I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] JB1 Awee FK

Příspěvekod Pablo420 » 28 srp 2017, 19:43

Server: JB1

Popis situácie/ prehrešky admina: 7:48 skončilo HVD, simona si vzal Hnědý Avatar a dal příkaz na zadní stěnu do náhody což hráč Sayso dle mého názoru splnil a Pan Awee ho nemilosrdně zabil. Jelikož jsem byl svědkem tak jsem se ptal v chatu a odpovědi jsem se nedočkal. Sayso si žádal mikrofon ale bohužel nedostal příležitost. Pan Awee se po cca 3 kolech odpojil jakoby se nic nestalo ikdyž moc dobře umí číst chat jak jsem viděl minulou mapu kdy tam banoval všechny toxic players.

Dôkazy: http://leteckaposta.cz/989527120

PS: Nemýlím-li se tak když CT zabije T měl by sdělit důvod killu když to hráč evidentně neví. Sayso umřel a nedočkal se odpovědi. Když jste ti ADMINI tak jim to aspoň prosím vysvětlete a né že budete ignorovat. S takovým přístupem se Gamesites.cz nedočká lepší komunity a právě naopak o tu dobrou přichází jak jsem já sám poznal během cca 2let.

Přeji pěkný den s pozdravem Legenda Pablo.
JB je odpad csgo
Pablo420
Amatér
Amatér

[V] JB1 Awee FK

od Rumcajz » 28 srp 2017, 19:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1 Awee FK

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 srp 2017, 20:45

Snazim se pochytat vetsinu toho co je v chatu smerovano na me, ne vzdy se to podari.
Urcite je mozny ze jsem FK nekdy nekomu dal, pravidla a prikazy Simona tam porusuje skoro kazdej. Navic na GO je vsechno jiny nez jsem zvyklej z 1.6, tak se mi casto stava ze vidim hybat se nekoho kdo se asi nehybe nebo zase nevidim kdyz na me T minutu miri deaglem na zadni stene mezi ostatnimi :D
Na demo se podivam zitra a napisu ti co a jak.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: JB1 Awee FK

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 29 srp 2017, 10:00

FK nepadl. Hráči měli jít na zadní stěnu do náhody. Hráči jsou povinni tak udělat přímou čárou a bez zdržování. Hráč kterého jsem zabil, tak neučinil. Hráč spadl do náhody někde k prostředku a místo aby šel přímo rovně na zadní stěnu, zahnul na kraj náhody a pak teprve splnil příkaz Simona jít na zadní stěnu. Hráč neuposlechl příkaz Simona a proto byl zabit.
Pokud píšeš že dle tebe je vše OK a padl FK, svědčí to o tom že neznáš pravidla ty legendo :roll:
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy