• Stránka 1 z 1
JB1 / COUNTER STRIKE.
Zdravím, ban som dostal od v predmete uvedeného admina a myslím si že je to úplne neprimeraný trest
Bol som CT, teroristi boli na čiare a simon dal zákaz skákať, boxovať, begripovať, čupieť a stáť. (čiže T-čka mali urobiť pohyb) Keď pohyby prišli do hry tak sa na tento príkaz dávalo dosť veľa času na splnenie no kedže to je už ohrané tak si myslím že pár sekúnd úplne stačí. Všetci tento príkaz splnili prakticky do 2 sekúnd ešte som chvíľu počkal a ako som zabil uvedeného admina tak som si všimol že sa snažil urobiť pohyb. Napísal do chatu "začo kill??" ja som mu odpísal že akurát jak som ho zabíjal tak spravil ten pohyb. Nemal som pocit že by mal mať VD pretože zmáčknuť m2 a hocičo je dosť jednoduché, hlavne keď už to je tak ohrané. Ďalšie kolo som zrazu dostal slay a presun. Dobre to by som bral proste sa nasral a mal pocit že bol zabitý neprávom ale hneď nato som dostal BAN za kazenie hry a vraj úmyselné. Nemám problém s tým že si nezahrám 2 hodiny to mi je jedno len mi je ten prístup admina divný, mohli sme si to vyjasniť nejak inak...
Ďakujem s pozdravom Prasacko.
Veselé Vianoce!
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem COUNTER STRIKE.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 49 minutes and 45 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Prasacko
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[zamerne] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 733906955 '
[AMXBans] Tva IP : ' 88.212.37.59 '
[AMXBans] ========================================
Bol som CT, teroristi boli na čiare a simon dal zákaz skákať, boxovať, begripovať, čupieť a stáť. (čiže T-čka mali urobiť pohyb) Keď pohyby prišli do hry tak sa na tento príkaz dávalo dosť veľa času na splnenie no kedže to je už ohrané tak si myslím že pár sekúnd úplne stačí. Všetci tento príkaz splnili prakticky do 2 sekúnd ešte som chvíľu počkal a ako som zabil uvedeného admina tak som si všimol že sa snažil urobiť pohyb. Napísal do chatu "začo kill??" ja som mu odpísal že akurát jak som ho zabíjal tak spravil ten pohyb. Nemal som pocit že by mal mať VD pretože zmáčknuť m2 a hocičo je dosť jednoduché, hlavne keď už to je tak ohrané. Ďalšie kolo som zrazu dostal slay a presun. Dobre to by som bral proste sa nasral a mal pocit že bol zabitý neprávom ale hneď nato som dostal BAN za kazenie hry a vraj úmyselné. Nemám problém s tým že si nezahrám 2 hodiny to mi je jedno len mi je ten prístup admina divný, mohli sme si to vyjasniť nejak inak...
Ďakujem s pozdravom Prasacko.
Veselé Vianoce!

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem COUNTER STRIKE.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 49 minutes and 45 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Prasacko
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[zamerne] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 733906955 '
[AMXBans] Tva IP : ' 88.212.37.59 '
[AMXBans] ========================================
- prasacko
- Kolemjdoucí
JB1 / COUNTER STRIKE.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1 / COUNTER STRIKE.
Stále platí, že máte hráčům nechávat při animacích čas navíc. Neexistuje, že TY máš pocit a proto se pravidly řídit nebudeš. Simon dal výše uvedené zákazy a ihned rychle napočítal do dvou a začali jste zabíjet T, kterým jste ten čas nedali.
Simon byl zabanován, ty pouze přesunut k T, aby si příště u hry více uvažoval.
Přesunutí si neunesl a spustil si, co že sem to za admina co nezná pravidla, že si dělám srandu a podobně.
Když tě admin na něco upozorní, máš se z toho poučit a ne si rychle vymýšlet svoje pravidla.
Takové chování se netoleruje, neboť může nové hráče mylně "informovat" že takové chování na serveru je správné.
Pokud se nad svým chováním zamyslíš, můžeš dostat unban.
Příště si však dávej pozor!
Simon byl zabanován, ty pouze přesunut k T, aby si příště u hry více uvažoval.
Přesunutí si neunesl a spustil si, co že sem to za admina co nezná pravidla, že si dělám srandu a podobně.
Když tě admin na něco upozorní, máš se z toho poučit a ne si rychle vymýšlet svoje pravidla.
Takové chování se netoleruje, neboť může nové hráče mylně "informovat" že takové chování na serveru je správné.
Pokud se nad svým chováním zamyslíš, můžeš dostat unban.
Příště si však dávej pozor!
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Dobre, len som myslel ze som ti to napisal zaco si dostal kill ked si sa opytal, mohol si napisat nech nabuduce dam nato viac casu a nahlasil by som ti VD, nechcel som ti nijak kazit hru a uz vobec nie umyselne. Aj takto by sa to dalo riesit ( no offense ) To ze som ti po presune pisal ci si robis srandu atd mas pravdu moja chyba. Dik za vyriesenie 

- prasacko
- Kolemjdoucí
Věřím, že ses poučil.
Máš unban.
Máš unban.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
UB si dostal, urcite si pochopil kde si spravil chybu.
Stastne a Vesele
LOCK
Stastne a Vesele

LOCK
-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 1 z 1