I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]JB1/JON SNOW

Příspěvekod joda » 21 čer 2020, 17:52

1. Popis situace -

24:25:00 prikaz chodte k zadnej stene
24:30:00 pojdete do cely kde je väcsina tam budete doplnovat blizsie ku zadnej stene
24:45:00 doplnujte blizsie ku stredu
udajny mfk

dalsie kolo mod
dalsie kolo to vysvetlujem v grabe , hodi ma o zem
potom o par kol prehodenie za tuto vec

2. Důkazy - screenshot / demo

http://leteckaposta.cz/977661559
STEAM_0:1:62980941 Jon Snow

neplánoval som to sem dávať kedže ban som nedostal ale takto si to nájde možno aj niekto kto bol na serveri a myslí si že som mu dal fk
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[V]JB1/JON SNOW

od Rumcajz » 21 čer 2020, 17:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/JON SNOW

Příspěvekod eXtr3mer » 21 čer 2020, 22:47

Osobne mi viac dáva zmysel to, že keď sme nemuseli opustiť celu, tak sme proste mali ostať na zadnej stene, ktorú nam určil Simon príkazom predtým a tam doplniť. Simon povedal, aby sme doplnili bližšie ku stredu, čo nebol úplne najšťastnejší a jasný príkaz - vzhľadom na jeho reakciu po tom ako si nás všetkých zabil, by som povedal, že myslel zadnú stenu :)

Pýtal som sa ťa na to, niečo si povedal a viac si neriešil, po grabe sa to nezlepšilo, tak si dostal slay. Naschvál som sa šiel pozrieť na demo a potom písal niekomu, kto je na pravidlá väčší odborník ako ja, preto to prehodenie prišlo až po pár kolách, nad banom som tiež uvažoval, ale nechal som to tak...

Podľa všetkého o MFK nešlo, napriek tomu mi nepríde v poriadku zabiť všetkých 11 hráčov, keď sa mohlo hrať ďalej... Ešte bez toho, aby si o tom povedal Simonovi alebo sa ho na to opýtal :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod asdfJB » 22 čer 2020, 09:50 VIP

Extremer mi o tejto situácii písal a ja som mu nato odpovedal dosť svojsky a možno preto zareagoval tak, ako zareagoval. Už to má vysvetlené a teda také veci sa už nestanú.

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod joda » 22 čer 2020, 11:14

eXtr3mer píše:Osobne mi viac dáva zmysel to, že keď sme nemuseli opustiť celu, tak sme proste mali ostať na zadnej stene, ktorú nam určil Simon príkazom predtým a tam doplniť. Simon povedal, aby sme doplnili bližšie ku stredu, čo nebol úplne najšťastnejší a jasný príkaz - vzhľadom na jeho reakciu po tom ako si nás všetkých zabil, by som povedal, že myslel zadnú stenu :)

Pýtal som sa ťa na to, niečo si povedal a viac si neriešil, po grabe sa to nezlepšilo, tak si dostal slay. Naschvál som sa šiel pozrieť na demo a potom písal niekomu, kto je na pravidlá väčší odborník ako ja, preto to prehodenie prišlo až po pár kolách, nad banom som tiež uvažoval, ale nechal som to tak...

Podľa všetkého o MFK nešlo, napriek tomu mi nepríde v poriadku zabiť všetkých 11 hráčov, keď sa mohlo hrať ďalej... Ešte bez toho, aby si o tom povedal Simonovi alebo sa ho na to opýtal :)

v niecom mas pravdu a zoberiem si to k srdcu
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy