• Stránka 1 z 1
Re: JB Shop Item
Nesúhlasím s tými doplňovaním HP.
Súhlasím s tými tichými krokmi - ale dal by som ich za 15-20 bodov.
+ďalších kopec vecí by som aj ja pridal, len niektorý by mali na to názor - "Bolo by zas veľa vecí na servery" , síce tých vecí by tam bolo moc .. to aj ja uznávam. Ale keby ste sa pozreli z tej druhej strany ,že by tam bolo o čosi viac vecí a server by bol o čosi zábavnejší.

Súhlasím s tými tichými krokmi - ale dal by som ich za 15-20 bodov.
+ďalších kopec vecí by som aj ja pridal, len niektorý by mali na to názor - "Bolo by zas veľa vecí na servery" , síce tých vecí by tam bolo moc .. to aj ja uznávam. Ale keby ste sa pozreli z tej druhej strany ,že by tam bolo o čosi viac vecí a server by bol o čosi zábavnejší.

Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1