Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]JB/Gertrud

Příspěvekod Dastey » 12 lis 2018, 16:47

Zdravím, rád bych požádal o práva na JB serverech

Nick ve hře: Gertrud

Nick na fóru: Dastey

Profil na fóru: dastey-u62481.html

Věk: 17

Steam nick: Dastey

Steam ID: STEAM_0:0:60299812

HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=293471#

Nějaké bany nebo prohřešky: Jak už jsem psal minule tak jsem dostal nějaké BANy asi před 3-4 lety,kde jsem byl malý a teprve jsem se učil pravidla,ale v současné době jsem dostal jenom kick od Knedlajse abych si změnil spray logo,udělal jsem tak a dál se to neřešilo.

Něco o sobě: Jmenuji se David,chodím na Průmyslovou školu obor Mechanik-Seřizovač. Hraju fotbal, sem tam si zajdu do fitka,krom CS 1.6 hraju také Dotu,Rocket League a sem tam Rainbow six
Rád se směju, většinu času dělam srandy a házím vtipy,ale dokážu být i vážný když příjde na nějakou citlivou věc.

Proč bych chtěl být adminem na GS? Jak jsem psal minule, nebudu tady psát jak chci být přínosem pro portál,protože tohle je povinnost pro každého admina.Takže, adminem bych chtěl být z více důvodu a to,že mi vadí lidi,kteří kazí hru nebo cheatujou a já s tím v tu chvíli nemůžu nic udělat nebo nekreativní simoni,chtěl bych upozorňovat lidi na to,že dělají něco špatně nebo často opakují kola.Samozřejmě nahlašovat do PP mi nevadilo,ale radši něco udělám hned než čekat 1-2 dny až dostane BAN.
Děkuji za přečtení.

Gertrud :)
Dastey
Amatér
Amatér

[Zamietnuté]JB/Gertrud

od Rumcajz » 12 lis 2018, 16:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB/Gertrud

Příspěvekod Knedlajs » 12 lis 2018, 17:50 VIP

1.) Ty si ten, čo mal to hnusné spraylogo? Aha. Dobre.
2.) Nepáčia sa mi isté veci v tvojom chate, ktoré som tam našiel.
3.) Žiadosť si si mal podať mesiac od zamietnutia. Ani toto si nedokázal dodržať.

Ešte nie je tvoj čas. Raz možno. Ale teraz určite nie.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Zamietnuté]JB/Gertrud

Příspěvekod Dastey » 12 lis 2018, 18:35

Kód: Vybrat vše
1.) Ty si ten, čo mal to hnusné spraylogo? Aha. Dobre.

Dobře chápu,že se ti to nemuselo líbit,ale to jsem nemohl vědět,že něco je špatně jak si mě upozornil tak jsem si to změnil,kdybych věděl,že ten mimozemšťan je hnusný nebo cokoliv jiného tak si ho nedávám a vůbec by k tomuhle nedošlo.

2.) Nepáčia sa mi isté veci v tvojom chate, ktoré som tam našiel.

Nevím co se ti přesně nelíbí,pokud vím tak jsem nikomu nenadával a ani nevyhrožoval nebo něco podobného.

3.) Žiadosť si si mal podať mesiac od zamietnutia. Ani toto si nedokázal dodržať

Aha, dobře myslel jsem si, že je to měsíc od vytvoření a ne od zamítnutí,za tohle se ti omlouvám.
Dastey
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů