• Stránka 1 z 1
[Vyr.]JB2 / zase ten Tafi
1. Nick: zase ten Tafi
2. Steam ID: STEAM_0:1:107839638
3. Datum a Čas: 28.10.2017 před 12h na mapě jail_buyukisyan_dark
4. Popis situace: Před tím, než popíšu situace z mapy, které se staly v první asi 10min potom jsem šel.. tak mě mrzí, že demo na webu se nenahrává od začátku mapy (kde padl už 1.fk na mě od zmiňovaného hráče Tafi) kdy jsem lezl po žebříku.. on tam naběhl a řekl "jej jsem se tě lekl a zabil mě". Který určitě nesouvisel s jeho ukřivděním ze včerejšího banu...
Tak teď už k tomu, kde důkazy jsou.. 1.situace: Nadržování - nějak bych to neřešil, kdyby se choval ke všem stejně a v rámci hry ty hráče ponechal.. ale když se ke mě chová takhle.. tak by měl aspoň zabíjet tak jak se má. Simon dal příkaz běžte na zadní stěnu box. 3 zebry se zastavily.. jednu i nahittoval a pak jen doplnil a hrálo se dál.. i když jsem mu psal proč je nezabije, tak jen odpověděl..že nechápe za co
2.situace: Byli jsme ještě v cele a simon prvně řekl, ať pustíme klávesnici a myš (jde to vidět i z reakci ostatních hráčů). Poté simon řekl do klece na zadní stěnu a hráč Tafi mě zabil.. s odůvodněním, že jsem šel dřív. Přitom tam přiběhl když už simon příkaz řekl a otočil se na mě v dobu kdy už i obě zebry šly.
5. Důkaz:
SID: https://ctrlv.cz/YEQG
Demo z webu: http://leteckaposta.cz/386300551
6. Čas na demu: Nadržování - 2:50 | FK - 4:10, druhé kolo 4:50 (=> v tomto kole bych vás poprosil se jen kouknout, jak se ke mě chová.. snaží se už v cele mě hittovat.. potom v kleci, když si dáte jeho pohled tak sleduje bedlivě jen mě.. jestli se náhodou nepohnu.. přičemž je příkaz doplňte blíže k sobě.. doplním jen já a druhého nezabije...)
Chtěl bych vás poprosit o nějaké řešení.. přece není možné, aby mi za 2dny.. kdy jsem dohromady hrál 2mapy..tak mi dá 3FK.. a jedná se mnou tak. Těšil jsem se, že si po dlouhé době zahraju, ale já přijdu a místo toho tady řeším nějaké stížnosti.. protože se neumí ten hráč chovat..
Předem Děkuji a přeji pěkný zbytek večeru, PusinQa :*
2. Steam ID: STEAM_0:1:107839638
3. Datum a Čas: 28.10.2017 před 12h na mapě jail_buyukisyan_dark
4. Popis situace: Před tím, než popíšu situace z mapy, které se staly v první asi 10min potom jsem šel.. tak mě mrzí, že demo na webu se nenahrává od začátku mapy (kde padl už 1.fk na mě od zmiňovaného hráče Tafi) kdy jsem lezl po žebříku.. on tam naběhl a řekl "jej jsem se tě lekl a zabil mě". Který určitě nesouvisel s jeho ukřivděním ze včerejšího banu...

5. Důkaz:
SID: https://ctrlv.cz/YEQG
Demo z webu: http://leteckaposta.cz/386300551
6. Čas na demu: Nadržování - 2:50 | FK - 4:10, druhé kolo 4:50 (=> v tomto kole bych vás poprosil se jen kouknout, jak se ke mě chová.. snaží se už v cele mě hittovat.. potom v kleci, když si dáte jeho pohled tak sleduje bedlivě jen mě.. jestli se náhodou nepohnu.. přičemž je příkaz doplňte blíže k sobě.. doplním jen já a druhého nezabije...)
Chtěl bych vás poprosit o nějaké řešení.. přece není možné, aby mi za 2dny.. kdy jsem dohromady hrál 2mapy..tak mi dá 3FK.. a jedná se mnou tak. Těšil jsem se, že si po dlouhé době zahraju, ale já přijdu a místo toho tady řeším nějaké stížnosti.. protože se neumí ten hráč chovat..
Předem Děkuji a přeji pěkný zbytek večeru, PusinQa :*
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
[Vyr.]JB2 / zase ten Tafi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB2 / zase ten Tafi
Rieši sa.
Zatiaľ bez spamu vyčkaj na verdikt.
Zatiaľ bez spamu vyčkaj na verdikt.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...]JB2 / zase ten Tafi
Hráč bol za svoje činy odmenený permanentným Zákazom k CT, aby už nemohol iným kaziť hru.
Ďakujeme za dodanie dôkazov.
Ďakujeme za dodanie dôkazov.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1