Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

JB1 Evip

Příspěvekod Adaqino » 29 zář 2016, 13:29

----------------------------------------------------------------
Nickname na serveru: T0uST!K^.*
Kde mám VIP: JailBreak 1
Jak je VIP staré: 2-3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Asi rok dozadu (Dlho som nehral)
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Problém je že som zabudol svoj mail
Popis problému: Už dávno som mal zakúpené EVIP na JB1 ale nehral som dlho (Asi rok) a EVIP mi už nefunguje. Kód viem ale keď dám /aktivator a zadám ho tak mi napíše že mi poslali overovací e-mail ale problém je v tom že ja som ten e-mail dlho nepoužíval a tak neviem čo s tým :oops: Ak sa to vyrieši tak ďakujem :)
----------------------------------------------------------------
JailBreak #2 EVIP
Adaqino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JB1 Evip

od Rumcajz » 29 zář 2016, 13:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1 Evip

Příspěvekod PEto » 29 zář 2016, 15:59

nwm no, ale podla mna sa odvtedy nic nezmenilo

post564225.html#p564225
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: JB1 Evip

Příspěvekod Spisiak1 » 29 zář 2016, 19:49 VIP

Tak, ale...
Citujem desta
Nedalo. Email sis měl zálohovat a střežit jako oko v hlavě. Jediné řešení je nějak si vzpomenout/ získat údaje na mail a nebo si koupit nové VIP / EVIP.

Citujem email
!! UPOZORNĚNÍ !!
Tento e-mail si pečlivě uschovej (zálohuj, vytiskni ...), protože se může stát, že tvoje výhody nebudou fungovat.
V takovém případě je nutné zopakovat postup znovu! Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled!

A ešte citácia Adaqino
Kód viem ale keď dám /aktivator a zadám ho tak mi napíše že mi poslali overovací e-mail ale problém je v tom že ja som ten e-mail dlho nepoužíval a tak neviem čo s tým

Takže pokiaľ chápem vyznačené veci dobré tak svoj kód vie takže si email zálohoval, resp. nejak inač uschoval a upozornenie v podstate dodržal. Ak si mám uschovať email tak si mám uschovať správu , ktorá mi došla neviem si predstaviť ako si vytlačím email-oví účet aby som to mohol reaktivovať, a aj mne sa stalo že na jednom emaile som dlhodobo nebol niečo sa menilo a bol mi automatický zrušený (za neaktivitu a nepotvrdenie niečoho atď. ).

To berte len ako takú poznámku žeby to do budúcna trebalo nejak "ošetriť" prípadne do toho upozornenia dopísať že "pri strate email účtu (nie emailu) sa nebude brať žiadny ohľad a reaktivacia nebude možná"

Kedže teraz som tu začal takú menšiu hru zo slovíčkami, ale tak možno píšem sám blbosti :idea: ako večšinou :roll:

PS: Ale tak aspoň viem že mi treba niekam uložiť aj prihlasovacie údaje na email :D
Spisiak1
Zkušený
Zkušený

Zpět na VIP poradna