• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] JB servery, perma
Perma na chat,,, za co mi řekni awee. Po tom co sem koupil unban sem se snažil hrát co nejlépe. Nemůźu za to že nějakej čurák uráží kamarádku že je děvka tak sem se jí zastal. Jinak sem se na serveru choval sluśně aj u ct tak fakt nwm za co perma. Žádal bych o zrušení, přeji krásný den. (jasný že občas nějaká nadávka ulítne když su ct naprostý dementi) 

-
WhiTtTterS - Zkušený
[Zamítnuto] JB servery, perma
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB servery, perma
WhiTtTterS píše:No dobre, uznávám choval sem se jak retard ale měl sem pěkně na piču náladu tak bych chtěl poprosit o zrušení banu, taky slíbím že se na serveru budu chovat přehledně a budu pomáhat u držovat pořádek. Dejte mi poslední šanci...Jednou poruším pravidlo a hned mi budete moct dát permu. Slibuju že se polepším
Chováš se moc špatně. Dal jsem ti šanci a ban ti zrušil. Šanci si nevyužil. Klidně si kup unban, ale koupíš si jen možnost psát do chatu, nikoli imunitu. V případě že opět budeš dělat to co vždycky, ban ti bude nahozen zpět.
Takhle to můžeme dělat donekonečna, mě to nevadí a hráči jsou rádi, že je o šulina méně..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Dal si mi šanci ? a pak si řikal že mi to nevydrželo.. zeptej se sám sebe, mně to nevydrželo nebo tobě ? dát mi permu za uplnou blbost.. přeber si to.
-
WhiTtTterS - Zkušený
šanci sem využil.. jenom tobě to nedalo.
-
WhiTtTterS - Zkušený
Proč všichni očekáváte, že dostane krátký ban a hurá do hry... co je to za výmysl? Tak se prostě chovej slušně, nikomu nenadávej a problém vyřešen. Kdybys nezačal dělat hovadiny, tak se tento topic nemusí zprvu ani zakládat... O.o
To je stejné s tématy jako "dostal jsem dlouhý ban, mám být nejdříve upozorněn" - prostě cože? Máš permu, protože jednáš proti pravidlům. Dostanou ji jistě i ostatní, když se budou chovat stejně, jako ty. Tleskat ti za to, že se čas od času chováš normálně není asi nejlepší cesta...
bb
btw. "ty se sem nevyjadřuj" - stěžuj si v dalším topiku, dík
To je stejné s tématy jako "dostal jsem dlouhý ban, mám být nejdříve upozorněn" - prostě cože? Máš permu, protože jednáš proti pravidlům. Dostanou ji jistě i ostatní, když se budou chovat stejně, jako ty. Tleskat ti za to, že se čas od času chováš normálně není asi nejlepší cesta...
bb
btw. "ty se sem nevyjadřuj" - stěžuj si v dalším topiku, dík
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Proč bych se sem nemohl vyjadřovat ? Jde o to, dostal sem druhou šanci a choval sem se slušně, podle pravidel, napsal jsem svůj názor co se stalo což bylo bez jakýchkoliv nadávek a bez porušení pravidel a hned sem dostal permu.. berte ten Gamesites trošku víc seriózně.
-
WhiTtTterS - Zkušený
WhiTtTterS píše:Proč bych se sem nemohl vyjadřovat ? Jde o to, dostal sem druhou šanci a choval sem se slušně, podle pravidel, napsal jsem svůj názor co se stalo což bylo bez jakýchkoliv nadávek a bez porušení pravidel a hned sem dostal permu.. berte ten Gamesites trošku víc seriózně.
Ta citace "ty se sem nevyjadřuj" nebyla myšlena na tebe, ale od tebe na mě - očekával jsem třeba takovou zprávu, většinou to tak chodí. Ty máš jistě právo se tu vyjadřovat... co se týká bez vulgarit, etc.
"čurák", "děvka", "dementi"
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Aha,, ať se sem vyjádří kdo chce, ať každej řekne svůj názor
Ale je shit abych za svůj názor dostal permu. Je to stejný jak Jan Hus, kterej byl za svůj názor(pravdu) upálenej. Je to shit.. a teď tuto permu fakt nevím za co mám, za nevhodný chování ? Fuuu, to chování se dost zlepšil, myslím že se chovám relativně dobře.

-
WhiTtTterS - Zkušený
Čtu si tu unbanžádosti a vidím tu že frajer za nosmoke dostal permu..poté mu byla zkrácená na týden, opravdu je pár nadávek, osobní názor a nevhodné chování horší než podvazeni ve hře ? Opravdu bych prosil o unban.. dost sem se polepšil od doby co sem koupil unban. A nebude mi vadit se polepšit ještě víc,, jestli toto nestačí, byl sem přesvědčen že takýto chování stačí ale tak očividně ne.. když mi přifrčí unban tak na jb budu hrát absolutně bez nadávek, když náhodou nějaká nadávka přijde tak se omluvím. V historii mého chatu neuvidíš ani jednu nadávku, naopak uvidíš pozitivní přístup k ostatním hráčům.
-
WhiTtTterS - Zkušený
Snad mi naposled výjdeš stříct... už jsem ospalej tak sorry jestli to je napsaný nějak nesrozumitelně
-
WhiTtTterS - Zkušený
Šanci jsem ti dal, další unban z dobré vůle ti nedám.
Mysli na to, že nesmíš porušovat pravidla, byť se budeš zastávat jiných děcek, nebo ti ban bude obnoven..
Mysli na to, že nesmíš porušovat pravidla, byť se budeš zastávat jiných děcek, nebo ti ban bude obnoven..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] JB servery, perma
Dobře, děkuji za tvůj věnovanej čas,
-
WhiTtTterS - Zkušený
• Stránka 1 z 1