I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] JB2/Párek - generálporučík

Příspěvekod Lucy28 » 07 lis 2019, 16:00

Odkaz na Steam profil admina: Zde

Popis situace/prohřešku admina : Byl jsem simon a dal jsem příkaz "Na moje výstřely a tak utvoříte lajnu rameno na rameno"
Po této větě jsem byl vyhubován adminem Párkem za to,že tento příkaz nemám používat a,že blblbla (něco si tam hučel pod vousy".Zeptal jsem se ho tedy z jakého důvodu ho nemám používat a on mě dal k T s tím,že se s ním nemám hádat.
Na to jsem mu napsal,že to nevidím nikde zakázané a on mi napsal,že mi něco řekl a ,že ho neposlouchám.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: demo sem nenatáčel ;)
Lucy28
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] JB2/Párek - generálporučík

od Rumcajz » 07 lis 2019, 16:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB2/Párek - generálporučík

Příspěvekod Parek917 » 07 lis 2019, 16:21 VIP

Ano, ten příkaz se nemá používat to jsem ti řekl, potom ses mě asi 2x zeptal proč, snažil jsem se ti to nějak vysvětlit, potom ses mě opět zeptal proč tak už jsem ti to nevysvětloval, protože jsem ti to jednou říkal, a pak jsem ti říkal ať už se mě na to neptáš a ty hned potom "A proč se to nemá používat ?" tak jsem tě přehodil k Tčkám.
A navíc tady nemáš ani to demo .....
ObrázekObrázekObrázek
Parek917
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Re: JB2/Párek - generálporučík

Příspěvekod Wurst1 » 08 lis 2019, 16:21

Pokud ti admin na serveru řekne, abys nepoužíval nějaký příkaz, tak ho jednoduše nemáš používat.
Místo toho jsi tam po něm začal chtít nějaké odůvodnění, ale i když ti ho řekl, pokoj jsi mu nedal. Nevím jestli bych já měl tolik trpělivosti. Move byl na místě, admin jednal správně, tento příkaz opravdu nemáš používat.

Vyřešeno.
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy