• Stránka 1 z 1
JB pravidla
Když dá simon zákazy skákat, boxovat a čupět a řekne půjdete za mnou. Simon přeskočí překážku např.: Zábradlí a můžou to přeskočit Tcka i když mají zákazy? Děkuji.
- FrixTrooooL
- Amatér
JB pravidla
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB pravidla
Kopíruješ jakoby pohyb Simona, tudíž pokud to on přeskočí, tak musíš též, aby jsi šel za ním přímo.

-
BrooKlyGS - Spamer
BrooKlyGS píše:Kopíruješ jakoby pohyb Simona, tudíž pokud to on přeskočí, tak musíš též, aby jsi šel za ním přímo.
Opravdu musím? Co když je pro mě kratší cesta nic nepřeskakovat?
- Neha
- Zkušený
Neha píše:BrooKlyGS píše:Kopíruješ jakoby pohyb Simona, tudíž pokud to on přeskočí, tak musíš též, aby jsi šel za ním přímo.
Opravdu musím? Co když je pro mě kratší cesta nic nepřeskakovat?
Tvým úkolem je jít za simonem přímou cestou. Takže když něco přeskočí a potom to přeskočí naspátek tak neuděláš to samé ale půjdeš za ním co nejrychlejší/nejpřímější cestou.
Ale pozor na to co psal brookly "Kopíruješ jakoby pohyb Simona" neznamená to že když máš jít za simonem a on vyskočí a neskáče přes překážku že ty taky skočíš

-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
Logicky pujdes za Simonem primo, zakladni pravidlo JB. Tady jde o to, aby nekdo danou prekazku neobchazel s tim, ze nechtel porusit zakazy.

-
BrooKlyGS - Spamer
Další otázky mi piš do PM, nebudeme z toho dělat FAQ, které stejne nebude fungovat
-
byLife - CS:GO Admin
byLife píše:Další otázky mi piš do PM, nebudeme z toho dělat FAQ, které stejne nebude fungovat
uprimne receno jsem tak trochu rad, ze tyhle topicy existuji, protoze tahle situace by me proste nenapadla a pak kdyz jsem u CT, tak bych nevedel co delat..

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Potom se to pravidlo změní nebo se něco stane a každý se bude vymlouvat na forum, další otázky mi prostě pište do PM
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1