• Stránka 1 z 1
JB TK a VIP
Zdravím Lidi,
1. Chtěl bych se zeptat, dneska jsem dostal ban zato, že jsem na JB_flyhigh v tom čtverci s vodou, pod atrakci jak je fotbal stál Jeden z T skákal dolů a spadl na mě a zabil se tak ( Bylo hromadné VD). Je za to ban oprávněný ?.
(PS: to aby spadl na mě jsem trošku pomohl, že jsem se posunul).
2. 28. prosince bylo finále JB TOP player, hrali o vip na TS hráči, kteří měli nejvíce bodů. Byl jsem mezi něma a vip na TS vyhrál. Doteď jsem ho nedostal. Řešil jsem to na TS, na TS mi řekli že mam napsat tomu, ten zas ať napíšu tomu, a když jsem napsal Whoikovy, tak neodepisoval. Nemám moc času být na TS a řešit až mi někdo po hodině napíše ať napíšu někomu. Byl bych rád, kdyby mi to někdo poslal do pošty. Děkuju
1. Chtěl bych se zeptat, dneska jsem dostal ban zato, že jsem na JB_flyhigh v tom čtverci s vodou, pod atrakci jak je fotbal stál Jeden z T skákal dolů a spadl na mě a zabil se tak ( Bylo hromadné VD). Je za to ban oprávněný ?.
(PS: to aby spadl na mě jsem trošku pomohl, že jsem se posunul).
2. 28. prosince bylo finále JB TOP player, hrali o vip na TS hráči, kteří měli nejvíce bodů. Byl jsem mezi něma a vip na TS vyhrál. Doteď jsem ho nedostal. Řešil jsem to na TS, na TS mi řekli že mam napsat tomu, ten zas ať napíšu tomu, a když jsem napsal Whoikovy, tak neodepisoval. Nemám moc času být na TS a řešit až mi někdo po hodině napíše ať napíšu někomu. Byl bych rád, kdyby mi to někdo poslal do pošty. Děkuju

-
WizEnchikO - Pokročilý
JB TK a VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB TK a VIP
1. Záleží na posúdení situácie, pokiaľ si sa tam postavil a on umrel, dal si TK, keď to bola demencia T, že na teba spadol, jeho mínus
2. Kontaktuj organizátorov (DarkMouse, Smokeyy)
2. Kontaktuj organizátorov (DarkMouse, Smokeyy)
-
Hoover - Spamer
Situaci jsem sice nevidel, ale dobre si pamatuju, jak jsem konkretne tebe uz nekolikrat na serveru upozornoval (a taky trestal) na to, ze na hrace schvalne cekas a presne timhle zpusobem je zabijis. Typicky na mape jail_rats, cekas na zebriku na skakajici CTcka tak, aby nedopadli na zebrik, ale spadli na zem. Nebo uz si na ten slay nepamatujes? 

-
Maxipes - CS 1.6 Admin
WizEnchikO píše:
Přidej si mě na steamu GS.cz # Smokeyy

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Jedna věc je mapa rats, kde T během VD stojí na žebříku a vyloženě čeká až ho někdo z něj shodí dolů. Tohle je v pořádku. Žebřík nevede nikam než na CT zónu a T nemají důvod tam lozit.
Druhá věc však je mapa flyhigh, kde ty bráníš T při odchodu z atrakce a tím jim kazíš hru. Proto to dělat nesmíš.
Ohledně VIP by ses měl domluvit s pořadatelem, který by ti jej měl zařídit u Whoika.
Je jasný že Whoo nebude rozdávat VIPka každému, kdo mu napíše "Hej kámo já ho vyhrál, tak mi ho nahoď"
Druhá věc však je mapa flyhigh, kde ty bráníš T při odchodu z atrakce a tím jim kazíš hru. Proto to dělat nesmíš.
Ohledně VIP by ses měl domluvit s pořadatelem, který by ti jej měl zařídit u Whoika.
Je jasný že Whoo nebude rozdávat VIPka každému, kdo mu napíše "Hej kámo já ho vyhrál, tak mi ho nahoď"

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1