• Stránka 1 z 1
JB1/BlazOOn
1. Popis situace - BAN ZA OPAKOVANE NADAVKY ? Začal sa hrať mapa menom jail_indiana_v2.K CT sa napojil hráč menom Hitlerov syn,ktorý mal očividne zlú náladu,tak začal spamovať voice a hádať sa s hráčom menom Chaspele.Ono by mi to ani nejak nevadilo,len sa hral Simon a skákali mi do rečí.Potom sa nejak ukľudnili a hráč Hitlerov syn začal prechádzať väzňov na autíčku to ma už dostalo do nervov a použil som vo vete približne 2 nadávky v tom som bol hneď zabanovaný na 1h. Tak chcel by som požiadať admina BlazOOn prečo nezabanoval aj tých druhých hráčov za nadávky a nie len mňa.Upozornenie z jeho strany nepadlo ani presun ani kick ani slovné upozornenie hneď ban.Ale myslím si,že keď sa niektoré CT nevedia zmestiť do kože a ovplyvňuje hru Simona(mňa v tej situácii)tak to človeka rozčúli.
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/687730739
Poprosil by som demo od admina,kde som použil "opakované nadávky" a prečo nezabanoval aj ostatných hráčov.
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/687730739
Poprosil by som demo od admina,kde som použil "opakované nadávky" a prečo nezabanoval aj ostatných hráčov.
-
jero666 - Pokročilý
JB1/BlazOOn
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/BlazOOn
Nemohol som zabanovať tých hráčov, keďže som v tú dobu na servery ešte nebol. Napojil som sa na server a prvé, čo som videl bolo CT, ktoré jazdilo v aute po mape a teba počul, ako do voicu nadávaš danému hráčovi. Boli to tvrdé nadávky a neboli len dve, tak neklam, pretože sa ti to nevyplatí. Ukončil si to tým, ked si mu povedal, že je potrat. Verím, že ťa nasrala tá situácia, keď si mal simona, no vyriešiť sa to dalo aj iným spôsobom a nie urážkami a vulgarizmom. Hráč dostal ban za kazenie hry a ty za nadávky, kde je problém? Nabudúce si daj väčší pozor na jazyk a nebudeme musieť riešiť takéto veci.
Z mojej strany všetko, počkaj si na vyjadrenie vyšších.
Z mojej strany všetko, počkaj si na vyjadrenie vyšších.
-
blazOOn - Kolemjdoucí
Re: JB1/BlazOOn
O pochybeni admina zde nevidim jediny dukaz. Vsadim se, ze kdybys dodal demo, kde by mel udajny preslap admina byt, dal bys nam predevsim dukaz o svem vybranem vyjadrovani, ktere zna kazdy pravidelny navstevnik serveru JB1.
Zamitam.
Lock.
Zamitam.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1