• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] JB2/Párek - generálporučík
Odkaz na Steam profil admina: Zde
Popis situace/prohřešku admina : Byl jsem simon a dal jsem příkaz "Na moje výstřely a tak utvoříte lajnu rameno na rameno"
Po této větě jsem byl vyhubován adminem Párkem za to,že tento příkaz nemám používat a,že blblbla (něco si tam hučel pod vousy".Zeptal jsem se ho tedy z jakého důvodu ho nemám používat a on mě dal k T s tím,že se s ním nemám hádat.
Na to jsem mu napsal,že to nevidím nikde zakázané a on mi napsal,že mi něco řekl a ,že ho neposlouchám.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: demo sem nenatáčel
Popis situace/prohřešku admina : Byl jsem simon a dal jsem příkaz "Na moje výstřely a tak utvoříte lajnu rameno na rameno"
Po této větě jsem byl vyhubován adminem Párkem za to,že tento příkaz nemám používat a,že blblbla (něco si tam hučel pod vousy".Zeptal jsem se ho tedy z jakého důvodu ho nemám používat a on mě dal k T s tím,že se s ním nemám hádat.
Na to jsem mu napsal,že to nevidím nikde zakázané a on mi napsal,že mi něco řekl a ,že ho neposlouchám.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: demo sem nenatáčel

- Lucy28
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] JB2/Párek - generálporučík
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB2/Párek - generálporučík
Ano, ten příkaz se nemá používat to jsem ti řekl, potom ses mě asi 2x zeptal proč, snažil jsem se ti to nějak vysvětlit, potom ses mě opět zeptal proč tak už jsem ti to nevysvětloval, protože jsem ti to jednou říkal, a pak jsem ti říkal ať už se mě na to neptáš a ty hned potom "A proč se to nemá používat ?" tak jsem tě přehodil k Tčkám.
A navíc tady nemáš ani to demo .....
A navíc tady nemáš ani to demo .....

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
Re: JB2/Párek - generálporučík
Pokud ti admin na serveru řekne, abys nepoužíval nějaký příkaz, tak ho jednoduše nemáš používat.
Místo toho jsi tam po něm začal chtít nějaké odůvodnění, ale i když ti ho řekl, pokoj jsi mu nedal. Nevím jestli bych já měl tolik trpělivosti. Move byl na místě, admin jednal správně, tento příkaz opravdu nemáš používat.
Vyřešeno.
Místo toho jsi tam po něm začal chtít nějaké odůvodnění, ale i když ti ho řekl, pokoj jsi mu nedal. Nevím jestli bych já měl tolik trpělivosti. Move byl na místě, admin jednal správně, tento příkaz opravdu nemáš používat.
Vyřešeno.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1