• Stránka 1 z 1
JB1/ Gamesites.cz / Mick
Tak, dostal som ban k CT na 1 hodinu - http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=7265
Situacia, bol som CT, zostal som 1v2 proti veznom v prestrelke tak som nebral simona pretoze to nemalo zmysel uz pretoze obidvaja pomne strielali tak naco im davat prikazy.
Pritom ako sme sa strielali som zrazu zomrel a spawnol sa u T, zostal som dost dezorientovany co sa stalo ze ci som sa nejak preklikol alebo ma prehodil admin. Avsak na servery som ziadneho nevidel - nedostal som ziadne upozornenie, ziaden pip vlastne nic akokeby tam ani nebol, preto som sa hned opytal v cete ci ma niekto prehodil, ci mozem byt u CT, lebo som si nebol isty prave.
Avsak pritom ako som to pisal som hned dostal ban, proste bez varovania co robim zle, ani som si nebol isty ci som vobec ten prehoz dostal pretoze to bolo len tak z nicoho, ziadny grab alebo len veta.
Situacia, bol som CT, zostal som 1v2 proti veznom v prestrelke tak som nebral simona pretoze to nemalo zmysel uz pretoze obidvaja pomne strielali tak naco im davat prikazy.
Pritom ako sme sa strielali som zrazu zomrel a spawnol sa u T, zostal som dost dezorientovany co sa stalo ze ci som sa nejak preklikol alebo ma prehodil admin. Avsak na servery som ziadneho nevidel - nedostal som ziadne upozornenie, ziaden pip vlastne nic akokeby tam ani nebol, preto som sa hned opytal v cete ci ma niekto prehodil, ci mozem byt u CT, lebo som si nebol isty prave.
Avsak pritom ako som to pisal som hned dostal ban, proste bez varovania co robim zle, ani som si nebol isty ci som vobec ten prehoz dostal pretoze to bolo len tak z nicoho, ziadny grab alebo len veta.
Just chillin
-
Albertation - Zkušený
JB1/ Gamesites.cz / Mick
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/ Gamesites.cz / Mick
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=105831 - moj chat log, vidno ze hned som sa pytal ci sa nieco stalo ci som bol vobec prehodeny
Just chillin
-
Albertation - Zkušený
Teraz mi este napadlo ze asi tak 3 minuty pred tym som 2x otvoril klietku a nazad zavrel ze som sa nudil ked som ju mal nechat zatvorenu (2 vezni v nej boli zivy) tak mozno toto ale stale nejak mi pride mi divne ze dostanem z nicoho prehoz 3 minuty nato.
Just chillin
-
Albertation - Zkušený
Ano 2 po tobě stříleli, ale nijak nešli za tebou, pouze běhali z leva do prava a ty pokud by jsi se tam zastavil za těma bedničkama, tak jsi mohl úplně v klidu vzít simona. Simona jsi nebral asi více jak 15 sec., tak jsem tě přehodil a další kolo jsi tam byl zase, tak jsem ti dal BAN k CT na 1 hodinu. Myslím si, že nehraješ JB pár dní jako nováček, aby jsi nezvládl vzít simona bez upozornění. Tu situaci s klecí do toho zahrnuji také.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
No tú klietku absolútne chápem keby som zato dostal prehoz ale to keby si chcel tak riešiš v tom momente čo to robím.
Avšak ja som ho dostal za nebratie si simona, áno dokázal by som si ho zobrať hneď, pretože mám nato bind ale presne ako som písal, v živote som nevidel že by proste admin nenapísal najprv že CT si vezmu simona alebo niečo. Preto som vyslovene neveril tomu, že by som instantne dostal prehoz a myslel som si že som možno niečo poťukal alebo nejaký bug.
Ako som napísal vyššie daná situácia k tomu vôbec nevyžadovala simona tak som si povedal že načo ho budem brať pretože jediný 2 živý väzni namňa strielali a kolo by skončilo rovnako do 30 sekund. Preto ti nepríde absolútne prehnané a arogantné, miesto toho napísať tým amx_csay že si mám vziať simona ale rovno ma prehodiť a ani neceknúť?
Avšak ja som ho dostal za nebratie si simona, áno dokázal by som si ho zobrať hneď, pretože mám nato bind ale presne ako som písal, v živote som nevidel že by proste admin nenapísal najprv že CT si vezmu simona alebo niečo. Preto som vyslovene neveril tomu, že by som instantne dostal prehoz a myslel som si že som možno niečo poťukal alebo nejaký bug.
Ako som napísal vyššie daná situácia k tomu vôbec nevyžadovala simona tak som si povedal že načo ho budem brať pretože jediný 2 živý väzni namňa strielali a kolo by skončilo rovnako do 30 sekund. Preto ti nepríde absolútne prehnané a arogantné, miesto toho napísať tým amx_csay že si mám vziať simona ale rovno ma prehodiť a ani neceknúť?
Just chillin
-
Albertation - Zkušený
Za tu klec jsem měl nutkání tě přehodit, ale to nebylo až tak závažné. Když jsi pak nebral simona, tak jsem to k tomu započítal.
Nehraješ JB 1. den, aby tě někdo měl upozornit na braní simona.. A pokud si dobře pamatuji, měl jsi zde na JB i práva..
Nehraješ JB 1. den, aby tě někdo měl upozornit na braní simona.. A pokud si dobře pamatuji, měl jsi zde na JB i práva..
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
No to je fajn, ale stale sme sa nedostali k tomu, ze kde si videl taku závažnost v mojich činoch ze som toho simona nebral, ze som dostal instantny prehoz bez udania dôvodu na mieste (kde som podľa chatu očividne nemal šajnu o čo sa jedná).
Hej, simon sa ma brat, ale je take nutne ho zobrat ked prakticky nie je vezen ktorému by dával príkazy? Ja som to cítil že nie, a nevidím natom nič zlé. Ak si to cítil inak prosím, písal si mi ty napísal že som v kľude mohol zobrať simona, tak ty si tiež v kľude mohol stlačiť to tlačítko na ktoré máš nabindované že živé CT si vezmú simona.
A hej, vďaka tomu, že som bol admin viem, že nám Spinnie vtĺkal do hlavy že hráča upozorníme čo robí zle a tak ho potrestáme, v prípade že vidíš že niečo robím úmyselne tak ma povedzme grabneš, povieš že nech sa to neopakuje a prehodíš, nech aspoň viem že čo sa stalo.
Ten ban som dostal za to, že som si nemyslel že som dostal prehoz, pretože ešte som nevidel dávať za toto instantný prehoz a preto som sa dal naspäť a hneď som sa pýtal v chate a plánoval sa ešte uistiť vo voice či to bol prehoz či nejaký bug.
Tam tiež bol taký problém stlačiť voice a povedať že ,,ja som ťa prehodil lebo robíš si nebral simona vráť sa nazad inak dostaneš ban."
Hej, simon sa ma brat, ale je take nutne ho zobrat ked prakticky nie je vezen ktorému by dával príkazy? Ja som to cítil že nie, a nevidím natom nič zlé. Ak si to cítil inak prosím, písal si mi ty napísal že som v kľude mohol zobrať simona, tak ty si tiež v kľude mohol stlačiť to tlačítko na ktoré máš nabindované že živé CT si vezmú simona.
A hej, vďaka tomu, že som bol admin viem, že nám Spinnie vtĺkal do hlavy že hráča upozorníme čo robí zle a tak ho potrestáme, v prípade že vidíš že niečo robím úmyselne tak ma povedzme grabneš, povieš že nech sa to neopakuje a prehodíš, nech aspoň viem že čo sa stalo.
Ten ban som dostal za to, že som si nemyslel že som dostal prehoz, pretože ešte som nevidel dávať za toto instantný prehoz a preto som sa dal naspäť a hneď som sa pýtal v chate a plánoval sa ešte uistiť vo voice či to bol prehoz či nejaký bug.
Tam tiež bol taký problém stlačiť voice a povedať že ,,ja som ťa prehodil lebo robíš si nebral simona vráť sa nazad inak dostaneš ban."
Just chillin
-
Albertation - Zkušený
Od CT k T se dá dostat pouze na začátku kola, takže o žádný bug se jednat nemohlo. Prostě jakožto bývalí admin, by jsi to mohl zvládat bez upozornění, ale tak pokud se rozhodne ve tvůj prospěch, omluvím se ti..
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
ViktorOnlyJB píše:Od CT k T se dá dostat pouze na začátku kola, takže o žádný bug se jednat nemohlo. Prostě jakožto bývalí admin, by jsi to mohl zvládat bez upozornění, ale tak pokud se rozhodne ve tvůj prospěch, omluvím se ti..
No lenže to tu tak vždy nebolo (keď som aktívne hrával JB pred tým), a hej vedel som že sa to teraz nedá ale preto sa to volá že
bug, že došlo v chybe v systéme.
No môžem tu zas rozoberať že simona netrebalo atď... ale to tu už budeme točiť všetko dokola, uvidíme ako sa rozhodne.
Just chillin
-
Albertation - Zkušený
Pokud padne Simon, zůstane sám CT a poslední dva hráči dělají vzpouru a snaží se jej najít a zabít, je zbytečný toho Simona brát.
Nikdo tě za to nemůže potrestat, protože je to prostě zbytečné. Jediná tvá možnost je ty hráče najít a zabít, a k tomu Simona brát nepotřebuješ.
U klece si dělal blbosti, věřím že se to opakovat nebude.
Taktéž věřím že se admini poučí a příště budou více přemýšlet.
Na žádost zakladatele topic uzamykám.
Nikdo tě za to nemůže potrestat, protože je to prostě zbytečné. Jediná tvá možnost je ty hráče najít a zabít, a k tomu Simona brát nepotřebuješ.
U klece si dělal blbosti, věřím že se to opakovat nebude.
Taktéž věřím že se admini poučí a příště budou více přemýšlet.
Na žádost zakladatele topic uzamykám.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1