• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] jb1 teraz
jb 1
hodina: 20:22
admin neviem
normalne som bol slusny potom ma admin kickol neviem zaco tak som zacal byt hnusak potom mi dal ban ok
ja sa pytam zaco ma kickol ? za to ze som tam co robil diky za dopoved
---- admin je asi novy ze ma hned kickol
cas 4.11 cas neviem ale asi tak 20:00/21:00
hodina: 20:22
admin neviem
normalne som bol slusny potom ma admin kickol neviem zaco tak som zacal byt hnusak potom mi dal ban ok
ja sa pytam zaco ma kickol ? za to ze som tam co robil diky za dopoved
---- admin je asi novy ze ma hned kickol

cas 4.11 cas neviem ale asi tak 20:00/21:00
Kráľ JB
-
Figujkimi - Zkušený
[Zamítnuto] jb1 teraz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb1 teraz
Dodej svůj nick ve hře a SID…
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Ban jsem ti dal já. 2x jsem tě upozorňoval do voicu, že nemáš spamovat mikrofon, nedal jsi si říct, tak jsi dostal kick. Po kicku jsi stále nepřestal, tak jsi dostal uklidňující ban na 10minut.
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
-
Telecipowa - Pokročilý
Telecipowa píše:Ban jsem ti dal já. 2x jsem tě upozorňoval do voicu, že nemáš spamovat mikrofon, nedal jsi si říct, tak jsi dostal kick. Po kicku jsi stále nepřestal, tak jsi dostal uklidňující ban na 10minut.
Kráľ JB
-
Figujkimi - Zkušený
nick Figujkimi /maniac
sid "Maniac" 294 STEAM_0:1:449671474 0 00:25 27 0
neviem ci je admion novy alebo co ale nie niesom problemovy hrac ani nic tak nechapem zaco mi dal hned ban
normalne spom hral sice som skocil simonom do reci ale pre upozornenie nic viac diky
ak si sa checel pred kamosom zaujak staci povedat hned by som ti povedal co a ako
dakujem za odpovet pekny tvyzos dna <3
sid "Maniac" 294 STEAM_0:1:449671474 0 00:25 27 0
neviem ci je admion novy alebo co ale nie niesom problemovy hrac ani nic tak nechapem zaco mi dal hned ban
normalne spom hral sice som skocil simonom do reci ale pre upozornenie nic viac diky

ak si sa checel pred kamosom zaujak staci povedat hned by som ti povedal co a ako
dakujem za odpovet pekny tvyzos dna <3
Kráľ JB
-
Figujkimi - Zkušený
a to ze tam mas frajerku cez internet alebo tam ma zensky nick to neznamena ze na nas chlapov budes zly troska rozumu loebo nebudeme kamosi 

Kráľ JB
-
Figujkimi - Zkušený
Vysvětlím ti to ještě jednou. Spamoval jsi voice, když simon mluvil, dostal jsi varování. Pak jsi na mě něco neslušnýho žbleptnul, tak jsi dostal kick, napojil ses zpátky, v nadávání jsi pokračoval, tak jsi dostal ban.
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
-
Telecipowa - Pokročilý
daj sem tvoje varovania + moj chat z dneska ttak sa to tu riesi diky daj daj sm dokaz nacom si ma zabanoval
tak hrozne som zasa nepisal
ak si niaky smrad co mu vadi vsetko tak tu nemas co robit
:3
tak hrozne som zasa nepisal

:3
Kráľ JB
-
Figujkimi - Zkušený
Re: [V řešení]jb1 teraz
mozes zemietnuit kozlak
som rad ze ked nemaju admini dokaz tak hned pisete vy a hned to zamietavate atd.
my tu mame tie bany bez bez dokazu atd. nie admini nabuduce dam rovno unban ziadost
!
som rad ze ked nemaju admini dokaz tak hned pisete vy a hned to zamietavate atd.
my tu mame tie bany bez bez dokazu atd. nie admini nabuduce dam rovno unban ziadost

Kráľ JB
-
Figujkimi - Zkušený
Re: [V řešení]jb1 teraz
V stížnosti na adminy musíš dát důkazy ty.
Dobrá, zamítnuto na žádost žadatele.
Dobrá, zamítnuto na žádost žadatele.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1