• Stránka 1 z 1
[Z] JB / Enďzejtherýl
Nový mesiac nová žiadosť nová šanca
Snáď to uŽ tentokrát víde xd
Nick na serveru: NjTheReal
SID: STEAM_0:0:213321359
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=29751
Bany, které jsem dostal: Pokiaľ viem tak ban nemám na portály žiadny . Ak sa mýlim tak ban určite vysvetlím.
Něco o mně: Zdravím volám sa Andrej , pochádzam z východu. Neskutočne ma baví programovat , šplhať v CSku stále vyššie alebo len tak vyvádzať hlúposti s kamarátmi. Momentálne sa znova začínam venovať Csku full time
Proč právě já: Ja ? To som sa pýtal aj ja pred toutou žiadosťou. Pomáham hráčom , vačšinou nováčikom ktorý na JB stále pribúdajú vo vačšom počte. Riešim veci s chladnou hlavou a samozrjeme ako každý iný chcem ponechať hráčom na servery zážitok bez trollerov
Zkušenosti s CS:GO: Gočko hrávam už dlho prešiel som si takmer každým cskom . Na esei som dosiahol Bčko sa mi zdá . Teraz mam zakúpene premko na faceite kde sa šplhám , inak ovládam hru tka na 80%.
Všetko odo mňa pozdravujem

Nick na serveru: NjTheReal
SID: STEAM_0:0:213321359
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=29751
Bany, které jsem dostal: Pokiaľ viem tak ban nemám na portály žiadny . Ak sa mýlim tak ban určite vysvetlím.
Něco o mně: Zdravím volám sa Andrej , pochádzam z východu. Neskutočne ma baví programovat , šplhať v CSku stále vyššie alebo len tak vyvádzať hlúposti s kamarátmi. Momentálne sa znova začínam venovať Csku full time

Proč právě já: Ja ? To som sa pýtal aj ja pred toutou žiadosťou. Pomáham hráčom , vačšinou nováčikom ktorý na JB stále pribúdajú vo vačšom počte. Riešim veci s chladnou hlavou a samozrjeme ako každý iný chcem ponechať hráčom na servery zážitok bez trollerov

Zkušenosti s CS:GO: Gočko hrávam už dlho prešiel som si takmer každým cskom . Na esei som dosiahol Bčko sa mi zdá . Teraz mam zakúpene premko na faceite kde sa šplhám , inak ovládam hru tka na 80%.
Všetko odo mňa pozdravujem

Milisekundy sú tie ktoré rozhodjú o výhre alebo prehre ...
EVIP na Zombie Blood 1
EVIP na Zombie mini 1
EVIP na Zombie Blood 1
EVIP na Zombie mini 1
- NjTheReal
- Amatér
[Z] JB / Enďzejtherýl
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB / Enďzejtherýl
Hoď mi hlstats a pak mi napiš, až budeš u CT