• Stránka 1 z 1
JB1/Apacu/PlovouciPodlaha
Takže čus začal bych tím, že sem dostal úplně bezdůvodny ban od admine Apacu, který mě zabanoval za zapínaní náhody
viz: www.gamesites.cz/amxban/Jailbreak_serve ... hp?bid=571
Situace: Simon poslal vězně do boxu tam jim náhle dal box a já sem si potřeboval odskočit, tak sem si vylezl na ct zonu ať sem v bezpečí, jak sem přišel, tak mě apacu vzal do grabu. Apacu:Proč si zapnul náhodu? Já:Nezapnul byl sem afk. Tak mě hodil o zem a náhle zabanoval. A jeho chování na serveru není taky nějak vzorové, neustále skáče simonům do slova je toho více, ale nebudu to vypisovat, protože na to nemám důkaz. Děkuji za přečtení.
Čas: kolem 16:00
Důkaz: Demo si přesunta na 30:15 to zhruba začíná údajné kolo. leteckaposta.cz/982917699
Admin: Apacu
Ban: www.gamesites.cz/amxban/Jailbreak_serve ... hp?bid=571
Můj Nick: PlovoucíPodlaha
viz: www.gamesites.cz/amxban/Jailbreak_serve ... hp?bid=571
Situace: Simon poslal vězně do boxu tam jim náhle dal box a já sem si potřeboval odskočit, tak sem si vylezl na ct zonu ať sem v bezpečí, jak sem přišel, tak mě apacu vzal do grabu. Apacu:Proč si zapnul náhodu? Já:Nezapnul byl sem afk. Tak mě hodil o zem a náhle zabanoval. A jeho chování na serveru není taky nějak vzorové, neustále skáče simonům do slova je toho více, ale nebudu to vypisovat, protože na to nemám důkaz. Děkuji za přečtení.
Čas: kolem 16:00
Důkaz: Demo si přesunta na 30:15 to zhruba začíná údajné kolo. leteckaposta.cz/982917699
Admin: Apacu
Ban: www.gamesites.cz/amxban/Jailbreak_serve ... hp?bid=571
Můj Nick: PlovoucíPodlaha
- 777
- Amatér
JB1/Apacu/PlovouciPodlaha
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/Apacu/PlovouciPodlaha
Ahoj, pozrel som si demo a naozaj si tu náhodu nezapol ty, chcel by som sa ti ospravedlniť, zdalo sa mi že iba ty si mal m4 nikoho iného s m4 som nevidel, tak ešte raz sa ospravedlňujem.
-
Apacu98 - Zkušený
Re: JB1/Apacu/PlovouciPodlaha
Unbanned
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1