• Stránka 1 z 1
jb quest
Dobré ráno.
Mám pár dotazů ohledně JB na hře CS 1.6.
1) Mikrofon je automatický a má se týkat jen FK/demence CT/ a hry?
Stává se mi hodně krát, že simon neví, že takovéto pravidlo je a nadržuje či nezabije hráče, který nemluvil o FK viz zbytek horní řádek.
2) Když začne nové kolo, já dám příkaz běžte do boxu na zadní stěnu a tam pustte klávesnici a myš, je to platný příkaz?
Nebo musím říct "po otevření cel" a ten zbytek?
kdo si najde čas, tak díky za feedback.
bb gon+
Mám pár dotazů ohledně JB na hře CS 1.6.
1) Mikrofon je automatický a má se týkat jen FK/demence CT/ a hry?
Stává se mi hodně krát, že simon neví, že takovéto pravidlo je a nadržuje či nezabije hráče, který nemluvil o FK viz zbytek horní řádek.
2) Když začne nové kolo, já dám příkaz běžte do boxu na zadní stěnu a tam pustte klávesnici a myš, je to platný příkaz?

Nebo musím říct "po otevření cel" a ten zbytek?
kdo si najde čas, tak díky za feedback.
bb gon+
-
letoa - Drbna
Re: jb quest
Ahoj
1) Musíš mluvit o tom co si napsal. Mikrofon ( Jen o FK ) Mikrofon/demence CT/hry ( musíš mluvit jen o tom, o čem si napsal).
2) Je to neplatný příkaz, v tomto případě musíš říct Po otevření cel.
Kdyby si cokoliv potřeboval ohledně JB, tak mi můžeš klidně napsat PM, rád ti odpovím. Nebo HLSA SA : Peace, Habs, Knedlík Asdf, nebo i jiných JB adminů, taky ti rádi odpoví.
1) Musíš mluvit o tom co si napsal. Mikrofon ( Jen o FK ) Mikrofon/demence CT/hry ( musíš mluvit jen o tom, o čem si napsal).
2) Je to neplatný příkaz, v tomto případě musíš říct Po otevření cel.
Kdyby si cokoliv potřeboval ohledně JB, tak mi můžeš klidně napsat PM, rád ti odpovím. Nebo HLSA SA : Peace, Habs, Knedlík Asdf, nebo i jiných JB adminů, taky ti rádi odpoví.

-
skinnywliggler - Drbna
když napíšeš jenom mik a simon ti ho dá tak musíš mluvit ohledně fk.
Ano když jsou zavřené cely a chceš aby po otevření šli do boxu tak musíš říct "po otevření cel bežte do boxu a tam běžte k zadní stěne, na zadní stěně pustíte klávesnici a myš." Hlavní je si dávat pozor na slovesa, když zapomeneš na sloveso tak je příkaz neplatný.
Ano když jsou zavřené cely a chceš aby po otevření šli do boxu tak musíš říct "po otevření cel bežte do boxu a tam běžte k zadní stěne, na zadní stěně pustíte klávesnici a myš." Hlavní je si dávat pozor na slovesa, když zapomeneš na sloveso tak je příkaz neplatný.
-
eX3mPlary - Drbna
Děkuji oběma za vysvětlení.
Přeji hezký zbytek dne:):D.
Přeji hezký zbytek dne:):D.
-
letoa - Drbna
Opravím skinnyho..
2) je to platný príkaz ale nesplniteľný.. tým pádom musíš použiť spúšťač "Po otvorení ciel..". Keby sú otvorené cely, a povieš "bežte do boxu", tak musia ísť.
2) je to platný príkaz ale nesplniteľný.. tým pádom musíš použiť spúšťač "Po otvorení ciel..". Keby sú otvorené cely, a povieš "bežte do boxu", tak musia ísť.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
1) Keď napíšeš MIK a Simon povie, bude hovoriť iba (tvoje meno) - hovoríš o FK
Keď napíšeš MIK a Simon povie, kto chce mikrofón nech ide na blok - môžeš hovoriť o čom chceš
Keď napíšeš MIK a Simon povie, kto chce mikrofón ohľadom FK, demencie nech ide na blok - hovoríš iba o FK a demencie
2)
Keď napíšeš MIK a Simon povie, kto chce mikrofón nech ide na blok - môžeš hovoriť o čom chceš
Keď napíšeš MIK a Simon povie, kto chce mikrofón ohľadom FK, demencie nech ide na blok - hovoríš iba o FK a demencie
2)
chickEZ píše:2) je to platný príkaz ale nesplniteľný.. tým pádom musíš použiť spúšťač "Po otvorení ciel..". Keby sú otvorené cely, a povieš "bežte do boxu", tak musia ísť.

-
David91 - Drbna
David91 píše:1) Keď napíšeš MIK a Simon povie, bude hovoriť iba (tvoje meno) - hovoríš o FK
2)chickEZ píše:2) je to platný príkaz ale nesplniteľný.. tým pádom musíš použiť spúšťač "Po otvorení ciel..". Keby sú otvorené cely, a povieš "bežte do boxu", tak musia ísť.
Sis přečetl příručku Jak být dobrý admin jo?
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
• Stránka 1 z 1