Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JB2 (rush) / Brassard / Nicht;

Příspěvekod Nahkriin » 21 úno 2016, 14:55 VIP

Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry. Ban uz mi vyprsel nicmene vypis z banlistu:

Nickname Nicht;
SteamID STEAM_0:1:156266375
Typ banu SteamID
Důvod [DC]Pravidla [FreeKill/TeamKill]
Zabanován dne 18.02.2016 - 18:47:28
Vyprší dne 18.02.2016 - 20:47:28 (již vypršel)
Zabanovaný od Brassard
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #2 (jb_rush)

Napište co se stalo. Vubec o zadnem banu nevim. Prisel jsem nanho kdyz jsem si zkontroloval banlist a vidim tam ban za FK. Nejsem si vedom ze bych dal FK. I na mape rush jsem hral, admin tam take byl, pak se odpojil a ja furt hral. Zadny ban jsem v moji pritomnosti neobdrzel a proto bych chtel videt situaci, kde jsem FK dal.

Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč EVIP a VIP
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

JB2 (rush) / Brassard / Nicht;

od Rumcajz » 21 úno 2016, 14:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB2 (rush) / Brassard / Nicht;

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 úno 2016, 10:53

Nechápu jak mi mohla tato ub žádost uniknout, protože do topiců v unban žádostech píšu denně.. :oops:

Dalo mi to práci si vzpomenout. Byla mapa rush, Simon dal v kleci zákazy tak aby se muselo čupět. Poté zavedl vězně na atrakci (bedýnky), kde je poslal na čáru. Ty si potom zabil dva vězně kteří na čáře stáli, s tím že mají pořád čupět.
Začali jste se dohadovat jestli mají čupět nebo ne, protože jste nepochopili Simonův příkaz. Simon trval na svém, a po že po cestě z klece na atrakci dával zákazy znova a klasicky. Podle Simona si dal FK a měl si jim nahlásit VD.
Já se odpojil abych koukl na demo.
Simon měl pravdu, ty si jim dal opravdu FK protože zákazy čupět byly.
Když ses odpojil aniž by si hráčům nahlásil VD, dostal si ban a VD jsem jim zařídil já.

Když to shrnu, ban máš za to, že nevěnuješ hře dostatečnou pozornost, dáváš FK za které se neomluvíš ani nenahlásíš VD.
Toť vše.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod nemuzunick » 24 úno 2016, 11:49

Jak napsal admin, zákazy se během přesunu na mapě změnily a tím pádem jsi dal FK. Příště dávej pozor na Simonovi příkazy a ban se ti vyhne.

Ban oprávněný.
LOCK
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
nemuzunick
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod PEto » 24 úno 2016, 20:59

odomknute na ziadost hraca
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Nahkriin » 24 úno 2016, 21:04 VIP

Awee (cti ejvi) píše:Nechápu jak mi mohla tato ub žádost uniknout, protože do topiců v unban žádostech píšu denně.. :oops:

Dalo mi to práci si vzpomenout. Byla mapa rush, Simon dal v kleci zákazy tak aby se muselo čupět. Poté zavedl vězně na atrakci (bedýnky), kde je poslal na čáru. Ty si potom zabil dva vězně kteří na čáře stáli, s tím že mají pořád čupět.
Začali jste se dohadovat jestli mají čupět nebo ne, protože jste nepochopili Simonův příkaz. Simon trval na svém, a po že po cestě z klece na atrakci dával zákazy znova a klasicky. Podle Simona si dal FK a měl si jim nahlásit VD.
Já se odpojil abych koukl na demo.
Simon měl pravdu, ty si jim dal opravdu FK protože zákazy čupět byly.
Když ses odpojil aniž by si hráčům nahlásil VD, dostal si ban a VD jsem jim zařídil já.

Když to shrnu, ban máš za to, že nevěnuješ hře dostatečnou pozornost, dáváš FK za které se neomluvíš ani nenahlásíš VD.
Toť vše.

Celou situaci si pamatuji moc dobře.
Simonka dala zákazy tak aby čupěli, ale potom jak šla na atrakce bedýnky, tak dala znova zákazy a to také čupět, takže měli vlastně zakázáno vše. Já nezabil hráče, protože stáli, ale protože simonův příkaz byl na čáru a tam pusttě KLÁVESNICI. Pohli se klávesnicí, dostali kill. Pak jsem to simonce vysvětlit s Jackem, že zákazy vlastně dala všechny a, že killy dostali za to, že se pohli.
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Nahkriin » 24 úno 2016, 21:11 VIP

Pro větší přehled: zde HLTV hltv.fakaheda.eu/20546-1602181910-jb_rush.dem.zip (34:05)

Situace jde dobře vidět tak jak píšu, měli tam pustit klávesnici, neudělali, dostali kill. Vpohodě každý se může splést, ale dostal jsem neoprávněný ban.
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 úno 2016, 21:41

V tom případě se ti omlouvám. V první situaci po killu jste začali řešit zákazy, proto jsem to odpojil a šel kouknout demo.
Kdyby si rovnou řekl proč si je zabil, bylo by to ok. Nebo kdyby si to aspoň neodpojil jak sem došel zpět, mohli jsme si to vysvětlit tam :D

Tenhle ban ti v budoucnu nebude v ničem bránit ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost