Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JB3/Gucci/HuryYy

Příspěvekod Analytick » 29 dub 2015, 19:32

Zdravím

Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry - jedine čo mi tam v konzoli pri napojeni píše je toto Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na http://www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Takže tu mate ban http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=1459

Popis situácie: Takže bol som simon povedal som na začiatku kola všetci chodte do klietky na zadnu stenu dal som prva reakcia s výhodou na skok a ten kto skočil som ho poslal na druhu stranu potom som dal kto ma mikrofon a chce sa porozprávať nek ide v bočnej stene išly tam 4 cca a dal som prvá reakcia s výhodou na skok.Ten kto skočil som ho poslal do miestnosti nek sa porozprava s ct a tak viem blbosť ale tak som chcel pohodu na servery :D No dalej ostatných som poslal na futbalové ihrisko na čiaru a niektore zebri sa ku mne približovali a zobrali loptu ja som povedal nek sa vratia speť a som ich nechcel zabiť chcel som nek budu hrať futbal potom ešte ked sa už vratily povedal som tomu čo mal vyhodu rozpravania nek ide na ihrisko že sa mu výhoda konči potom si ma admin už hned zobral že prečo som nezabil zebry že nadržujem ja som povedal nechcem ich zabiť som povedal ja som simon ja si tvorím hru a potom ma slayol ešte som ani nestihol dať nevýhodu tým zebram ktore s čiary odišly tým padom ma zabil.Dalšie kolo sa pýtam admina čo som spravil že mi dal slay že ja som ich nechcel zabiť prečo si ma zabil ja ich nemusim zabiť že ja som simon a si tvorím hru a tým padom mi dal ban a predsa ja som tie zebri chcel znevýhodniť ale žial nestihol som pretože admin ma hned zabil.

ano som evip hrač
Obrázek
Uživatelský avatar
Analytick
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 69
Registrován: 30 črc 2013, 14:07

JB3/Gucci/HuryYy

od Rumcajz » 29 dub 2015, 19:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: JB3/Gucci/HuryYy

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 29 dub 2015, 19:35

Místo keců o tom že si Simon a tvoříš hru, si měl adminovi rovnou říct že jim dáš nevýhodu. Neudělal si to, začal si machrovat a admin se zachoval správně.
Příště ti snad dojde že admin je více než ty a budeš ho poslouchat a dbát na jeho upozornění.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Uživatelský avatar
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 3110
Registrován: 08 čer 2013, 14:48
Bydliště: Ostrava


Zpět na Unban Žádost

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků