I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB1/kick/Radegast

Příspěvekod swint » 21 úno 2015, 13:47

1. Dobrý den chtěl bych si stěžovat na admina Radegast za bezdůvodný kick :)
Takže hrála se mapa jail_indiana a já sem měl simona. Řekl jsem jasný příkaz každy na jednu věž. Oba dva hráči šli na jednu, řekl jsem jim že je mi to jedno, že jsou na jedné. Potom jsem řekl, "kdo bude jako první dole na moje slovíčko start bez podvádění přežíva." Hráč Radegast skočil dolu. CT ho zabili a admin mi tam začal říkat že sem dementní, že to je demence a podobně. Poprosil bych admina o potrestání.
[Na Screenu jde vidět o jaké věže se jedná.]
2. Demo pohužel nemám v době skutku jsem netočil, ale na serveru byli online ještě admini Tynka a Nikdo snad to bude stačit :)
Předem děkuju.
Přílohy
2015-02-21_00001.jpg
Nesuď člověka podle minulosti, vždycky se může změnit, ikdyž je to někdy k nevíře :)
swint
Amatér
Amatér

JB1/kick/Radegast

od Rumcajz » 21 úno 2015, 13:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/kick/Radegast

Příspěvekod RadeGast » 21 úno 2015, 13:55

Vidíš? Tebe to bolo jedno. To že má jeden T výhodu oproti tomu druhému, keď sa lepšie postaví, to ti je jedno? Ty si atrakciu vysvetlil až vtedy, keď sme už tam stáli.

Tebe to je jedno? Aj mne je potom.

Som chcel skočiť na druhú vežičku, pretože to je trošku dementná hra, keď ide o jasnú nevýhodu.

To ako keby si dal box na čiare iba. Tí čo sú na konci čiary, tak majú 100% výhodu oproti tým, čo sú v strede na čiare. Presne toto je taký istý prípad. Keď by si chcel dať takú atrakciu, že z jednej vežičky dvaja, ako si dal - tak to urob tak, aby to bolo férové.

Preto som ti dal kick, pretože si tú hru myslel "vážne". Ani si sa nezamyslel, že to je hlúposť.

To je celé odomňa.
Admin od 10.07.2010
RadeGast
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod swint » 21 úno 2015, 14:07

Ano řekl jsem že mi je to jedno. Je to tvoje blbost, ale pokud vím měl si čas na to aby si přešel na druhou věžičku. To že tě CT zabili když ses snažil přeskočit už moje věc není. Dal si mi bezdůvodný kick, protože jsem dal jasný příkaz a je to tvoje blbost že sis vybral stejnou věžičku jako tvůj spoluhráč. Měl si šanci přejít na prázdnou věžičku pokud si to dobře pamatuju :)
Nesuď člověka podle minulosti, vždycky se může změnit, ikdyž je to někdy k nevíře :)
swint
Amatér
Amatér

Příspěvekod RadeGast » 21 úno 2015, 14:12

Moja blbosť? Trol.

Bol som na tej vežičke prvý keď už tak, ten druhý prišiel za mnou.

A povedz mi prosím, kedy som mal JA prejsť na druhú, keď si to spustil? Takže to je moja vina, že SIMON dáva nezmyslené príkazy?

Nie nemal som šancu a ani si sa o to nezaujímal. Keď ťa nezaujíma hra, tak nechoď k CT a neber simona :roll: .
Admin od 10.07.2010
RadeGast
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod swint » 21 úno 2015, 14:16

Měl si dost času na to přejít:) ale nebudu tu spamovat když si nepamatuješ co se stalo ani ne před půl hodinou tak to je stebou hodně zlé no :)
swint
Amatér
Amatér

Příspěvekod RadeGast » 21 úno 2015, 14:23

Ako som mal prejsť na druhú stranu, keď si povedal každý pôjde na 1 vežu? - by som dostal kill?

Ok, nabudúce to inak vysvetli a poriadne. Dal som ti kick, lebo si si nepriznal chybu. Mrzí ma to, ak som ťa tým urazil. Prepáč. Ak ešte niečo chceš riešiť, tak píš. Inak môžeme lock topic.
Admin od 10.07.2010
RadeGast
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod l0wShine » 21 úno 2015, 15:23

Ak Simon pošle hráČov na čiaru a poviem im, že im tam dá box, tak nevýhodu nemá nikto, keďže si miesto na čiare určili, zvolili samy. Tak isto ako si si vybral Ty miesto na vežičke.
..(Alebo ak Vás pošle na štart pri deathrune, niekto je bližšie - niekto je ďalej od DR.)

Adminovi bude dohovorené.

Sťažnosť oprávnená.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy