• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]jb1/ miselin308
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Miselin308
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: FOCUS
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:161591091
[=] Zabanovana IP: 185.163.40.185
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Duvod banu?
Admin cement me bezduvodne graboval a rikal at hlidam simona, odpovidal sem mu ze sem ho hlidal a v tom mi zacal kricet miselin do mikrofonu, ze mluvi jen simon.. tak pisu ze sem odpovidal adminovi co a jak ty mačo, mačo je nějaka nadavka?
Tohle uz fakt neni normalni, prijdu jednou za mesic si zahrat a hned dva admini si mysli jak nejsou chytri a delaji si opet co chcou.
[=] Dostal jsi trest od admina: Miselin308
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: FOCUS
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:161591091
[=] Zabanovana IP: 185.163.40.185
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Duvod banu?
Admin cement me bezduvodne graboval a rikal at hlidam simona, odpovidal sem mu ze sem ho hlidal a v tom mi zacal kricet miselin do mikrofonu, ze mluvi jen simon.. tak pisu ze sem odpovidal adminovi co a jak ty mačo, mačo je nějaka nadavka?
Tohle uz fakt neni normalni, prijdu jednou za mesic si zahrat a hned dva admini si mysli jak nejsou chytri a delaji si opet co chcou.
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-

Focusss - Drbna

[Zamietnuté]jb1/ miselin308
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: jb1/ miselin308
byl jsem nenápadně varován ať si přectu tu větu, co si napsal na začátku mapy, s tím že jsem ji neviděl, ani že by tě někdo upozorňoval, takže jsem si řekl že tě dořešim pak co jsem si to přečetl
2020-06-07 01:55:47 se probuguj ty miselinska spino sku rvena. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2
jep, fajne věta, taky tě mám rád
e. Vím že na tebe upozornění ani kick nestačí, tak jsem to urychlil nám všem
kdybych si tej věty všiml už na začátku tak tě ani cement nestihne upozornit
2020-06-07 01:55:47 se probuguj ty miselinska spino sku rvena. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2
e. Vím že na tebe upozornění ani kick nestačí, tak jsem to urychlil nám všem
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-

Miselin308 - Mistr

Miselin308 píše:byl jsem nenápadně varován ať si přectu tu větu, co si napsal na začátku mapy, s tím že jsem ji neviděl, ani že by tě někdo upozorňoval, takže jsem si řekl že tě dořešim pak co jsem si to přečetl
e. Vím že na tebe upozornění ani kick nestačí, tak jsem to urychlil nám všemkdybych si tej věty všiml už na začátku tak tě ani cement nestihne upozornit
Ty si byl nenapadne varovan jo?
Cement me upozornil, a ja se nasledne omluvil, tak to mate prece v kodexu, upozorneni kick ban, takze to cos udelal ty bylo jen tak do prazdna, priste se nebuguj k ct, kdyz je pomer 4 CT > 7 TT
-

Focusss - Drbna

Když se bugnu, jdu automaticky do spectu. Napojil jsem se jako druhé nebo třetí ct. A to že ty si agresivní a toxický na serveru mě nezajímá.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-

Miselin308 - Mistr

Miselin308 píše:Když se bugnu, jdu automaticky do spectu. Napojil jsem se jako druhé nebo třetí ct. A to že ty si agresivní a toxický na serveru mě nezajímá.
To se nestalo, to jsi neudělal. Si vykladej blbosti doma tam ti mozna nekdo uveri. Kdyz te to nezajima tak proc si admin?:D
-

Focusss - Drbna

Dôkazy poprosíme, lebo bez nich je to ako hrach na stenu hádzať.
-

asdfJB - Spamerův sluha

Neni treba, nechce se mi nic casovat, jsem myslel ze bude mit aspon nejakou soudnost, ale u neho sem cekal moc
Muzes lock tome
-

Focusss - Drbna

Teba vôbec nemusia trápiť postupy Adminov. U takých recidivistov ako si ty je BAN jediná možnosť. A za to, čo si napísal, sa mu absolútne čudovať nemôžeš, lebo si si ho zaslúžil. Zamysli sa nad tým čo píšeš po serveroch.
Dôkazy k bugovaniu si nedodal a ani to zjavne nemáš v pláne, takže sťažnosť zamietnutá.
Dôkazy k bugovaniu si nedodal a ani to zjavne nemáš v pláne, takže sťažnosť zamietnutá.
-

Knedlajs - Spamer Veterán

Knedlajs píše:Teba vôbec nemusia trápiť postupy Adminov. U takých recidivistov ako si ty je BAN jediná možnosť. A za to, čo si napísal, sa mu absolútne čudovať nemôžeš, lebo si si ho zaslúžil. Zamysli sa nad tým čo píšeš po serveroch.
Mě postupy adminu trápí víš knedlíčku, a když mě trápí tak na ně mužu jít žalovat tady, od toho tu máte sekci STÍŽNOSTI NA ADMINY VOLE"
Nad ničím se zamýšlet nemusím, není důvod
Lock and load
-

Focusss - Drbna

Re: [Zamietnuté]jb1/ miselin308
Ospravedlňte moju hlúposť a zbytočnú potrebu vyjadrovať sa tam, kde nemusím.
DnB ❤️
-

AliA - Drbna

AliA píše:Ospravedlňte moju hlúposť a zbytočnú potrebu vyjadrovať sa tam, kde nemusím.
Napis mi to do PM, zajima me to, Knedliček se asi nudi tak edituje to co nema
e. Knedlík: Ja som Markétovu správu neupravoval, ale diky.
-

Focusss - Drbna

Focusss píše:AliA píše:Ospravedlňte moju hlúposť a zbytočnú potrebu vyjadrovať sa tam, kde nemusím.
Napis mi to do PM, zajima me to, Knedliček se asi nudi tak edituje to co nema![]()
e. Knedlík: Ja som Markétovu správu neupravoval, ale diky.Potom to prepošli aj mne, tiež som to nestihol.
Musíš poprosit
-

Focusss - Drbna

• Stránka 1 z 1