Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] JB/ ŽIADOSŤ O ADMIN PRÁVA

Příspěvekod Pinko » 14 čer 2016, 17:54

1. Nick ve hře: PiNkO
2. Věk: 18
3. Jak dlouho hraješ CS1.6: CSku sa venujem od detstva, vyrastal som na ňom+ aj na HalfLife :)
4. Denní aktivita na serveru: Závisí podľa povinností, ale cez víkend takmer celý deň(s prestávkami doobeda, poobede a pár hodín v noci :P ) a cez pracovný týždeň zhruba od 15:00 do 22:00, ale tak isto závisí od práce, niekedy som aj cez pracovný týždeň na serveroch rovnako, ako počas víkendov.
5. HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=925467
6. Doporučení od admina: (Nepovinné)
7. Mám zakoupenou hru CS1.6: (Povinné - počítá se i prémiový účet, může být udělena vyjímka): Áno mám zakúpenú túto hru na STEAMe.
8. Chodím / Nechodím na TS (TeamSpeak) a kolik času tam trávím: TSko mám stiahnuté v PC a viem s ním narábať. Chodím naň, ak je nutnosťpri hraní, alebo potreba niečo vysvetliť.
9. Dostal jsem někdy nějaký ban a za co?: Raz som dostal za nadávky za rodinu.. :/ ale je to už dávnejšie, odvtedy žiadny, tobôž nie nejaké cheaty a podobne.
10. Proč chci být admin?: Adminom by som sa stal rád, pretože plne chápem a rešpektujem adminov na serveroch JailBreak a rád by som pomohol nielen im, ale aj celému týmu gamesites.cz k zlepšeniu a skvalitneniu herného prostredia. Času na hranie mám veľa a rád sa venujem nielen hraniu, ale aj pomáhaniu iným hráčom na serveroch, poprípade nejakému zodpovedaniu na otázky. Vďaka mojím pomociam sa ma veľa hráčov pýtalo, keď bol nejaký ,,bordel" na serveroch, či niesom admin(najmä v ranných a neskorých nočných hodinách), bohužial nemohol som pomôcť nijako, len skúsiť dohovor a ten je častokrát márny. Pamätám sa na svoje začiatky na serveroch Gamesites a rád by som aj ja pomohol k napredovaniu iných hráčov tak, ako mne pomohli admini, ktorý ma naučili lepšie chápať hru a rovnako ma naučili aj pravidlá.
11. Steam ID: STEAM_0:1:71389967
12. Byl/nebyl jsem admin někde na GS: Nie
13. Odvětví serverů, kde chci mít práva: (Only Orange / Dodgeball / Classic): JailBreak
14. Odkaz na Steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198103045663

Ďakujem za prečítanie a zváženie a zároveň prajem pekný zvyšok dňa.
Pinko
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] JB/ ŽIADOSŤ O ADMIN PRÁVA

od Rumcajz » 14 čer 2016, 17:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB/ ŽIADOSŤ O ADMIN PRÁVA

Příspěvekod Habs » 14 čer 2016, 20:50 VIP

Jednú tvoju žiadosť už evidujeme -> ziadost-o-admin-prava-t128786.html, tou druhou si šance nezvýšiš.

Zamietnuté znovu.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Zamietnuté] JB/ ŽIADOSŤ O ADMIN PRÁVA

Příspěvekod Pinko » 14 čer 2016, 21:04

Prišlo mi to akoby si to tu nik nevšimol, bolo to tu dlšie a stále bez odpovede, samozrejme ďakujem za túto :D .
Pinko
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů