• Stránka 1 z 1
JB2/Hoover/Numierkoos|Trip SMKWEED
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Hoover.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 57 minutes and 58 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Numierkoos|Trip SMKWEED
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 76211431 '
[AMXBans] Tva IP : ' 46.167.210.50 '
3. Napište co se stalo.Takže byl jsem Simon a řekl jsem " Po otevřeni cel jděte na lavičky před vašima celema přimou cestou a bez zdržování a potom jsem řekl teda aaa pardon popletl jsem se jděte na stoly před vašima celama přijmou cestou a bez zdržování a tam puste klávesnici a myš a všichni to normálně udělali všichni měli puštěnou klavesnici a myš a jenom admin Hoover ne tak jsem ho samozdřejmě killnul a on tam na mě začal že jsem dal FK a tak,tak jsem mu to normálně řekl jak to bylo.a on Aha,a potom sem dostal ban
Chtěl bych od něj normální vyjádření nejde mi tak o ten ban a chci spíš vidět něco že jsem to opravdu řekl . nebudu se tu dohadovat a blbosti abych pak měl s adminem Hoover náké "nevyřešené účty" ale todle chci popsat a nejlépe chci důkaz teda jestli se k FK dáva nevím .
4. ano jsem VIP hráč (EVIP)
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Hoover.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 57 minutes and 58 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Numierkoos|Trip SMKWEED
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 76211431 '
[AMXBans] Tva IP : ' 46.167.210.50 '
3. Napište co se stalo.Takže byl jsem Simon a řekl jsem " Po otevřeni cel jděte na lavičky před vašima celema přimou cestou a bez zdržování a potom jsem řekl teda aaa pardon popletl jsem se jděte na stoly před vašima celama přijmou cestou a bez zdržování a tam puste klávesnici a myš a všichni to normálně udělali všichni měli puštěnou klavesnici a myš a jenom admin Hoover ne tak jsem ho samozdřejmě killnul a on tam na mě začal že jsem dal FK a tak,tak jsem mu to normálně řekl jak to bylo.a on Aha,a potom sem dostal ban
Chtěl bych od něj normální vyjádření nejde mi tak o ten ban a chci spíš vidět něco že jsem to opravdu řekl . nebudu se tu dohadovat a blbosti abych pak měl s adminem Hoover náké "nevyřešené účty" ale todle chci popsat a nejlépe chci důkaz teda jestli se k FK dáva nevím .
4. ano jsem VIP hráč (EVIP)
-
WesterLanDd - Pokročilý
JB2/Hoover/Numierkoos|Trip SMKWEED
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB2/Hoover/Numierkoos|Trip SMKWEED
Žiadne aha nepadlo, celú dobu som si stál za tým, že si mi dal FK. Tvoj posledný príkaz bol "jdete na stoly přímym směrem a bez zdržování" nič o púšťaní nepadlo. Hádal si sa so mnou, 2 kolá si nenahlásil VD tak som ti dal ban.
PS: boli sme tam 3 či 4 T, toto nie je objektívna vzorka na dokazovanie pravidiel
PS: boli sme tam 3 či 4 T, toto nie je objektívna vzorka na dokazovanie pravidiel
-
Hoover - Spamer
No tak když jsem to řekl a dal si mi ban tak asi důkaz musíš mít byl tam i nikotin a všichni normálně pustili klavesnici a myš (dobré bolo vás tam asi 7 nebo 6 ale to je fuk ) a byl bych rád kdyby i nikotin (teda pokud ví o kterou situaci jde něco k tomu napsal.) nejde mi o ten ban ale o to že já jsem chybu neudělal jen ty si mě asi blbě slyšel nebo nevím . ale FK to nebyl.
-
WesterLanDd - Pokročilý
Na serveru jsem byl také přítomen. A kolega, jak tady sám píše, Ti psal, že jsi mu dal FK. Žádné "aha, a dal mi ban" nepadlo. 2 kola se s tebou chtěl normálně domluvit a ty jsi si stál za svým, i když si to řekl jinak. Tvůj poslední příkaz zněl tak jak tady píše kolega. "Na stoly přímým směrem a bez zdržování".
PS: Já jsem příkaz nesplnil, jelikož jsem utekl.
S pozdravem
nikotiN`++
PS: Já jsem příkaz nesplnil, jelikož jsem utekl.
S pozdravem
nikotiN`++
Do it right, with a smile. Or don't do it.
-
nikotiN - Pokročilý
No dobře (Domluvit se chtěl ? však jsem ho nechal mluvit a řekl jsem mu svoje. ) ale dobře tak přiznávám že to byla moje chyba mužete LOCK.
-
WesterLanDd - Pokročilý
Admin Ti situaci jasne vysvetlil, snad se pro priste poucis.
UB nedostanes.
Lock.
UB nedostanes.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1