• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[V] JB2/Mari/nulka
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Mari
[=] Na serveru: Jailbreak 2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Speedhack
[=] Zabanovany nickname: nulka
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:1030654187
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Caute. deti dnes hrali jailbreak, viem ze urcite nemaju cheaty. ziadny speed, jedine tak lagy. a pozrel som si demo. nie su tam ziadne cheaty. syn hral z nickom nulka. pozeral som demo a zomrel, a po par minutach zrazu dostal ban. viem ze urcite nema cheat. tak vas poprosim o unban, lebo uz ma to nebavi sem stale pisat, aj ked je to iba treti krat a zase neopravneny ban,
a ppozeram na banliste ze pocet banov 10, ale toto bol prvy tak uz vobec nerozumiem, mozno vaam tam chodi nejaky cheater s nickom nulka tak tam mohla nastat chyba, ja neviem co napisat ale dobru noc, a rano dufam ze sa budeme moct opat zahrat
[=] Dostal jsi trest od admina: Mari
[=] Na serveru: Jailbreak 2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Speedhack
[=] Zabanovany nickname: nulka
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:1030654187
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Caute. deti dnes hrali jailbreak, viem ze urcite nemaju cheaty. ziadny speed, jedine tak lagy. a pozrel som si demo. nie su tam ziadne cheaty. syn hral z nickom nulka. pozeral som demo a zomrel, a po par minutach zrazu dostal ban. viem ze urcite nema cheat. tak vas poprosim o unban, lebo uz ma to nebavi sem stale pisat, aj ked je to iba treti krat a zase neopravneny ban,
a ppozeram na banliste ze pocet banov 10, ale toto bol prvy tak uz vobec nerozumiem, mozno vaam tam chodi nejaky cheater s nickom nulka tak tam mohla nastat chyba, ja neviem co napisat ale dobru noc, a rano dufam ze sa budeme moct opat zahrat
-
0hl0 - Amatér
[V] JB2/Mari/nulka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB2/Mari/nulka
Včera si cheatoval na mapě jail_buyukisyan_dark.
DexyT byl zavolán na server, když však dorazil, už tě nebylo vidět. Já si pak demo pustil a hodlal ti ban nahodit skrz BL. Při tvé smůle jsi byl zrovna online se mnou na serveru, tak jsem to vyřešil rovnou tam.
http://leteckaposta.cz/487414486
52:50 - 53:10, 56:52
Nick: .
e.Mari: správný bl odkaz se správným SID... zde
Že tě baví ty bany obcházet pořád..
DexyT byl zavolán na server, když však dorazil, už tě nebylo vidět. Já si pak demo pustil a hodlal ti ban nahodit skrz BL. Při tvé smůle jsi byl zrovna online se mnou na serveru, tak jsem to vyřešil rovnou tam.
http://leteckaposta.cz/487414486
52:50 - 53:10, 56:52
Nick: .
e.Mari: správný bl odkaz se správným SID... zde
Že tě baví ty bany obcházet pořád..

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
ale uz mi nepiste, ze ma bavi tie bany stale obchadzat. mna uz nebavi ze deti dostanu zakazdym neopravneny ban. ja sam som tu bol adminom a viem ze ziadne cheaty nemaju. a vcera na jailbreak5 mini urcite neboli a ani nie s nickom . ci ,
e.Mari: Je zajímavé, že víš i o svém druhém malém ",", který taky dostal permu za SH. Je jen divné, že jsem ho tu nezmínil.
e.Mari: Je zajímavé, že víš i o svém druhém malém ",", který taky dostal permu za SH. Je jen divné, že jsem ho tu nezmínil.

-
0hl0 - Amatér
Lebo som si pozrel to tvoje demo z leteckej posty a tam som videl . Aj ,
Ale stale nerozumiem preco syn(nulka) dostal ban dnes. Co mame rovnaku ip ako ti jeden z tych . , ?
A viem ze s tebou asi nemusim pisat lebo si si na 100% isty ale dufam ze sa pozre aj niekto druhy na toto a zisti kde je pravda. Dakujem
Ale stale nerozumiem preco syn(nulka) dostal ban dnes. Co mame rovnaku ip ako ti jeden z tych . , ?
A viem ze s tebou asi nemusim pisat lebo si si na 100% isty ale dufam ze sa pozre aj niekto druhy na toto a zisti kde je pravda. Dakujem
-
0hl0 - Amatér
Re: [V] JB2/Mari/nulka
Ja zatial nevidim jasny dokaz ze je ban opravneny.
Nejaky hrac s nikom "." Hral den predtym a moj syn dostane ban na druhy den s nikom "nulka" ?
Uz ma to fskt nebavi. Ved mi to prosim vysvetlite. Je to za to ze mame taku istu IP? Alebo ?
V zivote som nemal ja cheats a anu detom to nedovolim. A vy im tu davate bany.
Mam 2 vipy na steame na fymaps aj by som to vymenil lebo vidim ze s niektorymi sa tu neda bavit ale nemam kody
A aku mam zaruku ze zaplatim 8e a nedate im znova ban?
Je tu este vobec niekto so starej partie co ma pozna a veri mi?
Fakt neviem. Kazite mi moj postoj ku gamesites. Bola to moja topka za poslednych najmenej 10rokov ale takto to dalej nepojde
Dakujem
Nejaky hrac s nikom "." Hral den predtym a moj syn dostane ban na druhy den s nikom "nulka" ?
Uz ma to fskt nebavi. Ved mi to prosim vysvetlite. Je to za to ze mame taku istu IP? Alebo ?
V zivote som nemal ja cheats a anu detom to nedovolim. A vy im tu davate bany.
Mam 2 vipy na steame na fymaps aj by som to vymenil lebo vidim ze s niektorymi sa tu neda bavit ale nemam kody
A aku mam zaruku ze zaplatim 8e a nedate im znova ban?
Je tu este vobec niekto so starej partie co ma pozna a veri mi?
Fakt neviem. Kazite mi moj postoj ku gamesites. Bola to moja topka za poslednych najmenej 10rokov ale takto to dalej nepojde
Dakujem
-
0hl0 - Amatér
V hlstats je jasné, že to je on. Navíc bany se dávají na ID, ne na nick, takže lhaním tu nepochodíš.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Teraz som si pozrel aj statistky jailbreak a moj syn "nulka" s nikom "." Ani nikdy nehral
Tak poprosim to vysvetlenie
Tak poprosim to vysvetlenie
-
0hl0 - Amatér
Je tam este jeden hrac nulka ale ten je cz a my sme sk a on pouzivs vela nikov a je tam aj ten "."
-
0hl0 - Amatér
V hlstats hráči co měli nick "nulka" jsou jenom 2.
1. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=7430 - je slovák, nick "." nikdy neměl a aktivní ban nemá. Dokonce psal i dnes na serveru.
2. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5089 - nick "." měl a je jasné podle dema, že to je on. Tento hráč má aktivní ban. Ukazuje to, že je čech, proč tedy píše do chatu slovensky???
Ban je nahozený správně.
1. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=7430 - je slovák, nick "." nikdy neměl a aktivní ban nemá. Dokonce psal i dnes na serveru.
2. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5089 - nick "." měl a je jasné podle dema, že to je on. Tento hráč má aktivní ban. Ukazuje to, že je čech, proč tedy píše do chatu slovensky???
Ban je nahozený správně.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Aha uz vidim ten cz nulka ma zhodne id
Nase id je STEAM_0:VALVE_0:0:657645143
Tak to asi nejaky iny ban
Nase id je STEAM_0:VALVE_0:0:657645143
Tak to asi nejaky iny ban
-
0hl0 - Amatér
To uz vidim ale stale mu to neslo hrat. Este tak cca 2hod dozadu. Teraz sme mimo domu. Skusim ked sa vratime.
Potom napisem. Ale vcera ked som sa skusal pripojit tak nam ukazalo ten druhy id a odkaz na tento ban. Nerozumiem
Potom napisem. Ale vcera ked som sa skusal pripojit tak nam ukazalo ten druhy id a odkaz na tento ban. Nerozumiem
-
0hl0 - Amatér
Bude to asi tym ze mame DIP. Dcera sa pripojila pred pol hodkou a mala zase ine steamID
Takze sa nam to asi moze stat castejsie. Ale dufam ze nie. Ten . Si urcite zasluzi ban no nulka urcite necheatoval. Ma csko stiahnute tu z gamesites bez uprav.
Locknite to tu. Pekny den praje 0hl0
Takze sa nam to asi moze stat castejsie. Ale dufam ze nie. Ten . Si urcite zasluzi ban no nulka urcite necheatoval. Ma csko stiahnute tu z gamesites bez uprav.
Locknite to tu. Pekny den praje 0hl0
-
0hl0 - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2