• Stránka 1 z 1
JB Simple
Ahoj chci prosím unban za bezdůvodný ban na JB Simple za Speed Hack nevým proč jsem ho dostal když žádné hacky nemám (pravidlá umím).
Že mám Perma ban jsem zjistil dnes ráno. Admin který mě zabanoval je (nemuzunick)
A po případě jestli budu mít ban chci si ihned promluvit s Adminem který mi dal ban ! Děkuji
Že mám Perma ban jsem zjistil dnes ráno. Admin který mě zabanoval je (nemuzunick)
A po případě jestli budu mít ban chci si ihned promluvit s Adminem který mi dal ban ! Děkuji
- SpielenDarK
- Kolemjdoucí
Re: JB Simple
Ahoj,
napíš to podľa vzoru.
napíš to podľa vzoru.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Ahoj, sice si nedodal nějaké bližší informace, ale asi se bude jednat o ban, který byl udělen na základě nahlášení v Porušení Pravidel, viz: Nahlášení v PP.
Demo sice bylo krátké a ty jsi neběhal nějaké velké úseky, ale je vidět, že se pohybuješ mnohem rychleji, než je normální rychlost a i tvoje rychlost střelby je větší.
Prosím dodej nějaké informace, včera jsem dával 4 bany za SpeedHack, takže toto nemusí být tvůj ban.
Demo sice bylo krátké a ty jsi neběhal nějaké velké úseky, ale je vidět, že se pohybuješ mnohem rychleji, než je normální rychlost a i tvoje rychlost střelby je větší.
Prosím dodej nějaké informace, včera jsem dával 4 bany za SpeedHack, takže toto nemusí být tvůj ban.
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
Porušování Pravidel sekce JB
-
nemuzunick - Spamerův sluha
nemuzunick
ODPOVÍDAM : Včera jsem hrál na normálním serveru JB Simple kde jsem byl 2. kola Tčko a poté jsem byl CTčko. Když jsem byl jako CT bral jsem pořát Simona, ale nechal jsem i ostatní. Hru jsem hrál do 12.00 a ve 21:45 jsem šel hrát JB Simple a to jsem ban neměl. Hrál jsem i s Adminem který se nevyptával proč jsem rychlí a tak podobně. Hru jsem ukončil ve 22:22 a do té doby jsem nedostal žádný ban, ale až ráno kolem 9:00 Hodiny jsem se šel připojit na server a vyskočil mi tam, že mám trvalý ban atd...
Nemám žádné demo co by bylo jako důkaz.
Můj nový steam jsem dostal od kamáda a tak se tě chci zeptat jestli si si ho nespletl
ODPOVÍDAM : Včera jsem hrál na normálním serveru JB Simple kde jsem byl 2. kola Tčko a poté jsem byl CTčko. Když jsem byl jako CT bral jsem pořát Simona, ale nechal jsem i ostatní. Hru jsem hrál do 12.00 a ve 21:45 jsem šel hrát JB Simple a to jsem ban neměl. Hrál jsem i s Adminem který se nevyptával proč jsem rychlí a tak podobně. Hru jsem ukončil ve 22:22 a do té doby jsem nedostal žádný ban, ale až ráno kolem 9:00 Hodiny jsem se šel připojit na server a vyskočil mi tam, že mám trvalý ban atd...
Nemám žádné demo co by bylo jako důkaz.
Můj nový steam jsem dostal od kamáda a tak se tě chci zeptat jestli si si ho nespletl
- SpielenDarK
- Kolemjdoucí
Pokud jsi ten Nepostradetelný tak jeden hráč psal že jdeš na forum tak jsi mu dal FK a řekl jsi -> Když jdu na to forko tak ať je lepší důvod <- a SpeedHack jsi používal dokonce si to říkal i v mikrofoně. 

-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
Nepostradatelný ?????????????? TOJE PARCHANT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÁ jsem Ing.Tatka.Smoula a Nepostradatelný mi dal jeho Steam to je parchant !
co teď mám dělat jako
co teď mám dělat jako
- SpielenDarK
- Kolemjdoucí
prosím zrušte mi BAN já nevěděl že ten co mi dal STEAM je hacker prosím já za nic nemůžu zeptejte se lidí na JB Simple že hraju podstivě můj nick je tam Ing.Tatka.Smoula já to fakt nevěděl.
- SpielenDarK
- Kolemjdoucí
Já taky nevím, už LOCK.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1