• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] JB1/Morsky Panic #Pokus 2
ck : Morsky panic
SID : STEAM_0:1:87826520
čas : 11:28
Popis : Přišel sem na server, napojil sem se k CT a hráči mi tam začli nadávat. Zapl sem demo přestali nadávat ale mořský panic začal dělat nepořádek. Na demu jde vidět pouze nehlídaní simona, zastavovaní bloky východ/demence, ale pokud byste si stáhli HLTV z mapy jb_snow v této době tak tam jde vidět i MFK v času 11:10 - 11:20 mám takový dobrý pocit
Demo + Status : http://leteckaposta.cz/969740669
Děkuju za potrestáni
Mám za to že v té letecké poště je i status ale asi ne tak tu je
SID : STEAM_0:1:87826520
čas : 11:28
Popis : Přišel sem na server, napojil sem se k CT a hráči mi tam začli nadávat. Zapl sem demo přestali nadávat ale mořský panic začal dělat nepořádek. Na demu jde vidět pouze nehlídaní simona, zastavovaní bloky východ/demence, ale pokud byste si stáhli HLTV z mapy jb_snow v této době tak tam jde vidět i MFK v času 11:10 - 11:20 mám takový dobrý pocit

Demo + Status : http://leteckaposta.cz/969740669
Děkuju za potrestáni

Mám za to že v té letecké poště je i status ale asi ne tak tu je
Nesuď člověka podle minulosti, vždycky se může změnit, ikdyž je to někdy k nevíře 

-
swint - Amatér
[Vyřešeno] JB1/Morsky Panic #Pokus 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/Morsky Panic #Pokus 2
To čo si mi nahlásil banovať nebudem; to že nestrážil Simona alebo sa hral s blokmi banovať nebudem.
To, že si mám stiahnuť demo z HL TV a mať prácu navyše, tak takto to nefunguje ! Navyše na HL TV nejde zvuk a ja neviem posúdiť MFK. Nabudúce natoč ten MFK a daj ho sem podľa vzoru.
Lock.
To, že si mám stiahnuť demo z HL TV a mať prácu navyše, tak takto to nefunguje ! Navyše na HL TV nejde zvuk a ja neviem posúdiť MFK. Nabudúce natoč ten MFK a daj ho sem podľa vzoru.
Lock.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1