• Stránka 1 z 1
JB/eX 2
sorry, ze jsem se nestihl vyjadrit do minuleho topicu protoze uz je lock. Ale jako dam 1FK byvalemu adminovi za, ktere dostal VD a hned toto udelate? ban na tyden?
"neznalosť pravidiel, FKs, snaha o neopravený vote, spam voicu, spam voicu nadávkami, nadávky."
-pravidla znam
-zadne FK´s, ale FK za ktery dostal hrac VD
-snaha o neopravneny vote - jak vis ze byl neopravneny, kdyz jsi v tu dobu nebyl na serveru? ten hrac co jsem psal o vote chteli votovat vsichni CT krome jednoho, protoze mi dal Fk a daval mi FK i kdyz mi dali VD
-spam voice a spam voice nadavkami - coze??? to jsi si spletl hrace ne? za 1 kolo jsem nerekl vic jak 3 vety, kdyz jsem nebyl simon
-nadávky - to je jedina vec, kterou nepopiram, ale i tak ban na tyden???
Diky za radu premyslet o sve chybe eX, ale momentalne spis premyslim co se s tema lidma na GS deje.
"neznalosť pravidiel, FKs, snaha o neopravený vote, spam voicu, spam voicu nadávkami, nadávky."
-pravidla znam
-zadne FK´s, ale FK za ktery dostal hrac VD
-snaha o neopravneny vote - jak vis ze byl neopravneny, kdyz jsi v tu dobu nebyl na serveru? ten hrac co jsem psal o vote chteli votovat vsichni CT krome jednoho, protoze mi dal Fk a daval mi FK i kdyz mi dali VD
-spam voice a spam voice nadavkami - coze??? to jsi si spletl hrace ne? za 1 kolo jsem nerekl vic jak 3 vety, kdyz jsem nebyl simon
-nadávky - to je jedina vec, kterou nepopiram, ale i tak ban na tyden???
Diky za radu premyslet o sve chybe eX, ale momentalne spis premyslim co se s tema lidma na GS deje.
-
TwentyDolar - Amatér
Re: JB/eX 2
a k tem dukazum, to mam jako tocit demo kazdou minutu na JB??
vzdyt ja nechodim na JB, abych si zaplnil harddisk
vzdyt ja nechodim na JB, abych si zaplnil harddisk
-
TwentyDolar - Amatér
Re: JB/eX 2
Nemusíš zakládat znova, nám nevadí že si se tam nestihl vyjádřit.
Zabil si ho úmyslně se slovy "To máš za všechny tvoje bany" a opakovaně si jej slovně zesměšňoval.
Ban oprávněně prodloužen, ač mě mrzí že jsem to nebyl já..
Pokračuj v zakládání dalších topiců až si toho všimne Garlin a dá ti permu.
Zamítá se.
lock
Zabil si ho úmyslně se slovy "To máš za všechny tvoje bany" a opakovaně si jej slovně zesměšňoval.
Ban oprávněně prodloužen, ač mě mrzí že jsem to nebyl já..
Pokračuj v zakládání dalších topiců až si toho všimne Garlin a dá ti permu.
Zamítá se.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1