• Stránka 1 z 1
[V] JB1/ ZeMb / Trojed
Nickname Trojed
Herni ID STEAM_0:0:447570646
SteamCommunity ID 76561198855407020
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [Bugovanie mapy]
Zabanován dne 22.04.2025 - 20:19:24
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ZeMb
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1909
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ahojte,
chcel by som poprosiť o zrušenie alebo aspoň skrátenie permanentného banu pre hráča Trojed.
Možno nie každý ho pozná, ale tí, čo s ním hrávali častejšie na Jailbreaku, mi určite dajú za pravdu, že to bol jeden z lepších Simonov, akých server mal.
Keď bol Simon, server žil. Hráči neodchádzali, naopak – často sa aj vracali späť, keď videli, že je online. Každý robí chyby, a ak niekto na serveri fakt prispieval k tomu, aby to tam žilo, tak to bol práve on. Myslím, že by si zaslúžil druhú šancu.
Jeho Simonovanie bolo kreatívne, férové (okej, okrem momentov keď niekedy robil neplechu) a hlavne – mali hlavu a pätu. Takých hráčov fakt nie je veľa, však mám pravdu, Enrick? Verím, že vedenie portálu a admini si uvedomia, že takíto hráči nie sú na každom rohu – a že to, ako Trojed zvyšoval aktivitu a náladu na serveri, sa fakt len tak nevidí. Nezabúdajme, že má podporu od veľkého množstva hráčov.
Chápem, že bugovanie nie je sranda a pravidlá sú pravidlá – ale verím, že každý z nás niekedy spravil nejakú hlúposť, občas zo zvedavosti, občas z nudy, občas len tak.
Verím, že vedenie portálu zváži všetky jeho “plusy” a že tento jeden mínus sa podarí aspoň trochu vyvážiť. Fakt by bola škoda, keby sa takýto hráč už nemohol vrátiť.
Vďaka za prečítanie a ešte viac za zváženie.
#FreeTrojed
Herni ID STEAM_0:0:447570646
SteamCommunity ID 76561198855407020
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [Bugovanie mapy]
Zabanován dne 22.04.2025 - 20:19:24
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ZeMb
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1909
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ahojte,
chcel by som poprosiť o zrušenie alebo aspoň skrátenie permanentného banu pre hráča Trojed.
Možno nie každý ho pozná, ale tí, čo s ním hrávali častejšie na Jailbreaku, mi určite dajú za pravdu, že to bol jeden z lepších Simonov, akých server mal.
Keď bol Simon, server žil. Hráči neodchádzali, naopak – často sa aj vracali späť, keď videli, že je online. Každý robí chyby, a ak niekto na serveri fakt prispieval k tomu, aby to tam žilo, tak to bol práve on. Myslím, že by si zaslúžil druhú šancu.
Jeho Simonovanie bolo kreatívne, férové (okej, okrem momentov keď niekedy robil neplechu) a hlavne – mali hlavu a pätu. Takých hráčov fakt nie je veľa, však mám pravdu, Enrick? Verím, že vedenie portálu a admini si uvedomia, že takíto hráči nie sú na každom rohu – a že to, ako Trojed zvyšoval aktivitu a náladu na serveri, sa fakt len tak nevidí. Nezabúdajme, že má podporu od veľkého množstva hráčov.
Chápem, že bugovanie nie je sranda a pravidlá sú pravidlá – ale verím, že každý z nás niekedy spravil nejakú hlúposť, občas zo zvedavosti, občas z nudy, občas len tak.
Verím, že vedenie portálu zváži všetky jeho “plusy” a že tento jeden mínus sa podarí aspoň trochu vyvážiť. Fakt by bola škoda, keby sa takýto hráč už nemohol vrátiť.
Vďaka za prečítanie a ešte viac za zváženie.
#FreeTrojed
- UsatyVtacik
- Zkušený
[V] JB1/ ZeMb / Trojed
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/ ZeMb / Trojed
Ahoj, vzhledem k tomu, že o unban žádáš ty a ne on, tak to postrádá jakýkoliv smysl nadtím vůbec uvažovat. Navíc je to delší jak týden, tudíž je ban považován automaticky za oprávněný.. Každopádně Trojeda máš očividně moc rád, když se tak moc snažíš aby byl volný, a proto ti zde dám možnosti, kterými toho můžeš dosáhnout!
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
#KupUnbanJesteDnes
Vyřešeno.
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
#KupUnbanJesteDnes
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1