• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Jb
Hned první věc co napíšu je, že se zde nebudou pokládat otazky k pravidlům a následně odpověď, prostě to nebude FaQ
Zajímá mě co si myslíte o pravidlech na Jb
Jaké jsou vaše názory
Jaké je podle vás doslova nejvíc na pytel pravidlo
Jaké podle vás pravidlo nedává vůbec logiku
Co byste změnili, jaké pravidlo by to bylo
Určitě je dost z vás, kterému něco malo vadí, tak pojďme diskutovat a argumentovat proč ano, proč ne
Nechte svou fantazii otevřenou
Nechť konverzace započne
Zajímá mě co si myslíte o pravidlech na Jb
Jaké jsou vaše názory
Jaké je podle vás doslova nejvíc na pytel pravidlo
Jaké podle vás pravidlo nedává vůbec logiku
Co byste změnili, jaké pravidlo by to bylo
Určitě je dost z vás, kterému něco malo vadí, tak pojďme diskutovat a argumentovat proč ano, proč ne
Nechte svou fantazii otevřenou
Nechť konverzace započne
-
byLife - CS:GO Admin
Re: Jb
Jsem rád, že se snažíš zlepšit JB - určitě je to třeba.
Takže z mých zkušeností z GS Jb a zahraničních je tento JB velice nepřátelský pro T.
Kdekoli jinde se hrajou atrakce, nezabijí T za každou blbost. Celkově hraní za T je velice příjemnější a zábavnější po čas celé hry.
1. zrušil bych skákání jako nepřímou cestu - CT to nijak nevadí a pro T je to větší volnost pohybu a příjemnější hraní
2. nedávat reakce, pokud to opravdu není nutné - dávát je pouze pro snížení počtu na atrakci nebo nevýhodu/výhodu jednotlivci(vím, že toto není pravidlo a musí se to naučit hráči, ale určitě by to tam šlo nějak zakomponovat)
3. nezabíjet za seknutí do CT pokud provokuje poslušné T. - od T je to malé varování že CT je idiot a nemá se přibližovat - samozřejmě za zabití CT dostat kill
4. Přidat nové pravidlo: Simon musí tvořit zábavné kola pro všechny T. - né zabavit sebe.
Jestli si ještě na něco vzpomenu dopíšu
Jak sám Yoda řekl, po stránce programovací máme nejlepší JB ze všech, jenom pravidla jsou k hovnu.
Takže z mých zkušeností z GS Jb a zahraničních je tento JB velice nepřátelský pro T.
Kdekoli jinde se hrajou atrakce, nezabijí T za každou blbost. Celkově hraní za T je velice příjemnější a zábavnější po čas celé hry.
1. zrušil bych skákání jako nepřímou cestu - CT to nijak nevadí a pro T je to větší volnost pohybu a příjemnější hraní
2. nedávat reakce, pokud to opravdu není nutné - dávát je pouze pro snížení počtu na atrakci nebo nevýhodu/výhodu jednotlivci(vím, že toto není pravidlo a musí se to naučit hráči, ale určitě by to tam šlo nějak zakomponovat)
3. nezabíjet za seknutí do CT pokud provokuje poslušné T. - od T je to malé varování že CT je idiot a nemá se přibližovat - samozřejmě za zabití CT dostat kill
4. Přidat nové pravidlo: Simon musí tvořit zábavné kola pro všechny T. - né zabavit sebe.

Jak sám Yoda řekl, po stránce programovací máme nejlepší JB ze všech, jenom pravidla jsou k hovnu.
-
mersaid - Amatér
mersaid píše:Jsem rád, že se snažíš zlepšit JB - určitě je to třeba.
Já ne že bych se snažil, já do jb nijak nezasahuji, spíš se ptám a třeba to něco nekoho z vyšších chytí a kdo ví
1. Ale zase když se zamysli logicky, tak pokud někdo skočí, následně ho to zpomalí pokud to není dokonalý bhop, pak by hráči mohli skákat pomalu na miste a muselo by se nějak vymyslet, kdy už to zdržování je
2. S reakcdma souhlasím a taky bych je zrušil, nejlépe uplne.. Přece jen je na severu kostka a s ní se dá dělat všechno, viz magicka-kostka-t206862.html
3. ono za tohle se tt zabije a ct může dostat Ban za demenci, pripadne aspoň ten přehoz, přece jen pokud vidím, jak se ke mě přibližuje ct, tak přestanu boxovat a ct je mimo, že se vůbec přibližuje
4. Nevím jak to je teď, ale simon by měl být kreativní, jen jsem hodně videl, jak někdo prisel, sama reakce, jedná atrakce a konec no..
-
mersaid píše:Jsem rád, že se snažíš zlepšit JB - určitě je to třeba.
K tomu 4. Bodu ja sa snažim vždy dávať atrakcie a vždy sa snažim simona upozorňovať že nech dáva atrakcie a nie same reakcie, nachytavky a tak
-
KhalDenny - Spamer
5. zakázat věc, která bylo hraná za poslední 3 kola - např. Hra na simona, švihadlo, fotbal atd...
(případně bych do tohoto zařadil i jak někteří říkají "nachytávky", pokud simon řekne, po otevření cel na zadní celu.. na čáru... otevře cely... poté v čupě do boxu, zahrajeme si na simona atd... Zařadil bych to jako hru a další 2 kola by se muselo hrát něco jiné).
módy jsou také jen 1x za mapu a na ostatních portálech jsem toto pravidlo viděl a fungovalo velmi dobře. Minimálně by se každé kolo změnila rozmanivost hry.
(případně bych do tohoto zařadil i jak někteří říkají "nachytávky", pokud simon řekne, po otevření cel na zadní celu.. na čáru... otevře cely... poté v čupě do boxu, zahrajeme si na simona atd... Zařadil bych to jako hru a další 2 kola by se muselo hrát něco jiné).
módy jsou také jen 1x za mapu a na ostatních portálech jsem toto pravidlo viděl a fungovalo velmi dobře. Minimálně by se každé kolo změnila rozmanivost hry.
-
mersaid - Amatér
mersaid píše:5. zakázat věc, která bylo hraná za poslední 3 kola - např. Hra na simona, švihadlo, fotbal atd...
Tohle nevím no, přece co když bude simon, jako třeba já

Já dám nějaké chytaky, ale dávám za ně nevýhody v podobě atrakcí, většinou se umírá po jednom hráči, případně si sám hráč co vyhraje vybere, kolik jich umře, z těch co byly na atrakci atp
Potom by se těžko pamatovalo kdo co dělal a mohlo by se stát, že by v jednu chvíli nebylo co dělat
Stačí narazit na dobré Simony (ego up)
Nevím jak je to momentálně s módama, ale když jsem byl admin a řekl hráči, ať si vezme Simona, protože je celou dobu ticho to vypadalo takhle
Hráč XX si vzal Simona!
,, dáme si mod "

-
Ak chcete aby sa na jb hralo pre zábavu tak načo tam je shop kde každá jedna položka podporuje vzburu dokonca aj adrenalín a potom každý plače že sa zabíja teraz tam pridali aj awp za 50 kde vždy dostaneš ďalší náboj pri hite. Ak si ctčka nedajú pozor a nezabiju ako píšete sa kazdu kokotinu tak to môžeš rovno odpojiť stačia ti 2-4 vip hráči čo vedia strieľať gold+ a máš postarané o konečné skóre 22:0.
Ak ti chcete hrať pre zábavu tak načo tam dávate predmety ktoré podporujú vzbury.
Čo píše mersaid že zahraničny jail má pravdu avšak tak hráči majú mikraky a tu keď raz zapnes tak sú jak jeble opice z cernobylu.
Hrám na.svedskom tam hráči utečú a ne robiť vzburu ale hrať sa keď ho CT nájde dovedie ho S5 a hra sa ďalej .
Shop? Nie.. ale kraviny ako sú zvieratká a také bullshity je to čudné ale funguje im to.
Pre toto sa pravidlá zmierniť asi ani nemôžu. Trebalo by pouvažovať čo chcete a prečo sa sťažujete keď ten jail je postavený presne tak ako sa hraje.. presne nato je stavaný víz. Shop
.
Dik kľudne napíšte váš názor
Ak ti chcete hrať pre zábavu tak načo tam dávate predmety ktoré podporujú vzbury.
Čo píše mersaid že zahraničny jail má pravdu avšak tak hráči majú mikraky a tu keď raz zapnes tak sú jak jeble opice z cernobylu.
Hrám na.svedskom tam hráči utečú a ne robiť vzburu ale hrať sa keď ho CT nájde dovedie ho S5 a hra sa ďalej .
Shop? Nie.. ale kraviny ako sú zvieratká a také bullshity je to čudné ale funguje im to.
Pre toto sa pravidlá zmierniť asi ani nemôžu. Trebalo by pouvažovať čo chcete a prečo sa sťažujete keď ten jail je postavený presne tak ako sa hraje.. presne nato je stavaný víz. Shop
.
-
OrIoN7531 - Drbna
OrIoN7531 píše:Ak chcete aby sa na jb hralo pre zábavu tak načo tam je shop kde každá jedna položka podporuje vzburu dokonca aj adrenalín a potom každý plače že sa zabíja teraz tam pridali aj awp za 50 kde vždy dostaneš ďalší náboj pri hite. Ak si ctčka nedajú pozor a nezabiju ako píšete sa kazdu kokotinu tak to môžeš rovno odpojiť stačia ti 2-4 vip hráči čo vedia strieľať gold+ a máš postarané o konečné skóre 22:0.
.
I tak se to dá, stačí si držet pořádný odstup, mít pozorný ct a vůbec není problém všechny poslat na nějakou atrakci, pokud je jich opravdu hodně stačí je poslat třeba na climb v čupe a máš atrakci jak nic.
-
mersaid - Amatér
OrIoN7531 píše:Ak chcete aby sa na jb hralo pre zábavu tak načo tam je shop kde každá jedna položka podporuje vzburu dokonca aj adrenalín a potom každý plače že sa zabíja teraz tam pridali aj awp za 50 kde vždy dostaneš ďalší náboj pri hite. Ak si ctčka nedajú pozor a nezabiju ako píšete sa kazdu kokotinu tak to môžeš rovno odpojiť stačia ti 2-4 vip hráči čo vedia strieľať gold+ a máš postarané o konečné skóre 22:0.
.
Ono záleží na tom, kdo jak hraje
Přece jen když jsou CT fakt zkušený a nejsou to dementi, kteří chodí k tt když boxuji, víceméně k nim fakt vůbec nechodí, ale drží si odstup, za nebezpečné přiblížení dají kill..
Tt pak nemají šanci, pokud někdo v ct týmu nedává módy, kde si můžou nahrabat body
Ale je pravda, že jakmile má tt dost bodů, je to over a kolikrát se mi stalo, že se muselo hlasovat rtv, protože to bylo bez šance pro ct
Ten shop se mi líbí, místo nějakých zbraní na vzpouru atp tam hodit nějaké ptákoviny, ale pochybuji, že tohle u vedení projde
Na druhou stranu je teď nový jb mod, takže se celý jb nepokazi, když se něco prida/upraví, ale podle mě ten shop a podobně měnit ani nebudou, protože nikdo neví, jaký by to mělo dopad
I když je přece možnost to zkusit na jednom serveru a potom by se vidělo, jestli je to lepší nebo horší, za mě je to fajn nápad
Něco jako má 1.6 jb simple, prostě stary klasicky jb bez nových věcí, tak zkusit něco podobného i na gocku, jen s shopem
Avšak celá ta hra záleží na těch ct no, buď to zvládnou nebo ne
-
Ty im absolútne priestor na vzburu dať nemusíš stačí šachta prípadne dobrá mapa k ct sa dostane ktokoľvek ja osobne som nemal problém vzbury riešiť a dokonca som dostal aj banána za MH avšak to mi už je nejak jedno nejaký gold nema šancu ustrielat Erika napr pri PP alebo keď utečie neraz sa stalo že mi zabil 3 ctčka a ostatné si to ani nevšimli musíš uznať že do shopu sa pridávajú len kokotiny na vzbury (awp adrenalín etc. Jediná normálna vec ktorá sa využíva aj tak na vzbury je vd) čo sa celého shopu týka je jasné že ho preč nedajú kto by si potom kúpil vip ....avšak ináč to čo tu každý chce nedosiahne niekedy ti je odstup až na škodu všade je nejaká šachta etc.
A mody Hrám síce rad no nevidím v tom niečo špeciálne pár modov je ok možno prestrelka schovka ktoré sa dajú random ako hvd avšak máš obrovské mapy ako je Oasis ktoré sa nevotuju ale mapy ako je spy vs spy SA votuje lebo všade je zbraň.
Není jednoduché povedať preto sa zabíja lebo .... Ale určite minimálne v jednom bode je čo som napísal je nejaká pravda no môžete to skúsiť vyvrátiť
Dik
A mody Hrám síce rad no nevidím v tom niečo špeciálne pár modov je ok možno prestrelka schovka ktoré sa dajú random ako hvd avšak máš obrovské mapy ako je Oasis ktoré sa nevotuju ale mapy ako je spy vs spy SA votuje lebo všade je zbraň.
Není jednoduché povedať preto sa zabíja lebo .... Ale určite minimálne v jednom bode je čo som napísal je nejaká pravda no môžete to skúsiť vyvrátiť
Dik
-
OrIoN7531 - Drbna
Ja si trocha rypnem ale podobné topiky si mal zakladať keď si bol HLA a menej okrádať malé deti o vreckové. Ten mód sa od tej doby až toľko nezmenil, pribudlo pár nových modelov, máp, predmetov ale inak je to stále ten istý JB. Mersaid udrel klinec po hlavičke tým že sú pravidlá "nepriateľské voči T" ale za to že niekto omylom boxol alebo sa otočil o milimeter kamerou sa strieľalo od samého začiatku a ak sa vám nepáčia pravidlá treba sa pozrieť na 1.6. A to že sa pridali rebelovacie veci pre T do shopu je možno aj dôsledok toho že sú voči nim pravidlá "nepriateľské". Ale uznávam že ten shop prehnali a hlavne chýba VIP CT vesta a helma zadarmo. Už len to že ťa musí hasákom zabiť na 3 rany a nepadneš po prvej strele do hlavy je obrovské plus.
Čo sa týka tých mikov tak oni vrieskajú hlavne preto že im to zapneš raz za mapu, keby to mali zapnuté stále s tým že kto skočí simonovi do reči má kill a za spam by sa dávalo dlhé mute išlo by to.
Čo sa týka tých mikov tak oni vrieskajú hlavne preto že im to zapneš raz za mapu, keby to mali zapnuté stále s tým že kto skočí simonovi do reči má kill a za spam by sa dávalo dlhé mute išlo by to.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Proč ti přijde shop pro T přehnaný? Obě přidané věci si kupuješ většinou jen v případě, že utečeš. Nijak neovlivňují hru, pokud Tčka dostaneš alespoň na čáru před cely. A nezapomeň, že pořád stojí dost $, takže se ti většinou nevyplatí.ZelezoBeton píše:Ale uznávam že ten shop prehnali ...
Ano, bylo naprosto skvělé dostávat na vipinthemix jedničky z USP jen si otevřel zbrojku. Zbraní je po mapách spousta a chce to nyní alespoň trochu úsilí zabít CT, ne dát jedničku s jakoukoliv zbraní.ZelezoBeton píše:... a hlavne chýba VIP CT vesta a helma zadarmo.
S hasákem zabiješ CT na 2 rány. Bylo i upraveno boxování, aby tam byl větší souboj a možnost např. spolupracovat.ZelezoBeton píše:Už len to že ťa musí hasákom zabiť na 3 rany a nepadneš
A jaký by byl vlastně rozdíl? V obou případech když promluví a nesmí, dostanou kill. Teď akorát nemůžou mluvit vůbec a nemusí se nic takového řešit. Jinak možná to nevíte, ale vy nejste povinni zapínat vězňům mikrofony.ZelezoBeton píše:Čo sa týka tých mikov tak oni vrieskajú hlavne preto že im to zapneš raz za mapu, keby to mali zapnuté stále s tým že kto skočí simonovi do reči má kill a za spam by sa dávalo dlhé mute išlo by to.

Jinak většina vašich připomínek a "nápadů" jsou trošku vedle, takže se k tomu ani nevyjadřuji.

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
To s tím vřískáním do miku není zas tak moc pravda. Dost často nechávám Tčkum zapnuté miky celé kolo a podle mě to atmosféře na serveru pomáhá. Když jdeme na atrakci prohodíme pár slov, ptám se jich co si chtějí zahrát, přemlouvají mě ať jim dám nevýhodu a podobně. Pokud někdo mluví moc nebo potvrdí evoluční vývoj člověka z opice nějakým skřekem, tak jednoduše zakazuju mluvit jednotlivcům.
Jinak docela se uteklo od tématu co?
Podle mě jsou nejvíc na pytel ta pravidla, která nutí hráče učit se nové fráze i když je všem jasné co chtěl básník říci. (Barva umírá, vyskočte atd... víc mě toho teď nenapadá, ale určitě by nějaký Rejpal našel víc
).
Jinak docela se uteklo od tématu co?

Podle mě jsou nejvíc na pytel ta pravidla, která nutí hráče učit se nové fráze i když je všem jasné co chtěl básník říci. (Barva umírá, vyskočte atd... víc mě toho teď nenapadá, ale určitě by nějaký Rejpal našel víc

-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 2 • 1, 2