• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] JB - dotaz
Ahojte,
jestli je tohle ve špatném vláknu - omlouvám se.
Když simon řekne " ,,Pojdte za mnou." T jdou a v tom simon řekne " Dáme si otázku o PP , ...." a T se zastaví . mají mít kill? Protože chodit a psát jde.. Chci v tom mít jasno
S pozdravem b0bquee?!
jestli je tohle ve špatném vláknu - omlouvám se.
Když simon řekne " ,,Pojdte za mnou." T jdou a v tom simon řekne " Dáme si otázku o PP , ...." a T se zastaví . mají mít kill? Protože chodit a psát jde.. Chci v tom mít jasno

S pozdravem b0bquee?!

-
akfu - Zkušený
[vyřešeno] JB - dotaz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB - dotaz
To je blbosť ked povie len dáme si otázku o pp a simon ide stále niekde musia isť všetci zaním
-
Zigicticonsole - Kazatelův učeň
Mě to přijede jako Demence simona a když už, tak se snad můžou zastavit když mají psát ne? 

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Teoreticky ani nie ak priamo neda simon prikaz ze mate pisat alebo ze sa maju vezni zastavit podla mna. Ale ako uz bolo spomenute to je zase na tom aky je simon a ako to organizuje a ci dava/nedava priame zrozumitelne prikazy s ktorych je jasne co sa ma robit
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Re: [vyřešeno] JB - dotaz
Zdar, je hezké že se omluvíš, ale proč to sem teda píšeš, když víš, že to sem nepatří ? 
Stejně se zde nedočkáš 100% správné odpovědi. Tuto otázku můžeš položit zde, případně se zeptat někoho z HLSA daného modu.
Nějaké ty odpovědi tady jsou, udělej si z toho svůj závěr, případně postupuj tak, jak jsem psal.
lock

Stejně se zde nedočkáš 100% správné odpovědi. Tuto otázku můžeš položit zde, případně se zeptat někoho z HLSA daného modu.
Nějaké ty odpovědi tady jsou, udělej si z toho svůj závěr, případně postupuj tak, jak jsem psal.
lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [vyřešeno] JB - dotaz
Já ti to napíšu rovnou tady... Když simon dá příkaz "pojďte zamnou", hráči za ním mají jít, "dáme si otázku o pp" není žádný příkaz, tudíž mají jít vězni stále za ním. Až řekne otázku, hráči se můžou zastavit a logicky na otázku odpovědět. Nicméně za tohle by dostal simon přehoz k T, protože mluví blbosti. Psát za chodu jde myslím jenom u steamu, na ns nikoliv.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1