• Stránka 1 z 1
[V]Jb1/demence
Zdravim
stručne bol som ct dostal som prehoz beriem nasledne sme srandovali z adminom napisal spravu (spravu dodam neskor v hlstats ešte neni ) nasledne som sa prehodil teda k ct kedže som bol v tom že možem a nedostanem trest natož admin nereagoval ked som sa ho spytal jestli teda mužu nebo nemužu ostat u ct když sem se ho ptal do teamchatu a dal mi ban na 24H čo aspon když mužu požadat když se tohle vyreši že udelal chybu o sniženi na hodinu čo je spravny postup
stručne bol som ct dostal som prehoz beriem nasledne sme srandovali z adminom napisal spravu (spravu dodam neskor v hlstats ešte neni ) nasledne som sa prehodil teda k ct kedže som bol v tom že možem a nedostanem trest natož admin nereagoval ked som sa ho spytal jestli teda mužu nebo nemužu ostat u ct když sem se ho ptal do teamchatu a dal mi ban na 24H čo aspon když mužu požadat když se tohle vyreši že udelal chybu o sniženi na hodinu čo je spravny postup
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
[V]Jb1/demence
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jb1/demence
Jeffe, dovolím si říct, že jsem jeden z nejtolerantnějších Administrátorů na JailBreaku. Toleruji tvoje neustále hádání se, urážení, dělání blbostí.. Ovšem, budeš-li mi zavírat box, když v něm simonuju, budeš-li chodit opakovaně k CT i když je očividné, že si dělám srandu, že zase můžeš k CT, budeš-li zkrátka shazovat autoritu Administrátora - budeš potrestán. Ban ti byl udělen záměrně na 24h vzhledem k věcem, co jsem ti v průběhu dneška již toleroval.
Ban je za mě na místě, v případě, že semnou nesouhlasíš nebo dokonce lžu, dodej důkaz.
Jsem tu dostatečně dlouho na to, abych neměl potřebu banovat bez důvodu či pro uspokojení svého vlastního ega.
Roger M.
Ban je za mě na místě, v případě, že semnou nesouhlasíš nebo dokonce lžu, dodej důkaz.
Jsem tu dostatečně dlouho na to, abych neměl potřebu banovat bez důvodu či pro uspokojení svého vlastního ega.
Roger M.
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
v pripade kdy se jedna o prehoz kick slay nebo ban ja nedelam srandu takže podle mne vtip že mužu zase jit k ct nebylo na miste natož si mohol spatne odpovedat že ne nemužeš a ja bych se mile rad vratil zase k T bez toho aby som robil niaky bordel podla mna ban neni na mieste a ked už by bol tak by mal byt 1H za nerespektovanie prehozu a nie na den
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Poslyš, nedělej si ze mě nepřítele.. Ban si nedostal pouze za nerespektování přehozu ale za výše zmíněné důvody, několikrát tě v průběhu dneška upozorňoval i kolega Matro Da Vinci
.
Ovšem, nemáš-li v plánu dodat důkazy, které svědčí o opaku, řekni to..

Ovšem, nemáš-li v plánu dodat důkazy, které svědčí o opaku, řekni to..
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
jednou rekneš tak a pak mysliš jinak kto se vtom ma vyznat jestli to mysliš ze srandy nebo važne ?
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Hráč se mi prostřednictvím steamu omluvil a svého jednání lituje.
Usoudí-li HLA/HLSA, že moje jednání bylo v pořádku, poprosím o zkrácení banu hráči.
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=790
S pozdravem,
Roger M.
Usoudí-li HLA/HLSA, že moje jednání bylo v pořádku, poprosím o zkrácení banu hráči.
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=790
"omlouvam se ti za svoji demencii už ti nebuud delat zle a pičoviny pri hre a ty si taky nedelej srandu zemne a budeme poklidne spolu žit na serveru gamesites .cz jailbreak 1 rad bych požadal o skraceni už se takhle situace nebude opakovat"
S pozdravem,
Roger M.
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1