Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] JB / TRAG

Příspěvekod TRAG » 17 srp 2023, 03:48 VIP

Čauko, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch.

Nick v hre : TRAG

Nick na fóre :TRAG

Profil na fóre : trag-u76625.html

Vek : 23

Steam nick : TRAG!

Steam ID :STEAM_0:0:131053798

Hlstats : TRAG

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Jediný ban ktorý som za posledný čas dostal bol pred 4mesiacmi za FK. Nebudem sa nijako obhajovať jednalo sa o úmyselný FK o cca 01:00 keď už nikto ani neplnil cieľ hry ale snažili sme sa dostať do secretu na jail_indiana_v3. A jeden zákaz k CT na mapu z dôvodu kazenia PP(nevymeral som skok).

Niečo o sebe : Čauko, moje meno je Pavol mám 23 rokov a pochádzam z metropoly východu, z Košíc. Som vyštudovaný elektrotechnik, aktuálne pracujem už 3-ti rok ako technik automatizovaných assembly liniek, pracujem 3 až 4 dni v týždni to mi dáva dosť voľného času. Tento voľný čas využívam pravdepodobne ako väčšina ľudí na tomto portáli, trávim čas na serveroch najmä na JB, chodím vonku s kamarátmi a na výlety. A sem tam sa ide v piatok vymiesť mesto.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Hlavný dôvod bude pravdepodobne také "klišé" zabezpečiť chod servera a zlepšiť experience hráčov na serveri, nebudeme si klamať GS JB ma dosť veľký problém s dipkármi a s hráčmi ktorý používajú SH a iné cheaty. Každý mame s týmto skúsenosti, týpek robí bordel dôjde na server admin a zrazu hráč hrá legit. Admin tam nemôže byť celý deň je to nerealne, admin sa odpojí a daný cheater začne robiť bordel. Z tohto dôvodu by som chcel požiadať o práva, ide o zlepšenie pravdepodobnosti že na serveri bude niekto kto predíde takejto situácii, v počte je sila. Taktiež sa chcem vyjadriť k tomu že nemám žiadne nahlásenia do PP, takéto veci riešim aktuálne na serveri s hráčmi ktorý porušili pravidlá, ak hráč dostane iba ban tak sa nepoučí zo svojich chýb a nebude vedieť čo spravil zle. A v mojich očiach je zbytočne nahlasovať dípkarov do PP.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
POHODA MA DRILLA
TRAG
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 27
Registrován: 11 pro 2022, 19:37
Bydliště: Košice, Slovakia

[Z] JB / TRAG

od Rumcajz » 17 srp 2023, 03:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Košice, Slovakia

Re: JB / TRAG

Příspěvekod Whh » 18 srp 2023, 21:15 VIP

Ahoj,

po přidání tvé žádosti mi na tebe přišlo od adminů přišlo pár referencí. Celkově se tam našlo více záporů než kladů, ovšem za mě vypadáš jako solidní kandidát.

Každopádně přes co vlak nejede je nahlašování v PP. Jsem rád že jsi mi vypsal důvody, proč do PP nenahlašuješ a že se snažíš hráčům pomáhat na serveru, ovšem musím stále trvat na tom, aby jsi do PP nahlašoval. Má to několik důvodu:

  • Budu vědět že umíš pracovat s demem (s hltv).
  • Budu vědět že umíš nahrát demo na příslušné stránky.
  • Budu vědět že umíš pracovat se zdejším fórem.
  • Budu vědět že to doopravdy myslíš vážně (přeci jen nahlašovat do PP je "práce navíc" oproti tomu, když funguješ jen na serveru).
  • Budu vědět že tvá znalost pravidel je pokročilejší od "normálního" hráče a test s tebou nebude ztráta času.
  • Admini si tě začnou více všímat (což je pro uchazeče práv velké +).
  • A nevěřím, že všichni hráči si od tebe nechají "domluvit".

Jestli uvidím snahu v PP a budeš dobře fungovat na serveru (kde pro tvé dobro bych ti doporučil chodit více k CT a brát simona, aby jsi se dal do většího podvědomí adminů jako zkušený hráč a tím zvýšil svojí šanci na kladné reference), můžeš si požádat za měsíc znovu.

Prozatím zamítnuto.

PS: Už nikdy nekopíruj do chatu to, co ti přijde do pošty. Hrubé nadávky na server nepatří (ikdyž nejsi originální tvůrce onoho textu, tak je to zakázané a trestá se to stejně, jako by jsi to napsal ty sám).
Obrázek
Uživatelský avatar
Whh
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 689
Registrován: 27 bře 2022, 17:09


Zpět na Nábory Adminů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků