I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] JB1/edenko

Příspěvekod masterKING » 03 zář 2018, 18:22

Zdravíčko, môj prvý baník na JB serveroch a hneď prvá sťažnosť :D

Tak, objasním situáciu celú postupne..
Simonoval som si pekne, išiel som že si dam s hračmi futbal, stali 4 hrači na stredovej čiare, dal som poslednu reakciu na skok.. jeden hrač neskočil tak dostal hneď kill nevšimol som si kto skočil posledny, ukončil som si VD a potom vidim v chate že mi CT hlasia že edenko skočil ako posledny tak som si ho zabil. Hneď na to prišli protesty od hráča edenko že som mu dal FK, že mal mať nevyhodu, vraj som to povedal, no na to si ešte pozriem po mape na demo z anticheatu... každopadne, VD som nenahlasil lebo som nemal prečo davať VD len tak lebo mi to niekto povie... bolo na serveri cez 15 hračov, CT boli ticho, nikto nič a jediny v čete si pisal edenko že som mu dal FK.. na začiatku ďalšieho kola po zamietnuti mi už vyletel ban na 4 hod, zakaz k CT za FK.. akože wtf

To ešte nekonči... pisal som mu aj naďalej že kill bol opravneny, skočil posledny, tak mohol dostať kill, potom sa ma opytal či chcem ešte ban.. ??? ja že ano a bum priletel mi ban na čet a teraz pozor, za "malé nadávky" ??????

Screen zde: http://leteckaposta.cz/461721415

Priložím tu link na môj čet, nech hľadam ako hľadam, nadavku tu z toho času nevidim žiadnu, možnože len spomínaný admin nevie použivať amx, ale to neriešim... každopadne ban za nadavky neopravneny.

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=269735

Tento adminko si proste robí, čo chce, prosím trošku o disciplínu, jediný admin, s ktorým som sa zatiaľ povadil na JB.

Každopádne nevidim z mojej strany chybu žiadnu, keďže som si nebol vedomy žiadneho FK, konal som podľa toho ako sa vyvijala hra, hrač či admin to už je jedno, dostal kill opravneny a ja nenahlasim VD len preto že mi to jeden hrač piše. Okrem toho, na serveri tento admin nebol sam, boli aj iní a jeden aj u CT, ak by som niečo robil mimo pravidiel tak myslím si že by som bol na to upozornený. S pozdravom, DanQQoO
masterKING
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] JB1/edenko

od Rumcajz » 03 zář 2018, 18:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/edenko

Příspěvekod masterKING » 03 zář 2018, 18:28

No super, všimol som si že BAN je predlžený na 8 hodín, ešte lepšie :D
masterKING
Amatér
Amatér

Příspěvekod grajekok » 03 zář 2018, 18:38

Uz som si vsimol ze tento takzvany admin dal viac freekillov,, bohuzial nemam demo ale uz si dam ne neho pozor :)
grajekok
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod VoLdEmOrD » 03 zář 2018, 19:12 VIP

1. Ban nemáš na 8 hodín ale je to bugnute tak to ukazuje dvojnásobok casu.
2. Ban za malé nadávky je len prednastaveny v AMX móde a udeľuje sa aj za spam a provokáciu.
3. Vycasuj HLTV a dodaj to sem a určite to prospeje v prospech spravodlivého rozhodnutia sťažnosti.
4. Osobne si myslím že si sa nemal hádať s adminom a mal si sa ísť hneď sťažovať na fórum.
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod masterKING » 03 zář 2018, 19:39

Nevidím nejakú provokáciu z mojej strany, btw stiahol som demo lenže nepočujem voice na steame, tak som dostal radu že si mam stiahnuť NS, už som tak urobil, len mi nejdu nejake modely tak musim počkať až sa bude hrať na nejakom serveri jb_rush, napojim sa, stiahne mi modely a až tak si to pozriem a aj vyčasujem ak tak...

A to že som mal isť hneď na forum, chcel som si to s tým adminom vydiskutovať, no on si trval na svojom, donutil ma k tejto sťažnosti až po tom čo mi vyletel ban na chat.
masterKING
Amatér
Amatér

Příspěvekod Knedlajs » 03 zář 2018, 20:11 VIP

Admina som kontaktoval. Počkáme na jeho vyjadrenie a jeho pohľad na situáciu.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod EdenKo » 04 zář 2018, 16:45

Ban za fk si dostal lebo si povedal že mi dáš nevýhodu no nedal si mu ju ale si ma zabil. Vezeň jeden skočil ja som skočil posledný toho čo neskočili si zabil alebo niekto potom ti ctčka povedali že som skočil posledny tak si povedal že mi dáš nevýhodu za niekolko sekund si si ukončil vd a povedal si ze tým pádom som nepotrebný a zabil si ma. A ban na chat si dostal za provokáciu: 2018-09-03 19:02:26 edenko, rad davaš free bany?. 2018-09-03 19:01:32 pekne free bany davaš. 2018-09-03 19:00:48 dal si prave nezmyselny ban. a za to že si klamal 2018-09-03 19:00:23 nepovedal som že budeš mať nevyhodu.

po tom som sa ťa spýtal či chceš ešte ban povedal si že ano tak som ti ho dal.

Ak som sa pomýlil sorry.
EdenKo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Maxipes » 04 zář 2018, 17:25

Ano,vypada to, ze ses pomylil.

Kdyz jsi skocil posledni, tak prece nebudes rikat, ze jsi dostal FK, pokud te nekdo zabije, ne? A banovat za to? To snad ne.
Zadnou zasadni provokaci v chatu hrace taky nevidim. Urcite jsi ho pred banem upozornil, pripadne kickul, je tak?

Edenko, dodej sem vycasovane HLTV, at jsme v obraze, jak to na serveru vlastne probehlo.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod masterKING » 04 zář 2018, 17:46

Žiadna výstraha zo strany admina neprišla ani nič, možno 3x si vypýtal tesne pred banom cez voice VD, ktoré som mu samozrejme nemal začo dať a potom proste z fleku BAN,... ako som vravel, je proti mojej srsti ako niektorí simoni hneď ako niekto nahlási FK do četu tak na začiatku kola dávajú free VD len tak, nemajú nič overené ani nič. Z môjho pohľadu som nemal prečo to VD dávať za posledný kill, aj keby som to povedal že máš nevýhodu, čo sa mi nezdá, slovo simona nie je slovo božie, tak to môžem každopádne zmeniť ako simon, ako sa menia a rušia atrakcie.
A ohľadom toho Banu za nadávky, hah :D aj keď bolo písané vyššie že je to ban, respektívne dôvod banu prednastavený... ale aj tak, nadávky? Napísal som jednoduché slovo "ano" ako odpoveď na to čo si napísal že "či chcem ešte ban", tak keďže ban som už mal tak mi to bolo šuma fuk a prišlo mi tá otázka absurdná, no ale vyletel mi už spomínaný BAN na čet :D
Neviem ako to chodí na GS, ale pokiaľ viem, za mojich čias adminovania na inom nemenovanom portáli sa dalo pekne napísať reason banu a nie len vybrať z ponuky, ale do toho už nejdem pchať prsty, každopádne to zhrniem ako zbrklé konanie admina...

Dostal som sa ku kompu až teraz, takže to demo so zvukom som stále nevidel, čakám až sa niekde bude hrať mapa jb rush, stiahnem modely do NS a pozriem si to demo, vyčasujem ho aj ja.
masterKING
Amatér
Amatér

Příspěvekod masterKING » 04 zář 2018, 19:15

Super, tak na NS som si už pozrel demo zo zvukom, tak to upresním ešte :)

http://leteckaposta.cz/259201183

Časy podľa mňa zásadných udalostí na deme, no pre poriadok odporúčam pozrieť demo poporiadku od času 12:50 až po dobu čo dostanem ban na chat, čiže 20:40, aby ste videli aj ten čet, ktorý prebiehal celý čas medzi mnou a edenkom, ten si jednoducho stál za svojím, že dostal FK

12:56 - Zadal som príkaz "Posledná reakcia na skok", hráč čo neskočil dostal kill
13:11 - Po tom ako som si prečital v čete čo mi hlasili CT tak som povedal "edenko skočil posledny, tak dostane nevýhodu" čital som si len to čo bolo v čete, tak som ctčkam povedal že dostane nevyhodu, nebolo to priamo smerované edenkovi, že edenko máš nevýhodu, čož si on asi tak zobral
Následne mi CT, zhodou náhodo admin Vendess oznámil že je VD tak som si ho ukončil, a keďže som chcel hrať futbal tak som
13:29 hráča, čo skočil posledný zabil čiže edenko, aby mi ostal párny počet hráčov. Btw, okrem admina edenko v tom rade 4 hráčov stáli aj admini gs a Allah Akbar, takže 3 admini sa dívali na túto situáciu a jediný edenko v tom videl nejaký spor.
17:18 edenko potom ako som mu napisal že mu nedam VD napíše do chatu "dám ti ban" .. či to je výstraha či vyhrážanie alebo jedno s druhým posúďte už vy
17:27 edenko ma chytí do grabu a povie "daj mi VDčko" následne aktuálny simon Marley okamžite dá VD tomuto hráčovi, to mi tiež nejde do hlavy, stači že je to admin a treba posluchať že :D
17:42 mi už letí ban, zakaz k cT
20:23 edenko píše do chatu "chceš ban ešte?"
20:36 dostávam ban na chat

Toľko z inkriminovanej situácie, prosím o vyriešenie :) S pozdravom, DanQQoO
masterKING
Amatér
Amatér

Příspěvekod EdenKo » 04 zář 2018, 19:21

Dik že si to spravil za mňa aj tak nie som na PC, možno som ti nemal dat mute ban, ale pokiaľ viem ak Simon povie ze máš nevýhodu tak ho nemôžeš zabíjať, a klameš pretože som ťa vôbec nechytil do grabu a nepovedal som tebe aby si mi dal VD ale Simonovi, čiže klameš aj v tom ze si mi nenahlasil nevýhodu.
EdenKo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod masterKING » 04 zář 2018, 19:24

masterKING píše:17:27 edenko ma chytí do grabu a povie "daj mi VDčko" následne aktuálny simon Marley okamžite dá VD tomuto hráčovi, to mi tiež nejde do hlavy, stači že je to admin a treba posluchať že :D

Oprava, do grabu som chytený nebol, edenko len použil voice, ďalej už tak ako som písal :)
masterKING
Amatér
Amatér

Příspěvekod masterKING » 04 zář 2018, 19:29

Aha no zaujímavé ako skoro si odpovedal, to po 6tich minútach si už stiahol a pozrel demo a odpísať či ako? Ani som nestihol opraviť to okolo grabu čo som napísal, už si to napísal ty a označil to za lož.
No neviem, ja som ti písal, že "nepovedal som, že máš nevýhodu", čož lož nie je, keďže som povedal že "tak dostane nevýhodu".
Prosím ťa, neprekrúcaj si to na svoju stranu. Už nech to porieši niekto z kompetentných :)
masterKING
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maxipes » 07 zář 2018, 14:13

Na demu je jasne receno, ze das edenkovi nevyhodu. V takovem pripade bys mu opravdu mel dat nevyhodu a ne ho zabit. Chapu, ze ho to nastvalo. Ban za FK je ovsem nespravedlivy, protoze u reakce skocil posledni, narok na VD urcite nemel. Priste bych edenkovi doporucil mene zbrklosti, hrace stacilo upozornit, pripadne prehodit.

U banu na chat admin nedodrzel stanovene pokyny.

Stiznost opravnena.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy