• Stránka 1 z 1
JB1 / *le gogeevo / fortys
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem *le GoGeEvo.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 54 minutes and 55 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Fortys
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 100609403 '
[AMXBans] Tva IP : ' 94.112.183.148 '
[AMXBans] ===============================================
Podle dema je to vidět. Pokud si demo pustíte víckrát než jednou hráč přešel přes políčko dřív než simon řekl. Poté admin (*le GoGeEvo) chtěl ať se mu vyjádřím jelikož jsem měl mikrofon na stereo mix tak jsem nebyl slyšet.
demo: http://leteckaposta.cz/390687787 (je to skoro na konci 7:30, puste si demo v x1/4)
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 54 minutes and 55 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Fortys
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 100609403 '
[AMXBans] Tva IP : ' 94.112.183.148 '
[AMXBans] ===============================================
Podle dema je to vidět. Pokud si demo pustíte víckrát než jednou hráč přešel přes políčko dřív než simon řekl. Poté admin (*le GoGeEvo) chtěl ať se mu vyjádřím jelikož jsem měl mikrofon na stereo mix tak jsem nebyl slyšet.
demo: http://leteckaposta.cz/390687787 (je to skoro na konci 7:30, puste si demo v x1/4)
-
Fortys - Amatér
JB1 / *le gogeevo / fortys
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1 / *le gogeevo / fortys
Zelené políčko opustil na hranici,a nemyslím si,že byl důvod ho zabíjte,když neútočil na žádné CT.Stačilo to říct simonovi a on by vymyslel nějakou výhodu. /já osobně si myslím,že nebyl nutnej žádnej kill,podle mě to bylo v mezích normy..
Co se týče mé otázky,chtěl sem jasnou odpověď.Mikrofon máš mít zapojený a připravený tak,aby si mohl odpovědět.Pokud si ho měl na StereoMix,tak si byl u CT zbytečně.(tvou povinností je mít funkční mikrofon)
Jelikož si mi neodpověděl,a jelikož si realný čas neumím zpomalit,tak jsem usoudil,že si dal FK,dostal si ban. Nemám k tomu co víc dodat...
Co se týče mé otázky,chtěl sem jasnou odpověď.Mikrofon máš mít zapojený a připravený tak,aby si mohl odpovědět.Pokud si ho měl na StereoMix,tak si byl u CT zbytečně.(tvou povinností je mít funkční mikrofon)
Jelikož si mi neodpověděl,a jelikož si realný čas neumím zpomalit,tak jsem usoudil,že si dal FK,dostal si ban. Nemám k tomu co víc dodat...
Byl jsem hodný a slušný admin, Teď budu zlý a krutý hráč
#gamesites
Ještě nedávno
firstJailbreakjoin - 25.7.2012 | Jailbreak admin - since30.8.2013

Ještě nedávno
firstJailbreakjoin - 25.7.2012 | Jailbreak admin - since30.8.2013
-
Kopiis - Zkušený
Zajíma mě co bys dělal ty ve chvíli kdy by si teda podle Tebe dal "FK" a admin by po tobě chtěl vyjádření a v tu dobu by přišli rodiče do pokoje. Pravidla se nemají porušovat to také můžu říct že když si tam bude skákat jak blázen že mu má simon dát nevýhodu a kdybych ho zabil tak by si mi dal zase ban pokud bych se nevyjádřil.
-
Fortys - Amatér
1. Admin môže hocikedy zasiahnuť do hry a otázkou prečo si spravil to a to.
2. Ak si CT, musíš mať funkčný mikrofón inak si u CT zbytočný a je to v rozpore s pravidlami.
3. Admin sa ti vyjadril a jasným stanoviskom a ty si dostal ponaučenie, že ak si CT mikrofón maj vždy pripravený inak sa ti môže stať aj toto.
4. Admin nemá ako vedieť že tebe prišli rodičia do izby, on to môže brať ako ignorovanie a dať ti ban.
2. Ak si CT, musíš mať funkčný mikrofón inak si u CT zbytočný a je to v rozpore s pravidlami.
3. Admin sa ti vyjadril a jasným stanoviskom a ty si dostal ponaučenie, že ak si CT mikrofón maj vždy pripravený inak sa ti môže stať aj toto.
4. Admin nemá ako vedieť že tebe prišli rodičia do izby, on to môže brať ako ignorovanie a dať ti ban.
-
wsad - Kolemjdoucí
Za tohle bych nezabíjel ani já. Ano, rozběhl se dříve, ale z políčka odešel zároveň s příkazem Simona jít na určené místo. Možná kdyby nebyl v zadu, ale na kdyby se nehraje.
Pokud si měl problémy s mikrofónem a adminovi neodpovídal, nediv se že tě bral jako no mic lamu co chodí kazit hru a dal ti ban.
Zamítá se.
Pokud si měl problémy s mikrofónem a adminovi neodpovídal, nediv se že tě bral jako no mic lamu co chodí kazit hru a dal ti ban.
Zamítá se.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1