I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB1/Karl0s

Příspěvekod realone » 18 dub 2016, 00:34

Popis situace: Hrál se fotbal 1vs1 dal jsem gol a prý jsem si vzal míč jako první tak mi Karl0s dal kill, že musím nechat míč pro soupeře. Napsal jsem že se nehrálo podle pravidel a tudíž se podvádět mohlo. Karl0s mi na to odpověděl, že podle pravidel se hraje vždy automaticky a poté co jsem napsal, že mi Orion říkal, že to automatické není jsem dostal ban za pomluvy admina na den, s tím že pokud nedodám do 24h důkaz o tom že mi to Orion vážně řekl, tak se mi ban prodlouží na týden.

Myslím si, že Karl0s postupoval špatně, měl dodržet presumpci nevinny a nejdříve se zeptat Oriona jestli to je nebo není pravda. Takhle jsem dostal ban na cca 20 hodin s tím že jsem se nijak neprovinil proti pravidlům.

Demo bohužel nemám ale stalo se to 17.4. okolo 1 hodiny ranní na serveru JB1 a při incidentu byla přítomna i adminka YoloKája.
Zde je odkaz se screenem který dokazuje že jsem byl nevinný- https://ctrlv.cz/9I6B

S pozdavem pěkného dne Kun.divous.
realone
Zkušený
Zkušený

JB1/Karl0s

od Rumcajz » 18 dub 2016, 00:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/Karl0s

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 18 dub 2016, 07:37 VIP

Každý trochu chytrý člověk ví, jak se fotbal hraje.. Pravidla u této atrakce jsou automaticky daná ;) Pokud orion říkal, že ne, tak pochybil, ale o tom tu důkaz zatím není.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Butchr » 18 dub 2016, 08:44 VIP

Ako napísal Viktor, pravidlá futbalu sú dané automaticky a netréba ich pred atrakciou opakovať, myslím že sa tu na fórku už konkrétne tento prípad riešil...
"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
Butchr
Mistr
Mistr

Příspěvekod DarkMouse » 18 dub 2016, 10:04 VIP

Viktor bude méně pít a otevře oči. Orion už byl na tuto chybu upozorněn a potrestán. Karlos se nezachoval úplně ideálně z důvodu, že si to neověřil a proto bude důrazně upozorněn co má a co nemá banovat.

Omlouváme se za vzniklé potíže, unban již byl udělen.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy