• Stránka 1 z 1
[V]JB1/JON SNOW
1. Popis situace -
24:25:00 prikaz chodte k zadnej stene
24:30:00 pojdete do cely kde je väcsina tam budete doplnovat blizsie ku zadnej stene
24:45:00 doplnujte blizsie ku stredu
udajny mfk
dalsie kolo mod
dalsie kolo to vysvetlujem v grabe , hodi ma o zem
potom o par kol prehodenie za tuto vec
2. Důkazy - screenshot / demo
http://leteckaposta.cz/977661559
STEAM_0:1:62980941 Jon Snow
neplánoval som to sem dávať kedže ban som nedostal ale takto si to nájde možno aj niekto kto bol na serveri a myslí si že som mu dal fk
24:25:00 prikaz chodte k zadnej stene
24:30:00 pojdete do cely kde je väcsina tam budete doplnovat blizsie ku zadnej stene
24:45:00 doplnujte blizsie ku stredu
udajny mfk
dalsie kolo mod
dalsie kolo to vysvetlujem v grabe , hodi ma o zem
potom o par kol prehodenie za tuto vec
2. Důkazy - screenshot / demo
http://leteckaposta.cz/977661559
STEAM_0:1:62980941 Jon Snow
neplánoval som to sem dávať kedže ban som nedostal ale takto si to nájde možno aj niekto kto bol na serveri a myslí si že som mu dal fk
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
[V]JB1/JON SNOW
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/JON SNOW
Osobne mi viac dáva zmysel to, že keď sme nemuseli opustiť celu, tak sme proste mali ostať na zadnej stene, ktorú nam určil Simon príkazom predtým a tam doplniť. Simon povedal, aby sme doplnili bližšie ku stredu, čo nebol úplne najšťastnejší a jasný príkaz - vzhľadom na jeho reakciu po tom ako si nás všetkých zabil, by som povedal, že myslel zadnú stenu 
Pýtal som sa ťa na to, niečo si povedal a viac si neriešil, po grabe sa to nezlepšilo, tak si dostal slay. Naschvál som sa šiel pozrieť na demo a potom písal niekomu, kto je na pravidlá väčší odborník ako ja, preto to prehodenie prišlo až po pár kolách, nad banom som tiež uvažoval, ale nechal som to tak...
Podľa všetkého o MFK nešlo, napriek tomu mi nepríde v poriadku zabiť všetkých 11 hráčov, keď sa mohlo hrať ďalej... Ešte bez toho, aby si o tom povedal Simonovi alebo sa ho na to opýtal

Pýtal som sa ťa na to, niečo si povedal a viac si neriešil, po grabe sa to nezlepšilo, tak si dostal slay. Naschvál som sa šiel pozrieť na demo a potom písal niekomu, kto je na pravidlá väčší odborník ako ja, preto to prehodenie prišlo až po pár kolách, nad banom som tiež uvažoval, ale nechal som to tak...
Podľa všetkého o MFK nešlo, napriek tomu mi nepríde v poriadku zabiť všetkých 11 hráčov, keď sa mohlo hrať ďalej... Ešte bez toho, aby si o tom povedal Simonovi alebo sa ho na to opýtal

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Extremer mi o tejto situácii písal a ja som mu nato odpovedal dosť svojsky a možno preto zareagoval tak, ako zareagoval. Už to má vysvetlené a teda také veci sa už nestanú.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
eXtr3mer píše:Osobne mi viac dáva zmysel to, že keď sme nemuseli opustiť celu, tak sme proste mali ostať na zadnej stene, ktorú nam určil Simon príkazom predtým a tam doplniť. Simon povedal, aby sme doplnili bližšie ku stredu, čo nebol úplne najšťastnejší a jasný príkaz - vzhľadom na jeho reakciu po tom ako si nás všetkých zabil, by som povedal, že myslel zadnú stenu
v niecom mas pravdu a zoberiem si to k srdcu
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1