• Stránka 1 z 1
[V] JB1 / ReXy / HoluBeks
Bohužel se mi vypis z konzole neukazuje ani po napsani /ban, tak zkopiruju výpis z Webu.banlist
Nickname HoluBeks
Herni ID STEAM_0:1:549354671
SteamCommunity ID 76561199058975071
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Scripty/CHH
Zabanován dne 29.11.2024 - 21:02:35
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ReXy
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 5
No klasicky jsem dostal ban za Scripty, jelikož se někomu nelibí že viem hrát hru lepe jak oni a že využívám možností co hra nabízí, nejprve musím podotknout že od posledního banu v mých cca 15 letech za Speed hack, nepoužívám žádný software and Scripty či co, čistě kopírujem dohromady různé CFG ze stránky bananagame, momentálně mám složený Config pro SGS, BHOP a Lepší Headshot Rate, nedostal jsem žádné upozornění na to že Config co níže pošlu, nemohu používat a to i po té co jsem ho poslal Adminovi TheTanya na Steam chat.
HoluBeks Game Config:
// GRAPHICS SETTINGS
echo "HoluBeks Script Loaded!"
echo Reloaded
Reloaded
gamma "999"
texgamma "2.5"
lightgamma "0.1"
brightness "999"
violence_ablood "1"
violence_agibs "0"
violence_hblood "1"
violence_hgibs "0"
max_shells "0"
max_smokepuffs "0"
fps_max "250"
fps_modem "250"
net_graph "3"
net_scale "5"
net_graphpos "2"
// CLIENT SETTINGS
cl_bob "0"
cl_bobup "0"
cl_bobcycle "0.8"
cl_timeout "9999"
cl_cmdbackup "2"
cl_resend "2"
cl_lw "1"
cl_lc "1"
cl_gg "1"
cl_dlmax "64"
cl_himodels "0"
cl_idealpitchscale "0.8"
cl_cmdbackup "2"
cl_download_ingame "0"
cl_allowdownload "0"
cl_allowupload "0"
cl_forwardspeed "9999"
cl_backspeed "9999"
cl_pitchspeed "9999"
cl_sidespeed "9999"
cl_upspeed "9999"
cl_yawspeed "9999"
cl_showfps "1"
cl_pitchup "89"
cl_pitchdown "89"
cl_dynamiccrosshair "0"
cl_latency "1"
cl_clockreset "1"
cl_autowepswitch "0"
cl_gaitestimation "1"
cl_minmodels "1"
cl_nopred "0"
cl_nosmooth "0"
cl_observercrosshair "1"
cl_righthand "1"
cl_showfps "1"
cl_solid_players "1"
cl_smoothtime "0.1"
cl_timeout "25000"
cl_vsmoothing "0.5"
cl_cmdrate "250"
cl_updaterate "250"
cl_rate "250"
fakelag "0"
fakeloss "0"
c_minyaw "-135.0"
c_maxyaw "135.0"
c_minpitch "0.0"
c_maxpitch "90.0"
c_mindistance "30.0"
c_maxdistance "200.0"
//Better Recoil
recoil_usp "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_glock18 "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_deagle "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_p228 "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_elite "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_fiveseven "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_xm1014 "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_m3 "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_mp5 "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_tmp "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_p90 "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_mac10 "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_ump45 "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_ak47 "recoil 1.9;nospread 2"
recoil_sg552 "recoil 1.8;nospread 2"
recoil_m4a1 "recoil 1.74;nospread 2"
recoil_galil "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_famas "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_forumqs "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_aug "recoil 1.7;nospread 2"
recoil_scout "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_awp "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_g3sg1 "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_qsforum "recoil 2;nospread 2"
recoil_sg550 "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_m249 "recoil 1.7;nospread 2"
recoil_knife "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_tactical "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_flashbang " "
recoil_hegrenade " "
recoil_smokegrenade " "
recoil_c4 " "
// BHOP CFG
alias +bhop "+jump;wait;-jump;wait;+jump;wait;-jump;wait;+jump;wait;-jump;wait"
alias -bhop "-jump"
alias bhopon "bind mwheelup +bhop"
alias bhopoff "bind space +jump"
wait
bhopon
// SGS CFG
alias "+bb" "+duck;wait;-duck;wait;+duck"
alias "-bb" "-duck"
bind "mwheeldown" "+bb"
Jestli tohle považujete za Scripty, tak s prominutím jste dost na hlavu, jelikož klidně ted hned dokažu vyjmenovat spoustu jiných hráču například Enrick, Yevgeni a pod. u kterých jsem si taky všimnul že mají bindy, které jim pomahají ve hře. Samozřejmě všechno s uctou
Chtěl bych tedy poprosit o přeskoumání zda ozaj tohle jsou scripty a nebo se jedna jen o Vylepšený Config
Ano, jsem EVIP hráč
Nickname HoluBeks
Herni ID STEAM_0:1:549354671
SteamCommunity ID 76561199058975071
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Scripty/CHH
Zabanován dne 29.11.2024 - 21:02:35
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ReXy
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 5
No klasicky jsem dostal ban za Scripty, jelikož se někomu nelibí že viem hrát hru lepe jak oni a že využívám možností co hra nabízí, nejprve musím podotknout že od posledního banu v mých cca 15 letech za Speed hack, nepoužívám žádný software and Scripty či co, čistě kopírujem dohromady různé CFG ze stránky bananagame, momentálně mám složený Config pro SGS, BHOP a Lepší Headshot Rate, nedostal jsem žádné upozornění na to že Config co níže pošlu, nemohu používat a to i po té co jsem ho poslal Adminovi TheTanya na Steam chat.
HoluBeks Game Config:
// GRAPHICS SETTINGS
echo "HoluBeks Script Loaded!"
echo Reloaded
Reloaded
gamma "999"
texgamma "2.5"
lightgamma "0.1"
brightness "999"
violence_ablood "1"
violence_agibs "0"
violence_hblood "1"
violence_hgibs "0"
max_shells "0"
max_smokepuffs "0"
fps_max "250"
fps_modem "250"
net_graph "3"
net_scale "5"
net_graphpos "2"
// CLIENT SETTINGS
cl_bob "0"
cl_bobup "0"
cl_bobcycle "0.8"
cl_timeout "9999"
cl_cmdbackup "2"
cl_resend "2"
cl_lw "1"
cl_lc "1"
cl_gg "1"
cl_dlmax "64"
cl_himodels "0"
cl_idealpitchscale "0.8"
cl_cmdbackup "2"
cl_download_ingame "0"
cl_allowdownload "0"
cl_allowupload "0"
cl_forwardspeed "9999"
cl_backspeed "9999"
cl_pitchspeed "9999"
cl_sidespeed "9999"
cl_upspeed "9999"
cl_yawspeed "9999"
cl_showfps "1"
cl_pitchup "89"
cl_pitchdown "89"
cl_dynamiccrosshair "0"
cl_latency "1"
cl_clockreset "1"
cl_autowepswitch "0"
cl_gaitestimation "1"
cl_minmodels "1"
cl_nopred "0"
cl_nosmooth "0"
cl_observercrosshair "1"
cl_righthand "1"
cl_showfps "1"
cl_solid_players "1"
cl_smoothtime "0.1"
cl_timeout "25000"
cl_vsmoothing "0.5"
cl_cmdrate "250"
cl_updaterate "250"
cl_rate "250"
fakelag "0"
fakeloss "0"
c_minyaw "-135.0"
c_maxyaw "135.0"
c_minpitch "0.0"
c_maxpitch "90.0"
c_mindistance "30.0"
c_maxdistance "200.0"
//Better Recoil
recoil_usp "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_glock18 "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_deagle "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_p228 "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_elite "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_fiveseven "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_xm1014 "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_m3 "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_mp5 "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_tmp "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_p90 "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_mac10 "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_ump45 "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_ak47 "recoil 1.9;nospread 2"
recoil_sg552 "recoil 1.8;nospread 2"
recoil_m4a1 "recoil 1.74;nospread 2"
recoil_galil "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_famas "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_forumqs "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_aug "recoil 1.7;nospread 2"
recoil_scout "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_awp "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_g3sg1 "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_qsforum "recoil 2;nospread 2"
recoil_sg550 "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_m249 "recoil 1.7;nospread 2"
recoil_knife "recoil 1.2;nospread 2"
recoil_tactical "recoil 1.3;nospread 2"
recoil_flashbang " "
recoil_hegrenade " "
recoil_smokegrenade " "
recoil_c4 " "
// BHOP CFG
alias +bhop "+jump;wait;-jump;wait;+jump;wait;-jump;wait;+jump;wait;-jump;wait"
alias -bhop "-jump"
alias bhopon "bind mwheelup +bhop"
alias bhopoff "bind space +jump"
wait
bhopon
// SGS CFG
alias "+bb" "+duck;wait;-duck;wait;+duck"
alias "-bb" "-duck"
bind "mwheeldown" "+bb"
Jestli tohle považujete za Scripty, tak s prominutím jste dost na hlavu, jelikož klidně ted hned dokažu vyjmenovat spoustu jiných hráču například Enrick, Yevgeni a pod. u kterých jsem si taky všimnul že mají bindy, které jim pomahají ve hře. Samozřejmě všechno s uctou

Chtěl bych tedy poprosit o přeskoumání zda ozaj tohle jsou scripty a nebo se jedna jen o Vylepšený Config
Ano, jsem EVIP hráč
Zdrávím, hrajem Counter od 5 let, možme zahrát spolu, napiš mi.
-
HoluBeks - Kolemjdoucí
[V] JB1 / ReXy / HoluBeks
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1 / ReXy / HoluBeks
Vela hracov cez leto bolo pobanovano za gstrafe na dustu
najhorsie je na tom, ze CHH si nevedia ani raz priznat, ze zabanovali legit hraca, mozes tocit handcam/mozes dat videocall, proste nie, NA DEME CHEATY, BAN OPRAVNENY, treba z dacoho ten portal zivit chapem,(UB) ale aspon ludsky povedat nerob to, porusujes pravidla to NN. A potom ti hlupaci co maju nahrate par hodin cska pisu, ze hras zapaty so scriptami.. bude sa to tahat s tebou furt
pritom gs a sgs easy vec.. 300fps a viac a mozes dupkat po mape ako klokan
10aa ťa neobmedzi, ideal by bolo ako na konkurencnom portali dat tu blbost ANTIbegrip/scroll alebo ako to mam napisat
a sranda to, ze admin za to permaban ani odobranie prav nedostane, iba ti napiše vyšši že demo nedostatočné
je to tu n
a vysmech, ale tak je to GS. Pardon za vyjadrenie, ale dalsi hrac co ma movement doplaca na to. Ban za free. Snad sa tato sprava nezmaze skor ako to HoluBeks stihne precitat, pekny sobotnajsi den prajem.
e.eX Určite nebudeme hráča s cheatmi/skriptami upozorňovať, že dostane ban, keď je to vyslovene zakázané v pravidlách

a vysmech, ale tak je to GS. Pardon za vyjadrenie, ale dalsi hrac co ma movement doplaca na to. Ban za free. Snad sa tato sprava nezmaze skor ako to HoluBeks stihne precitat, pekny sobotnajsi den prajem.
e.eX Určite nebudeme hráča s cheatmi/skriptami upozorňovať, že dostane ban, keď je to vyslovene zakázané v pravidlách

- Pinheira
- Amatér
Pinhera neboj se přečetl jsem si to 
Ano taky se tomu směji, mrtvá hra na které nikdo už skoro vůbec nehrá, na serverech převážně hrajou jen Admini a nebo hráči co GS portál hrajou nekolko let bo nemají žádný jiný život, taky se směju nadtím že mi dali Ban s reason: Scripty za SGS a BHOP
Pochopil bych kebych dostal Ban za ten SpeedHack včera co jsem měl ještě zapnuty bo som hral na Zombie ** a Enrickovi jsem ze srandy ukazal moj speedhack
Ale že dostanu Ban za to že viem hrát hru lepšie, že vlastně jsem dlouho hledal nějaké fajné Configy od jiných hráču a různé nastavenie/bindy abych byl dobrý, jelikož jsem jinak total sračka ani AIM nemam...
A pak když konečně najdu něco co mi pomaha ve hře, a vyrovnat se těm NO LIFE hráčum tak mě zabanuji za to že mam Scripty
Upřímně doufám, že se CHH uvědomí, že jsem legit a že mi ten Banan zruší, ne že by mi nějak vadil, ale Jailbreaky mam docela rad a skoro každy den si je zahraju.
Taky upřímně nechci vyhrožovat, a to co napišu nejspise zpusobí to že se admini na mě vyserou a ban mi nechaji, ale tak uprimně chci hrát legit a legit tiež hrajem, proto bych doporučoval přezkoumat muj Ban at nadále mohu hrát fair play, nerad bych si měnil ID a obchazel tak Ban, bylo by to nefer ale jestli zde vládnou tací lidé jak vidím, tak to bude asi třeba

Ano taky se tomu směji, mrtvá hra na které nikdo už skoro vůbec nehrá, na serverech převážně hrajou jen Admini a nebo hráči co GS portál hrajou nekolko let bo nemají žádný jiný život, taky se směju nadtím že mi dali Ban s reason: Scripty za SGS a BHOP

Pochopil bych kebych dostal Ban za ten SpeedHack včera co jsem měl ještě zapnuty bo som hral na Zombie ** a Enrickovi jsem ze srandy ukazal moj speedhack

Ale že dostanu Ban za to že viem hrát hru lepšie, že vlastně jsem dlouho hledal nějaké fajné Configy od jiných hráču a různé nastavenie/bindy abych byl dobrý, jelikož jsem jinak total sračka ani AIM nemam...
A pak když konečně najdu něco co mi pomaha ve hře, a vyrovnat se těm NO LIFE hráčum tak mě zabanuji za to že mam Scripty

Upřímně doufám, že se CHH uvědomí, že jsem legit a že mi ten Banan zruší, ne že by mi nějak vadil, ale Jailbreaky mam docela rad a skoro každy den si je zahraju.
Taky upřímně nechci vyhrožovat, a to co napišu nejspise zpusobí to že se admini na mě vyserou a ban mi nechaji, ale tak uprimně chci hrát legit a legit tiež hrajem, proto bych doporučoval přezkoumat muj Ban at nadále mohu hrát fair play, nerad bych si měnil ID a obchazel tak Ban, bylo by to nefer ale jestli zde vládnou tací lidé jak vidím, tak to bude asi třeba

-
HoluBeks - Kolemjdoucí
Jestli tohle považujete za Scripty, tak s prominutím jste dost na hlavu
lol brasko tak potom cela xtreme jumps komunita(vela nerdov co pozna fyziku tej hry do hlbky) su mimo a vlastne mal by si ty urcovat pravidla
- f3tk4
- Kolemjdoucí
Ani ne, nevim co tu meleš za sračky o nejake Xtreme komunitě
tu jde o to že to jsou normalni Config Bindy, akurat ja v nich mam Alias, ale jinak bez Aliasu by to vypadalo asi nejak takto:
bind "MWHEELUP" "+duck;wait;-duck;wait.........."
no a ja mam proste hold to urobene pres Alias bb+ a hned se to bere jako Script viš co, o to jde, že prakticky mám legit config ale jen proto že tam mam Aliasy tak to všeci považujete za Cheaty a Scripty
Ja chapu že GS portál chce aby pro všechny hráče to bylo fairplay hra, ale tak za toto mi dat Ban jako fakt... Nemožem za to že někteří nevyuživají hru naplno a hrajou to s default nastavením

bind "MWHEELUP" "+duck;wait;-duck;wait.........."
no a ja mam proste hold to urobene pres Alias bb+ a hned se to bere jako Script viš co, o to jde, že prakticky mám legit config ale jen proto že tam mam Aliasy tak to všeci považujete za Cheaty a Scripty

Ja chapu že GS portál chce aby pro všechny hráče to bylo fairplay hra, ale tak za toto mi dat Ban jako fakt... Nemožem za to že někteří nevyuživají hru naplno a hrajou to s default nastavením

-
HoluBeks - Kolemjdoucí
No ale vzhledem k tomu že mi tu nikdo z AT a z CHH neodepisuje, tak je zřejmé že chcou abych si zaplatil unban aby měli aspon na chleba chudačci, a ja si tedy urobím 2 configy jeden pro GS portal a 100 FPS servery, tak aby nahodou si zase nekdo nemyslel že mam Scripty a druhy bude pro 250 FPS s Alias "SCRIPTY"
však co už tech 200kč je pro mě hubička, akurat me sere že to musim dat do také shit mrtvé hry o kterou se ani nestarají, Zombici nejsou Updatnutí a Jailbreaky su nuda bo žádné nové mapy ani atrakce, ale tak aj tak mě to baví, bo nikde jinde lepši jailbreak nenajdes, ale zombiky třebas už hrám na Konkurenci bo to tam mají stokrat lepsie

však co už tech 200kč je pro mě hubička, akurat me sere že to musim dat do také shit mrtvé hry o kterou se ani nestarají, Zombici nejsou Updatnutí a Jailbreaky su nuda bo žádné nové mapy ani atrakce, ale tak aj tak mě to baví, bo nikde jinde lepši jailbreak nenajdes, ale zombiky třebas už hrám na Konkurenci bo to tam mají stokrat lepsie

-
HoluBeks - Kolemjdoucí
to co pouzivas su podla definice scripty hahahaha preco sa snazis pisat o tom ako keby to scripty neboli
- f3tk4
- Kolemjdoucí
HoluBeks píše:momentálně mám složený Config pro SGS, BHOP a Lepší Headshot Rate, nedostal jsem žádné upozornění na to že Config co níže pošlu, nemohu používat
Tento config nemôžeš používať

Všetko čo nerobíš sám, ale robí to za teba niečo iné, je zakázané.. presne takto sa dajú definovať cheaty alebo skripty

Najviac ma udivuje ako sa dokážeš chváliť tým, že "vieš hrať hru lepšie ako ostatní", ale v zásade si v tej hre urobil také úpravy, aby bola pre teba ľahšia

Ban oprávnený
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [V] JB1 / ReXy / HoluBeks
No konečně někdo normalní co mi tu odpoví na moju žádost, především děkujem Extremer za odpoved aj ked si mi zadost odmitnul, prostě hold jak všeci řikají GS komunita a převážně Staff membeři su tkz "odvrácena strana mesiaca" vyložene před zraky Adminu ve hře tam hráči použivají tak samé bindy a jak vy tomu řikate scripty a vy je v tom necháte, jelikož se jedna o Vaše milačky že jo Enrick, Yevgeny, Patrikus tyhle vsichni taky maji nabindované napřikjlad Bhop a Begrip
A dokonce to použivají před Vašim zrakem, je směšné že tyhle případy neřešíte, ale jakmile někdo něco nahlasí tak bum davate Ban
Ale i tak děkuji za odpověd, chápu moji hloupost že jsem natolik tupý abych Používal Herní modifikace a Configy pro zlepšení hry a ještě se tím chlubil, příště
už mi scripty nenajdete, chlapci

A dokonce to použivají před Vašim zrakem, je směšné že tyhle případy neřešíte, ale jakmile někdo něco nahlasí tak bum davate Ban

Ale i tak děkuji za odpověd, chápu moji hloupost že jsem natolik tupý abych Používal Herní modifikace a Configy pro zlepšení hry a ještě se tím chlubil, příště

-
HoluBeks - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1