• Stránka 1 z 2 • 1, 2
jb update
Ahoj všem
Tak tohle už fakt začíná být k smíchu. Nechápu, co ještě v týhle hře pořád děláte. Jasně, chcete si dát záležet na nastavení a vylepšení aktivit v CS2, ale co si budem povídat – čas letí a konkurence je obrovská. Teď se koukám na to, co vlastně chcete dělat dál? OG scéna to už hrát nebude. Konec CS:GO, a co se stalo? Děti, co přišly, a dělali tam nesmysly. A proto se začaly dělat nějaký skupiny pod lidma jako je LIDLSK, atd., protože to, co se dělo, fakt nešlo. A pak A-T přišel s bany, ale co vlastně řešil? Tohle je čistý chaos.
Tak teď pár věcí, co zajímají všechny:
1. Kde jsou servery?
Všude čtu o tom, že „čekáme na Sourcemod 2“ nebo „pracujeme na tom“, ale co to je, sakra? Sourcemod pro CS:GO je věc, je to vytvořeno hráčema a v CS2 to valve moc nevzal v potaz. Ok, chápu, tak zkuste pracovat na svém, nebo to alespoň převzít z nějakých podobných projektů. Tady jsme u CS2, kde byste už měli přemýšlet o vlastním jazyku nebo něčem, co si uděláte podle sebe. Proč se pořád snažíte čekat na něco, co vám nikdo nedává? Je čas na změnu, jinak budete dál ve slepé uličce. Jestli pořád čekáte na nějaký mod, tak to fakt nemá smysl.
A teď na rovinu – pro koho to děláte? Má to vůbec smysl? Lidi to nebudou hrát a nebudou za to platit. A pokud vaši programátoři dělají zadarmo, tak je to otázka pro vedení, jestli to ještě má smysl. Pochopte jedno: hráči nechtějí slyšet, že na tom „pracujete“ – chtějí vědět, CO se děje. Co děláte? Jaký je pokrok? Rok a půl bez pořádného updatu, to fakt není v pořádku. Takže místo toho, abyste tu marnili čas a psali nesmysly, napište konečně nějaký reálný report. Napište nám, co vlastně už udělali a co plánují, jinak to rovnou zabalte.
2. Bude to vůbec někdo hrát?
Už jsme se dostali do fáze, kdy koncem CS:GO začínalo JailBreak umírat. Tak to prostě bylo. Každý, kdo měl oči otevřený, viděl, že to směřuje do záhuby. A teď s CS2 to už fakt neudržíte. Co se stalo s komunitou, co tvořila obsah? Už nemají čas, protože změny byly špatně udělaný a nepochopitelný. A to si prostě musíte přiznat. Ne každý bude mít čas sledovat nějaký nový pravidla, která jsou totálně mimo mísu. Je to prostě změna, která je úplně zbytečná a vy jste to mohli předvídat. Takže opravdu čekáte, že tohle chytí nějaký druhý dech? Já teda ne.
3. Chování adminů k ticketům
A teď k tomu největšímu problému – chování adminů. To, co jsem četl v ticketech ohledně JB, je fakt na zabití. Admini se chovají jak arogantní blbci. Jaký je tohle přístup? Když přijdete do obchodu a zeptáte se na něco, a prodavač na vás vybalí aroganci, co byste dělali? Prostě byste si stěžovali, že? Tak proč se tu k hráčům chovají jak k hnoji? Jasně, byli jsme tam i my, co jsme si z pravidel dělali srandu, ale to je o něčem jiným. Vždycky to ale bylo s respektem. Ale teď se admini k hráčům chovají jak k posledním idiotům. To není normální.
A teď si to vemte – v takovým přístupu nemůžete dlouhodobě přežít. Hráči se budou stěžovat všude a server to zničí.
Co chceme?
REAL report: Napište konečně reálný report o tom, co se opravdu děje. Co je hotovo, co není a kde to vázne.
Zhodnocení projektu: Je tenhle projekt vůbec životaschopný? Mají hráči o to vůbec zájem? Nebo je to jen ztráta času?
Chování adminů: Proč se admini chovají jak debilové? Je tohle přístup, který chcete dál podporovat? Pokud ne, tak si to prostě ujasněte.
Pokud tohle neuděláte, zabalte to a zaměřte se na něco, co má smysl. Už toho je fakt dost.
Je to spíše k smíchu, ty vaše reporty o ničem.
Pác a pusu Lutz
Tak tohle už fakt začíná být k smíchu. Nechápu, co ještě v týhle hře pořád děláte. Jasně, chcete si dát záležet na nastavení a vylepšení aktivit v CS2, ale co si budem povídat – čas letí a konkurence je obrovská. Teď se koukám na to, co vlastně chcete dělat dál? OG scéna to už hrát nebude. Konec CS:GO, a co se stalo? Děti, co přišly, a dělali tam nesmysly. A proto se začaly dělat nějaký skupiny pod lidma jako je LIDLSK, atd., protože to, co se dělo, fakt nešlo. A pak A-T přišel s bany, ale co vlastně řešil? Tohle je čistý chaos.
Tak teď pár věcí, co zajímají všechny:
1. Kde jsou servery?
Všude čtu o tom, že „čekáme na Sourcemod 2“ nebo „pracujeme na tom“, ale co to je, sakra? Sourcemod pro CS:GO je věc, je to vytvořeno hráčema a v CS2 to valve moc nevzal v potaz. Ok, chápu, tak zkuste pracovat na svém, nebo to alespoň převzít z nějakých podobných projektů. Tady jsme u CS2, kde byste už měli přemýšlet o vlastním jazyku nebo něčem, co si uděláte podle sebe. Proč se pořád snažíte čekat na něco, co vám nikdo nedává? Je čas na změnu, jinak budete dál ve slepé uličce. Jestli pořád čekáte na nějaký mod, tak to fakt nemá smysl.
A teď na rovinu – pro koho to děláte? Má to vůbec smysl? Lidi to nebudou hrát a nebudou za to platit. A pokud vaši programátoři dělají zadarmo, tak je to otázka pro vedení, jestli to ještě má smysl. Pochopte jedno: hráči nechtějí slyšet, že na tom „pracujete“ – chtějí vědět, CO se děje. Co děláte? Jaký je pokrok? Rok a půl bez pořádného updatu, to fakt není v pořádku. Takže místo toho, abyste tu marnili čas a psali nesmysly, napište konečně nějaký reálný report. Napište nám, co vlastně už udělali a co plánují, jinak to rovnou zabalte.
2. Bude to vůbec někdo hrát?
Už jsme se dostali do fáze, kdy koncem CS:GO začínalo JailBreak umírat. Tak to prostě bylo. Každý, kdo měl oči otevřený, viděl, že to směřuje do záhuby. A teď s CS2 to už fakt neudržíte. Co se stalo s komunitou, co tvořila obsah? Už nemají čas, protože změny byly špatně udělaný a nepochopitelný. A to si prostě musíte přiznat. Ne každý bude mít čas sledovat nějaký nový pravidla, která jsou totálně mimo mísu. Je to prostě změna, která je úplně zbytečná a vy jste to mohli předvídat. Takže opravdu čekáte, že tohle chytí nějaký druhý dech? Já teda ne.
3. Chování adminů k ticketům
A teď k tomu největšímu problému – chování adminů. To, co jsem četl v ticketech ohledně JB, je fakt na zabití. Admini se chovají jak arogantní blbci. Jaký je tohle přístup? Když přijdete do obchodu a zeptáte se na něco, a prodavač na vás vybalí aroganci, co byste dělali? Prostě byste si stěžovali, že? Tak proč se tu k hráčům chovají jak k hnoji? Jasně, byli jsme tam i my, co jsme si z pravidel dělali srandu, ale to je o něčem jiným. Vždycky to ale bylo s respektem. Ale teď se admini k hráčům chovají jak k posledním idiotům. To není normální.
A teď si to vemte – v takovým přístupu nemůžete dlouhodobě přežít. Hráči se budou stěžovat všude a server to zničí.
Co chceme?
REAL report: Napište konečně reálný report o tom, co se opravdu děje. Co je hotovo, co není a kde to vázne.
Zhodnocení projektu: Je tenhle projekt vůbec životaschopný? Mají hráči o to vůbec zájem? Nebo je to jen ztráta času?
Chování adminů: Proč se admini chovají jak debilové? Je tohle přístup, který chcete dál podporovat? Pokud ne, tak si to prostě ujasněte.
Pokud tohle neuděláte, zabalte to a zaměřte se na něco, co má smysl. Už toho je fakt dost.
Je to spíše k smíchu, ty vaše reporty o ničem.
Pác a pusu Lutz
-
xXLutzXx - Amatér
Re: jb update
Real report:
JB je téměř hotový... Čeká se na pár maličkostí a dořešení menších bugů.. Následně přijde velký testing a vyjde.. (co vím společně i s ttt)
Někteří hráči již měli šanci nahlédnout na test server... Bohužel, jsou to trusted hráči a víme, že nebudou roznášet blbosti a zbytečně to hejtit..
Projekt:
Tady navážu na tvoji domněnku toho, že na konci CSGO jb umíral.. Není to pravda.
Nadále, vzhledem k tomu, že hráči se neustále ptají, kde ten jb je, tak o to zájem určitě bude.
Na hodnocení je ale příliš brzo, vzhledem k tomu, že ještě JB ani nevyšel.
Chování adminů:
Nevím, jak ostatní admini, ale já jsem vždy na server chodil s tím, že hráčům jdu pomoct.. A co vím, když někdo něco nevěděl, tak jsme ho my, admini, doplnili a hrálo se normálně dál..
Nebudu teďkons jmenovat, ale byl jsem i na serverech, kde chování adminů a celkově vztah admin x hráč je horší než tady.. Kde jsi schopný dostat ban do ct, jen kvůli tomu, že jsi zadal 1x špatný příkaz a neuvědomil sis to.
DD
JB je téměř hotový... Čeká se na pár maličkostí a dořešení menších bugů.. Následně přijde velký testing a vyjde.. (co vím společně i s ttt)
Někteří hráči již měli šanci nahlédnout na test server... Bohužel, jsou to trusted hráči a víme, že nebudou roznášet blbosti a zbytečně to hejtit..
Projekt:
Tady navážu na tvoji domněnku toho, že na konci CSGO jb umíral.. Není to pravda.

Chování adminů:
Nevím, jak ostatní admini, ale já jsem vždy na server chodil s tím, že hráčům jdu pomoct.. A co vím, když někdo něco nevěděl, tak jsme ho my, admini, doplnili a hrálo se normálně dál..
Nebudu teďkons jmenovat, ale byl jsem i na serverech, kde chování adminů a celkově vztah admin x hráč je horší než tady.. Kde jsi schopný dostat ban do ct, jen kvůli tomu, že jsi zadal 1x špatný příkaz a neuvědomil sis to.

CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
CSGO PUBLIC ADMIN
-
Decoyyy - CS:GO Admin
1. Neznám tvou představu o počtu lidí, co na tom pracují, ale jedná se o jednotlivce.
2. Tady ti dávám částečně za pravdu. Ano opravdu před koncem CS:GO hrávalo jaily méně lidí, ale zase bylo září a k tomu se o konci GO vědělo - i tyto faktory mohly mít vliv. Že by byl JB s CS2 neudržitelný si však nemyslím.
3. Podlož svá tvrzení důkazy, nebo se jedná o prázdná slova.
Real report - viz vyjádření decoye.
Zhodnocení projektu - viz bod druhý.
Chování adminů - viz bod třetí.
Přijde mi, že jsi se snažil sdělit nějakou myšlenku, ale nedokáži ji z tvého příspěvku vyčíst - takhle to je spíš taková šifra.
Koncem chci sdělit, že i my to děláme pro komunitu, také si chceme jaily zahrát - nevidíme v tom zisk. Napsat ucelený "report" je poměrně obtížné v situaci, kdy všichni, co na tom pracujeme máme minimum volného času a sami nevíme, kdy zvládeme servery spustit.
e. https://www.youtube.com/watch?v=1npHATJiwBQ
2. Tady ti dávám částečně za pravdu. Ano opravdu před koncem CS:GO hrávalo jaily méně lidí, ale zase bylo září a k tomu se o konci GO vědělo - i tyto faktory mohly mít vliv. Že by byl JB s CS2 neudržitelný si však nemyslím.
3. Podlož svá tvrzení důkazy, nebo se jedná o prázdná slova.
Real report - viz vyjádření decoye.
Zhodnocení projektu - viz bod druhý.
Chování adminů - viz bod třetí.
Přijde mi, že jsi se snažil sdělit nějakou myšlenku, ale nedokáži ji z tvého příspěvku vyčíst - takhle to je spíš taková šifra.
Koncem chci sdělit, že i my to děláme pro komunitu, také si chceme jaily zahrát - nevidíme v tom zisk. Napsat ucelený "report" je poměrně obtížné v situaci, kdy všichni, co na tom pracujeme máme minimum volného času a sami nevíme, kdy zvládeme servery spustit.
e. https://www.youtube.com/watch?v=1npHATJiwBQ

-
Amby - CS:GO Server Admin
og scena je tu, cakam na jb
-
AwpOnly - Spamer
Decoyyy píše:Bohužel, jsou to trusted hráči a víme, že nebudou roznášet blbosti a zbytečně to hejtit..

-
UnyversaL - Mistr
Decoyyy píše: Chování adminů:
Nevím, jak ostatní admini, ale já jsem vždy na server chodil s tím, že hráčům jdu pomoct..
Uplne chapem, ze rok a pol je dost dlha doba na to aby si zabudol, ale musim ta opravit..Ty si bol ten posledny z adminov, ktory chodil na server hracom pomahat a tomu nasvedcuje aj par veci, ktore tu radsej nebudem posielat aby som nedostal ban na web. A myslim,ze po spusteni jb na cs2 sa nic nezmeni a budes rovnako brainless takze aspon nepis sracky na webe
-
AwpOnly - Spamer
AwpOnly píše:Decoyyy píše: Chování adminů:
Nevím, jak ostatní admini, ale já jsem vždy na server chodil s tím, že hráčům jdu pomoct..
Uplne chapem, ze rok a pol je dost dlha doba na to aby si zabudol, ale musim ta opravit..Ty si bol ten posledny z adminov, ktory chodil na server hracom pomahat a tomu nasvedcuje aj par veci, ktore tu radsej nebudem posielat aby som nedostal ban na web. A myslim,ze po spusteni jb na cs2 sa nic nezmeni a budes rovnako brainless takze aspon nepis sracky na webe
sawo ja som bol tak či tak najslušnejší admin

CS 1.6 jb cheater
-
Osto - Kazatelův učeň
dope
-
Terkkaa - Kolemjdoucí
Bohuzel, to ty jsi neviděl, bo ty ses choval, tak jak ses choval a proto byl k tobe takovej pristup.. Novym hracum a lidem, co ne-schvalne porusovali pravidla jsem pomahal.. Co ty nevis.

CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
-
Decoyyy píše:Bohuzel, to ty jsi neviděl, bo ty ses choval, tak jak ses choval a proto byl k tobe takovej pristup.. Novym hracum a lidem, co ne-schvalne porusovali pravidla jsem pomahal.. Co ty nevis.) protoze neproblemovej hrac nejses.
DD
Aha, ja som vlastne na jb nechodil a nevidel som ako si podla tvojich slov ''pomahal'' hracom. Cakal si na prvu prilezitost k tomu aby si niekomu dal ban xdxdxd
-
AwpOnly - Spamer

.
.
Tohle si na fóru přečteš jednou za život.. skvěle napsáno.

7800XT 16GB OC, Ryzen 7 5800X, 32gb RAM

-
DarkenBroz - Pokročilý
Najväčší clueless moment, všetko nie je tak kvetinkové, hlavne na GSku, aby to fungovalo ako si predstavuješ, ngl :d

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Zdravím
Ti lidi, co jsou nyní „adminy“, znám ještě z doby, kdy jim teklo mlíko po bradě a hráli bez práv. Blbosti jste dělali úplně stejné. A že přišel nával „rebelů“ a začali dělat kktiny? Problém bude asi někde jinde než u hráčů.
Něco je špatně nastavené. Ale dobře... Další otázka – jaktože ti „rebelové“ znali pravidla lépe než někteří admini? 
Rád bych vypsal jména adminů, co se chovají jak totální opice, ale to bych musel napsat půlku serveru. Většinou, jak psal kolega Sawo – vy jste nechtěli pomáhat hráčům, ale jen jste čekali, kdy tu bude menší přešlap, a hned váš pp stál v pozoru a hlásil, že je něco špatně.
Další otázka. Nevím jak vy, ale když pracujete v týmu, ne?
Tak by měl jeden stát za druhým. Amby řekl něco jiného a něco jiného řekne pan Návnada. 
Amby, děkuji ti za odpověď.
Aspoň jeden admin, co dokáže vše vysvětlit, je klidnej a není hned toxic.
Rada pro tebe, Amby: IDK, jaká je tvoje pozice aktuálně, ale jestli jsi nějaký hlavní kápo skupiny, udělejte spolu nějaký „meeting“ (pokud se tomu tak dá říkat) a nauč prosím ty zbylé opičky slušnému chování, vystupování na veřejnosti a trošku jim vysvětli, co je empatie. Na vašich pozicích je to dost důležité.
Jinak mám nápad – bylo by dobré zaplatit panu Návnadovi nějakého psychologa nebo mu uhradit lázně, aby se uklidnil.
Jak na serveru, tak na fóru vystupuje jako totální debil a dělá ze sebe něco, co doopravdy není.
Věřím ti, Amby, že se o to postaráš.
Good luck a vezmi si příklad z učitelek ve školce – i ty dokážou něco naučit. Tak to dokážeš taky.
A vše, co jsem ti zde napsal, nemyslím zle.
Čest.
Decoyyy píše:AwpOnly píše:Decoyyy píše: Chování adminů:
Bohuzel, to ty jsi neviděl, bo ty ses choval, tak jak ses choval a proto byl k tobe takovej pristup.. Novym hracum a lidem, co ne-schvalne porusovali pravidla jsem pomahal.. Co ty nevis.) protoze neproblemovej hrac nejses.
DD
Ti lidi, co jsou nyní „adminy“, znám ještě z doby, kdy jim teklo mlíko po bradě a hráli bez práv. Blbosti jste dělali úplně stejné. A že přišel nával „rebelů“ a začali dělat kktiny? Problém bude asi někde jinde než u hráčů.

Rád bych vypsal jména adminů, co se chovají jak totální opice, ale to bych musel napsat půlku serveru. Většinou, jak psal kolega Sawo – vy jste nechtěli pomáhat hráčům, ale jen jste čekali, kdy tu bude menší přešlap, a hned váš pp stál v pozoru a hlásil, že je něco špatně.

Další otázka. Nevím jak vy, ale když pracujete v týmu, ne?

Rada pro tebe, Amby: IDK, jaká je tvoje pozice aktuálně, ale jestli jsi nějaký hlavní kápo skupiny, udělejte spolu nějaký „meeting“ (pokud se tomu tak dá říkat) a nauč prosím ty zbylé opičky slušnému chování, vystupování na veřejnosti a trošku jim vysvětli, co je empatie. Na vašich pozicích je to dost důležité.
Jinak mám nápad – bylo by dobré zaplatit panu Návnadovi nějakého psychologa nebo mu uhradit lázně, aby se uklidnil.

Good luck a vezmi si příklad z učitelek ve školce – i ty dokážou něco naučit. Tak to dokážeš taky.

Čest.
-
xXLutzXx - Amatér
Bud dobrej a radeji si precti exkluzivne novej clanek
https://www.gamesites.cz/clanek/3143-in ... or-s-whoem
https://www.gamesites.cz/clanek/3143-in ... or-s-whoem
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
-
xXLutzXx píše:[i]
Ti lidi, co jsou nyní „adminy“, znám ještě z doby, kdy jim teklo mlíko po bradě a hráli bez práv. Blbosti jste dělali úplně stejné. A že přišel nával „rebelů“ a začali dělat kktiny? Problém bude asi někde jinde než u hráčů.Něco je špatně nastavené. Ale dobře... Další otázka – jaktože ti „rebelové“ znali pravidla lépe než někteří admini?
Zkusim znovu a "netoxicky" jak pises. Nemam obzory u vsech adminu, jak se kdy chovaji/chovali, koneckoncu od toho tu jsou stiznosti popriade vyssi admini. Proto mluvim za sebe. Ano, mozna jsem nekdy chtel odlehcit "propocenou" atmosferu nejakym vtipkem. Mnohdy jsem to prehnal (to uznavam), ale mnohdy se tomu lidi smali a nasledne ihned potom si sli stezovat na forum.. Kdybych to mel preformulovat na tvoje slova; je to prave to vyckavani na ban.
Spatne nastavene mozna neco bylo, ale bylo/je to tak nastavene - je to treba dodrzovat.. A je rozdil vedet pravidla x zamerne porusovat pravidla. Ale mas pravdu, nekteri mohli vedet vic o pravidlech nez nejakej admin.
Nevim nevim, furt tu pisete, ze se chova nekde, s prominutim, jak debil ale bez dolozenych podkladu.
Zase tu mluvime o nejakem pp, jak rikam, mluvim za sebe.. (moje vyjadreni k tomuhle uz mas)
Další otázka. Nevím jak vy, ale když pracujete v týmu, ne?Tak by měl jeden stát za druhým. Amby řekl něco jiného a něco jiného řekne pan Návnada.
Actually, dobrej point.. Meety sice byvavaly ale ne tak frekventovane. Ano, mas pravdu, ze jsem kolikrat ambymu rikal opak, nez rikal on.. Problem byl v tom, ze jsem to mel naucene od ruznych sa+, kteri to mohli formulovat jinak, nebo jsem to jenom ja spatne pochopil - spatna komunikace a druhy problem je, ze se pomerne casro menili, takze x lidi ti muze rict neco jine a pak se to siri.
Ano, precijen je to sa, mel by byt objektivni.
Jinak mám nápad – bylo by dobré zaplatit panu Návnadovi nějakého psychologa nebo mu uhradit lázně, aby se uklidnil.Jak na serveru, tak na fóru vystupuje jako totální debil a dělá ze sebe něco, co doopravdy není.
Good luck a vezmi si příklad z učitelek ve školce – i ty dokážou něco naučit. Tak to dokážeš taky.![]()
Jo jsem toxic no... Ne, uprimne dost dobry pointy, ale timhle si to opravdu zabil.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2