• Stránka 1 z 1
[Stížnost oprávněná] JB/Denny
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/Dennyho/
Popis situace/prohřešku admina: Takže, dal jsem tradiční moje příkazy: Nalepíte se na východ vašich cel, pustíte klávesnice a myš, máte zakázáno stát skákat a boxovat, pustíte klávesnice, otočíte se zády k východum vašich cel.
A pak nastal zlomový příkaz, běžte na čáru, a tam budete stát.
Následně jsem řekl ať doplní k výstřelu, a podle mě, si měli čupnout, jelikož to funguje jako příkaz postavte se, doplňte k vystřelu (takhle mi to vysvětlil admin - https://ctrlv.cz/C3rG)
Důkaz o jeho pochybení: http://leteckaposta.cz/333551900
Časy dema: 37:30 - Hráči mají zákaz stát, pošlu je na čáru, kde jim příkažu, ať stojí. Následně řeknu: Doplnťe k výstřelu, nikdo si nečupne, tak zabíjím.
38:00 - říkám Dennymu svojí variantu, a pak dostávám o malou chvíli ban.
38:25 - docházejí mi nervy, admin neustále skáče do řeči, proto mu nabídnu možnost, ať mi dá ban, který následně obdržím.
Popis situace/prohřešku admina: Takže, dal jsem tradiční moje příkazy: Nalepíte se na východ vašich cel, pustíte klávesnice a myš, máte zakázáno stát skákat a boxovat, pustíte klávesnice, otočíte se zády k východum vašich cel.
A pak nastal zlomový příkaz, běžte na čáru, a tam budete stát.
Následně jsem řekl ať doplní k výstřelu, a podle mě, si měli čupnout, jelikož to funguje jako příkaz postavte se, doplňte k vystřelu (takhle mi to vysvětlil admin - https://ctrlv.cz/C3rG)
Důkaz o jeho pochybení: http://leteckaposta.cz/333551900
Časy dema: 37:30 - Hráči mají zákaz stát, pošlu je na čáru, kde jim příkažu, ať stojí. Následně řeknu: Doplnťe k výstřelu, nikdo si nečupne, tak zabíjím.
38:00 - říkám Dennymu svojí variantu, a pak dostávám o malou chvíli ban.
38:25 - docházejí mi nervy, admin neustále skáče do řeči, proto mu nabídnu možnost, ať mi dá ban, který následně obdržím.
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
[Stížnost oprávněná] JB/Denny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB/Denny
37:30 - Hráči mají zákaz stát, pošlu je na čáru, kde jim příkažu, ať stojí. Následně řeknu: Doplnťe k výstřelu, nikdo si nečupne, tak zabíjím.
Vôbec si to tak nepovedal povedal si: "pôjdete na čiaru a tam budete stáť" ešte mám pocit že si povedal "Na tej čiare budete stáť". Nepovedal si žiadne: "Na čiare sa postavte" !! [Toto je podľa mňa somarina máš stáť na tej čiare kým neopustíš čiaru, alebo máš proste stáť ak nezopakuješ zákazy alebo im nepovieš že si majú čupnúť.]
Ja ako admin mám právo skočiť do hry kedy chcem a máš ma vypočuť a potom dostaneš priestor na to povedať svoj názor.
-
KhalDenny - Spamer
KhalDenny píše:37:30 - Hráči mají zákaz stát, pošlu je na čáru, kde jim příkažu, ať stojí. Následně řeknu: Doplnťe k výstřelu, nikdo si nečupne, tak zabíjím.
Vôbec si to tak nepovedal povedal si: "pôjdete na čiaru a tam budete stáť" ešte mám pocit že si povedal "Na tej čiare budete stáť". Nepovedal si žiadne: "Na čiare sa postavte" !! [Toto je podľa mňa somarina máš stáť na tej čiare kým neopustíš čiaru, alebo máš proste stáť ak nezopakuješ zákazy alebo im nepovieš že si majú čupnúť.]38:25 - docházejí mi nervy, admin neustále skáče do řeči, proto mu nabídnu možnost, ať mi dá ban, který následně obdržím.
Ja ako admin mám právo skočiť do hry kedy chcem a máš ma vypočuť a potom dostaneš priestor na to povedať svoj názor.
Píšeš nesmysly, do stížnosti jsem psal: běžte na čáru, a tam budete stát.
Ty píšeš: Vôbec si to tak nepovedal povedal si (to první, co jsi citoval, to je popis situace)"pôjdete na čiaru a tam budete stáť" ešte mám pocit že si povedal "Na tej čiare budete stáť" - oboje má stejný význam
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
Nejdem sa tu s tebou hádať proste počkáme na verdikt od Gustíka,Trsmana alebo Onlyho.
-
KhalDenny - Spamer
Na čáře budete stát se bere jako "na čáře se postavíte". Hráči si po doplnění měli čupnout, Prasečák tedy dostal neoprávněný ban.
Dal jsem ti UB, adminovi bude domluveno.
Stížnost oprávněná.
Dal jsem ti UB, adminovi bude domluveno.
Stížnost oprávněná.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
Re: [Stížnost oprávněná] JB/Denny
Tak sa ti potom ospravedlňujem, ale príde mi to ako hlúposť situácia mi bola vysvetlena a už dúfam s tou situáciou problem mať nebudem.
-
KhalDenny - Spamer
KhalDenny píše:Tak sa ti potom ospravedlňujem, ale príde mi to ako hlúposť situácia mi bola vysvetlena a už dúfam s tou situáciou problem mať nebudem.
Šlo to i tak, že bys mě poslouchal
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
PraseciRypacek píše:KhalDenny píše:Tak sa ti potom ospravedlňujem, ale príde mi to ako hlúposť situácia mi bola vysvetlena a už dúfam s tou situáciou problem mať nebudem.
Šlo to i tak, že bys mě poslouchal
Napíšem ti to takto neverím hráčom lebo si veľa pravidiel vedia domyslieť, adminom verím trošku viac ale nie tak že by som sa podľa nich riadil potom sú tu HLSA a HLA podľa ktorých sa riadim bohužiaľ keby som videl že je Only alebo Trsak online takto by to nedopadlo, ale bola to moja chyba uznávam a ešte raz prepáč.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1