Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JB/mr.smajlos/VLC

Příspěvekod doPoctu » 08 led 2017, 18:35

[url]http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=4461
[/url]

na mape rats som dal udajne fk vtedy sa to riesolo povedal som ze som nedal. zmenila sa mapa zacali sme hrat a admin zacal neskor znova pisat do chatu a zacal riesit uplne nezmyselne kill z minulej mapy napisal som mu znova ze som fk nedal a potom mi napisal ze kedze sa snim nemienim bavit tak mi dal BAN
doPoctu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JB/mr.smajlos/VLC

od Rumcajz » 08 led 2017, 18:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB/mr.smajlos/VLC

Příspěvekod Brano21 » 08 led 2017, 18:39 VIP

Simon umrel a ty si tam zabíjal hráča ktorý ťa asi chcel napadnúť no keď si po ňom strieľal tak si prestrelil jedného T ktorý nič nespravil. Keď bolo nové kolo tak som upozornil 2 CT nech nahlásia VD za FK a spomenul som aj teba tak nechápem prečo si nereagoval. Zmenila sa mapa tak som ťa pýtal že či si vedel komu si dal FK ty si písal že si nikomu FK nedal ale dal opakovane som ti to písal ale keď si nemal záujem už odpovedať tak si dostal ban.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod doPoctu » 08 led 2017, 18:41

ak som teda dal tak neni to nahodou aj v pravidlach ze VD sa neprenasa na dalsiu mapu?

e.Smajlos - VD sa neprenáša na ďalšiu mapu ale mne šlo o to že či si vedel ktorému hráčovi si dal FK.
doPoctu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 led 2017, 19:07

Neměl si ho dát na nové mapě. Měl si uznat chybu a omluvit se za FK, ne tvrdit že si žádný nedal.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost