Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Jb

Příspěvekod KevinN » 09 úno 2016, 15:56

Server: JailBreak #2
výpis konzole: [SourceBans] You are banned from this server.
[SourceBans] You have 3 hr, 45 min, 6 sec left on your ban.
[SourceBans] Name:Kevin
[SourceBans] Steam ID:STEAM_1:0:104508455
[SourceBans] IP address:77.240.97.126
[SourceBans] Reason:FK, opakovaný nepořádek na serveru... akademika fakt nedostaneš by DarkMouse
[SourceBans] You can protest your ban at https://www.gamesites.cz/.

popis : Takže hrála se mapa jb_citrus 2. Já jsem se napojil do CT hráčů a vzal simona jenže před hrou jsem nezjistil že moje voice tlačítko je pře nastavené na K jenže já jsem zvyklý ho mít na postranních tlačítkách myši. Takže tedy myslel jsem si že jsem řekl pustíte klávesnici a myš , kdo se pohne dostane kill. Admin Yadang se hýbal tak sem ho zabil. On mě grabnul a mě došlo ihned že jsem to neřekl do voicu tak jsem mu řekl sorry a on řekl že mi na sorry kašle nenechal mě to ani vysvětlit a hned mě zabil a řekl dostaneš ban ten kill jsi mi dal úmyslně. Když jsem mu psal aby počkal , že mu chci říct proč jsem ho neúmyslně zabil dostal sem ban na 4h za FK, opakovaný nepořádek na serveru. Oukej občas udělám chybu ale uvědomím si jí a podle ní se zachovám vždy se to snažím vyřešit a snad to řeším i správně ale to že ho zabiju a on si myslí že to je úmyslně aniž bych se mohl jakkoliv vyjádřit mi přijde nesmyslné.
KevinN
Zkušený
Zkušený

Jb

od Rumcajz » 09 úno 2016, 15:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jb

Příspěvekod DarkMouse » 09 úno 2016, 16:16 VIP

Ban jsem jak jsi asi pochopil prodlužoval já. Nejednou si již admini na tebe stěžovali, že děláš na serveru bordel a když tam jsi, tak je celej server rozhozenej. Já jsem se o tom osobně i přesvědčil a nebyl tam naprostý pořádek, protože již jen tvojí přítomností se hráči hodlají předvádět a vyrovnat se ti. Ale pokud se snaží o toto, vždy je někdo seřve a sklidní se, ale ty si prostě nedáš říct. Jelikož je toto první ban, který jsem ti prodlužoval, prodloužil jsem ho jen drobně (o 3 hodinky). V případě opakování samozřejmě bude ban prodloužen o delší dobu.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Re: Jb

Příspěvekod Karl0s » 09 úno 2016, 16:31

Pokud jdeš k CT je tvoje povinnost mít funkční mikrofon, buď rád že tě Yadang zastavil jen při jednom FK. Taky ti mohl dát MFK. No a nebo je to jen výmluva a chtěl jsi ho prostě zabít. Ban oprávněný.

Lock.
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Unban Žádost