I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] JB3/CallMeJohny

Příspěvekod Kroker » 23 dub 2022, 21:52

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/CallMeJohnyCZ/


Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Napojil jsem se na server a celou dobu jsme s cápkem v ct byly v pohodě, smály jsme se atd. nadávky ode mě nepadly, zase si myslím že nic extra jsme neprovedly (mod nightmare byly v cele všichni) Pak přijde johny pár kol projde a cápky hitnu s tím že se postavily vteřinu na to co měly něco udělat a řekne mi že to nemám dělat já mu to vysvětlím. (padne smích) Poté se něco řeší já jakožto simon jsem chtěl doříct větu a nechat je řešit situaci, oni si to dořeší kropy se mu omluví a řekne že mu dá vdčko a stejně dostane ban potom dostanu ban já za ukh a řekne " Nebudete umyslně kazit hru ostatním a domlouvat se na discordu co budete dělat" přičemž vůbec netuším co je za problém s tím že jsem s kamošem na DC dokud si neradíme. Dal jsem jednu nevhodnou hlášku.
Opravdu si myslím že UKH zde nebylo, chtěl jsem si jenom zahrát s kamošem u ct a pak po hoďce to leavnout. Tentokrát jsem se ban fakt nesnažil dostat ale asi jsem schopnej všeho.
Nahrávka je od té doby kdy se připojil johny. Jenom jsme se smály. Johny tam byl maximálně 3 kola a za ty 3 kola byl schopen usoudit že extrémně kazíme hru ostatním.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://www.youtube.com/watch?v=woRKpSw3WkU
Uživatelský avatar
Kroker
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 331
Registrován: 22 srp 2020, 20:10
Bydliště: Gym

[Vyřešeno] JB3/CallMeJohny

od Rumcajz » 23 dub 2022, 21:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Gym

Re: JB3/CallMeJohny

Příspěvekod CallMeJohny » 23 dub 2022, 22:23

Dobrý večer, jak mi jeden nejmenovaný admin říkal: "Nepárejte se s hráči, kteří jsou problémoví." tak jsem tak také učinil. Oba dva jste problémoví hráči už dlouho a vaše "srandičky" absolutně vtipné nejsou (spíše trapné). Dokonce jsem na vás byl tak hodný, že jste ještě dostali upozornění. Je to s vámi stejné jako kdysi s tomeenem a jeho partou. Voláte si spolu a děláte kok*tiny na serveru tak, aby jste "nedostali ban". Jenže proto jsme jako admini, kteří tyto hráče potkávají dostali radu, že se s váma nemáme párat. Punko ti to navíc ještě prodloužil na dva týdny, což asi znamená, že jsi problémový hráč, který nedělá takovéhle věci poprvé. Přeji hezký zbytek dne a dobrou noc.

e.PuNko: ban bol predĺžený len na úkor toho že je problémový, ak je tento ban ale neoprávnený dostane normálne unban
e.PuNko2: ban som vrátil na 1 deň, myslel som že zas robil nejaký väčší bordel ale za toto sa mu ban predlžovať nebude, SA alebo HLSA sťažnosť doriešia
Moje dlouhodobá paměť je krátkodobá, a krátkodobou mám dlouhodobě v p*deli.
Obrázek
Uživatelský avatar
CallMeJohny
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 75
Registrován: 05 úno 2021, 15:45
Bydliště: Palkovice OMEGALUL

Re: JB3/CallMeJohny

Příspěvekod Kroker » 25 dub 2022, 19:35

Vyčkáme si na rozsudek vyšších, inteligentnějších, a více psychicky založených adminů c:
Uživatelský avatar
Kroker
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 331
Registrován: 22 srp 2020, 20:10
Bydliště: Gym

Re: JB3/CallMeJohny

Příspěvekod Heppsak » 30 dub 2022, 09:21 VIP

Ahoj,
je to naprosto jednoduchý.

Se svým kamarádem Kropym tam celou dobu melete kraviny, máte srandu vlastně jen vy dva z celého serveru a když teda uděláte nějakou chybu, kterou admin začne lehce řešit, tak jeden z vás pustí ze soundboardu zvuk windowsu xp a hrozně se tomu zasmějete. To asi není ideální, ne?
Vlastně ani nechápu, proč jsi do těch Téček začal střílet, když jsi jim nedal skoro žádnou šanci se v tom boxu postavit, protože tam sotva vlezli a ty už jsi střílel. - První chybky od vás.

Dále přišel na řadu freekill, který Johny dostal od Krokyho. Upřímně si nemyslím, že by tam měl padnout ban. Hráč se přece jen omluvil, sice takovým hloupým způsobem, ale lepší než nic. Za mě bych mu napsal do chatu, ať si na to příště dává bacha. - Chybka od Johnyho. Ať už řešení, tak výsledek řešení. Stačilo to vyřešit psaním do chatu, zbytečně tam Johny skákal do simonování.

V poslední řadě tam jsou tvoje hloupé a zbytečné kecy, že má admin komplexy z dětství. Snad nemůžeš čekat, že ti tohle projde. Zas na druhou stranu nemůžu přijít na to, kde se vzal ten ban za neschopnost. Střelil bych ti maximálně tak mute ban. - Ty i Johny jste udělali chybu.

Johny bude řešit jen věci, které mají smysl. Nemůžeme banovat problémové hráče za to, že se vůbec nadechnou.
Ty a Kropy si snad uvědomíte, jak se to má správně hrát. Je strašně supr, když je Simon zábavnej, ale né že se budete smát jen vy dva a hra vás vůbec nebude zajímat.

Vyřešeno
gotta make it outta here, make it out alive
Uživatelský avatar
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA
 
Příspěvky: 840
Registrován: 26 říj 2017, 21:32


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků