• Stránka 1 z 1
jb - nejedou některé mapy
Ahoj často hraji jailbreak ale už asi 2 měsíce mi nejedou tři mapy: temple, rush a snow... vždycky když se chci připojit a je tam některá z těchto map tak to píše: Your map [maps/jb_temple.bsp] differs from the server's.
Už jsem se jednou na forku ptal co s tím a po dlouhé době mi jeden odpověděl že mám jít do složky counter strike a tam najít ty mapy a vymazat je z té složky že se mi prý znovu nainstalují. To jsem udělal ale pořád to nejede tak se vás táži jestě jednou a prosím o brzkou odpověd, začíná mě to pěkně štvát... kdybych měl třeba na jb1 evip a musel se pořád odpojovat protože tam bude mapa co mi nejede tak se z toho zcvoknu. Ale až to pojede tak přemýšlím že bych si to VIP koupil, tak prosííím poraďte
Už jsem se jednou na forku ptal co s tím a po dlouhé době mi jeden odpověděl že mám jít do složky counter strike a tam najít ty mapy a vymazat je z té složky že se mi prý znovu nainstalují. To jsem udělal ale pořád to nejede tak se vás táži jestě jednou a prosím o brzkou odpověd, začíná mě to pěkně štvát... kdybych měl třeba na jb1 evip a musel se pořád odpojovat protože tam bude mapa co mi nejede tak se z toho zcvoknu. Ale až to pojede tak přemýšlím že bych si to VIP koupil, tak prosííím poraďte

-
Michalrss2 - Kolemjdoucí
jb - nejedou některé mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb - nejedou některé mapy
povedz kamaratovi nech ti tie dotycne mapy posle hod ich do Cs a vyskusaj ci ti to bude robit nadalej 

Aj admini su len ludia,a nie stroje.
-
An0nym0us - Pokročilý
Nejde to...
a ted se k tomu pridaly i dalsi mapy a ne jen z JB a porád se to rozsiruje a jak jsem chodil na cizi servery tak se mi smazala ta nabidka servru na te uvodni strance CS-ka... Proste se mi zacina cely CS sypat...
Tak to chci zkusit preinstalovat cele CS ale bojim se toho protoze mam na chronic1 evip a nejsem si jisty jestli najdu na emailu ty aktivacni kody. Nemohl by mi nekdo napsat jak se jmenuje ten email kde jsoou ty kody napsane? Ze bych to napsal do hledace na emailu a ono by to tam mezi tema 2.000 mailama naslo. A chtel sem se zeptat... kdybych to cs preinstaloval a dal si na chronicu znova to evip a mel bych stejne jmeno tak by to na ranku pokracovalo porad dal nebo bych musel zacit znovu na ranku?

-
Michalrss2 - Kolemjdoucí
napis do hladaca proste gamesites a ti to najde 

Aj admini su len ludia,a nie stroje.
-
An0nym0us - Pokročilý
Najdi si ten config.cfg co máš ve složce s CSkem(nonsteam-->Program files/Valve/Cstrike,steam-->Program files/Steam/Steamapps/jmeno uzivatele/counter-strike/cstrike_czech(pokud ho tam nemas tak jenom cstrike) ),zazalohuj si ho,reinstaluj CS,vymen ten starej config za ten novej(stejna slozka) a mas to. Ten mail(aspon me) by ti mel prijit od [email protected] nebo mozna [email protected],vip jsem ale objednaval davno tak nevim jiste,radsi se nekde zeptej.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
• Stránka 1 z 1