• Stránka 1 z 1
JB1/eggY/Roxtedy je <-> . (Pavol Habera)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: eggY
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky [Na Admina]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:48897741'
[AMXBans] Tva IP: '178.143.6.91'
Ctčko dalo kill pri reakciach bol to FK ....Pisal som roxtedymu (ten ho ani neupozornil) ze preco mu neda ban/k T ,ked ze ja som vcera dostal ban na 2h za tú istú chybu (roxtedy bol pri mojom bane ) . Asi 5 krat som mu pisal okolo toho . Kickol ma niekto . Kick som dostal asi 3-4 krat . Dokonca som dostal ban za SPAM na 10 min . Zmenil som si meno,nevidím v nom urázku,pridem na server a kick znova. Tak som sa spytal preco ma Kickuje ,a ci ho to kickovanie vzrusuje . Nakoniec som dostal ban na den za nadávky . Nepouzil som ani jeden vulgarizmus. Ziadam o unban . Takýchto admínov mate na jb 1, ktorý buzeruju,riesia si komplexy a banuju iba ked sa im to zapaci a nie pre pravidla .
KEDZE PRE UZAMKNUTIE SOM NEMOHOL ODPISAT PISEM ODPOVED TU. ZIADNE URAZKY SOM NEPOUZIL,V NICKU NEVIDIM ZIADNU ,ZASLITE MI TIE "VULGARNE SLOVA " ktore som pouzil.
[AMXBans] Zabanovan adminem: eggY
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky [Na Admina]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:48897741'
[AMXBans] Tva IP: '178.143.6.91'
Ctčko dalo kill pri reakciach bol to FK ....Pisal som roxtedymu (ten ho ani neupozornil) ze preco mu neda ban/k T ,ked ze ja som vcera dostal ban na 2h za tú istú chybu (roxtedy bol pri mojom bane ) . Asi 5 krat som mu pisal okolo toho . Kickol ma niekto . Kick som dostal asi 3-4 krat . Dokonca som dostal ban za SPAM na 10 min . Zmenil som si meno,nevidím v nom urázku,pridem na server a kick znova. Tak som sa spytal preco ma Kickuje ,a ci ho to kickovanie vzrusuje . Nakoniec som dostal ban na den za nadávky . Nepouzil som ani jeden vulgarizmus. Ziadam o unban . Takýchto admínov mate na jb 1, ktorý buzeruju,riesia si komplexy a banuju iba ked sa im to zapaci a nie pre pravidla .
KEDZE PRE UZAMKNUTIE SOM NEMOHOL ODPISAT PISEM ODPOVED TU. ZIADNE URAZKY SOM NEPOUZIL,V NICKU NEVIDIM ZIADNU ,ZASLITE MI TIE "VULGARNE SLOVA " ktore som pouzil.
- PavolHabera
- Kolemjdoucí
JB1/eggY/Roxtedy je <-> . (Pavol Habera)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/eggY/Roxtedy je <-> . (Pavol Habera)
V předešlém topicu ti bylo vše vysvětleno. Pokud nechápeš, navštiv odborníka.
Duplicitu lockuji
Duplicitu lockuji
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1