Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyr.]JB2 | zase ten Tafi | zvyhodnovanie

Příspěvekod 930b9bc52dc70d1 » 29 říj 2017, 16:46

1. Nick: zase ten Tafi
2. Steam ID: STEAM_0:1:107839638 https://ctrlv.cz/5PVj
3. Datum a Čas: 29.10.2017 cca 16:00
4. Popis situace:
Mapa jail_rats. Na zaciatku kola samozrejme vsetci do modrej miestnosti na zadnu stenu atd. Tafi ako simon da atrakciu schody do neba o vyhodu. Atrakciu vyhravam a tak dostavam vyhodu o nezucastnenie sa na atrakcii. Zatial sa presuvame smerom k boxovaciemu ringu kde ma vdaka vyhode posiela simon do "boxiku". Ostatni hraci idu hrat atrakciu kde ulohou je mat co najmenej HP vdaka dalsiemu "boxu" kde sa da ubrat HP. Ziaden hrac nedostal vyhodu (ti hraci, ktori sa zucastnia atrakcie) a tak simon vyvolava hracov zaradom, tak ako su. 1. Pidqo - umrie, 2. nejaky dalsi hrac taktiez umrie. Kedze vsetci hraci okrem jedneho umreli, posledny preziva. A vsak posledny sa tejto atrakcie este ani nezucastnila zaroven nema ziadnu vyhodu. To znamena ze nemal ani moznost umriet resp ubrat si HP tak, aby umrel. Kedze vyhodu mam ja a zaroven je este VD, nevidim dovod aby si to posledny hrac isiel vyskusat.
Hra pokracuje a simon si ukoncuje VD. Pytam si mikrofon aby som mu objasnil situaciu a spytal sa preco sa dany hrac nezucastnil atrakcie. Simon ignoruje a udeluje vyhodu z reakcie kde znova som ju dostal ja. Dalsia atrakcia zacala a skoncila a kedze uz som bol netrpezlivy, pisal som trochu viac agresivnym stylom spravu, aby CTcka povedali simonovi ze chcem mikrofon. Simon udeli mikrofon a ja mu situaciu vysvetlim. On si stoji za svojim a kedze som nesplnil v danej chvily prikaz, umieram.
Zacina dalsie kolo kde simon je Javorismus. Pytam si mikrofon znova k danej situacii kde hrac ebony sa nezucastnil atrakcie a vysvetlujem tafimu ze ho zvyhodnil. Stale si stoji za svojim pricom je jasne vidiet ze tohto hraca zvyhodnil
5. Důkaz: http://leteckaposta.cz/986331731
6. Čas na demu:
10:10 - zaciatok kola
12:40 - zaciatok atrakcie ktorej sa nezucastnujem (uberanie si HP)
15:13 - koniec kola
17:40 - koniec konzultovania ohladne nadrzovania
930b9bc52dc70d1
Amatér
Amatér

[Vyr.]JB2 | zase ten Tafi | zvyhodnovanie

od Rumcajz » 29 říj 2017, 16:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB2 | zase ten Tafi | zvyhodnovanie

Příspěvekod Knedlajs » 29 říj 2017, 18:22 VIP

Demo ani nepozerám, nie je treba.

Hráč bol za svoje činy odmenený permanentným Zákazom k CT, aby už nemohol iným kaziť hru.

Ďakujeme za dodanie dôkazov. ;-)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na JailBreak Servery