• Stránka 1 z 1
JB3/ Spirith
1. Veľmi prísne banuje veci, za ktoré by stačil iba kick, napr. dostala som ban za slovo stupidadmin ban na 1 den.A pritom mám približne 2 bany....
2. Banuje každého kto ma nejaké poznamky na jeho adresu a neznesie, ked sa niekto pridal k Nenažrancovej skupine a teraz nikto nemože nič povedat na jeho adresu, lebo to bude použité preti nemu..vid sekcia unban žiadost.Dal mi ban za stupidadmin a vytahoval tam veci, za ktoré som nebol ani upozornený...Awee ho upozornoval, že nedáva spravné reasony a aj teraz je tomuto tak.Som zabanovaná za 1 bežnu nadavku na 1 den..
2. Banuje každého kto ma nejaké poznamky na jeho adresu a neznesie, ked sa niekto pridal k Nenažrancovej skupine a teraz nikto nemože nič povedat na jeho adresu, lebo to bude použité preti nemu..vid sekcia unban žiadost.Dal mi ban za stupidadmin a vytahoval tam veci, za ktoré som nebol ani upozornený...Awee ho upozornoval, že nedáva spravné reasony a aj teraz je tomuto tak.Som zabanovaná za 1 bežnu nadavku na 1 den..
- Ctrl
- Kolemjdoucí
JB3/ Spirith
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB3/ Spirith
Na serveri ho nemusí už docela dosť ľudi a už sa k Nenažrancovej skupine pridalo veľa dalších ľudi, ktorí nás podporili spray-logom.Navýše jak som hovoril, rád banuje, ked mu niekto povie niečo čo sa mu nepáči, napr. nikto ta tu nemá rad a ihned dostanem kick abo ban za blbé reči.....nemali ho radi ani pred pol rokom kedy bolo to spray logo Spirith + Graadr a ani teraz, len vo vedení si nevedia uvedomiť, že hru tvorí kvantita nie kvalita a nemali by stat na strane jednej osoby proti ktorej je dost veľa ľudi.
- Ctrl
- Kolemjdoucí
Ako sa správate tak vás banujem.
-
Spirith - Zkušený
tak to banuješ ako chceš. Ani raz som nedala logo s tým cigánom a banuješ ma takto ? Mne to pripada, že ty sa chceš iba zbavit ludi, ktorí ti nesedia.
- Ctrl
- Kolemjdoucí
Mne stačí že spamuješ tú FB stránku. Keby ste sa normálne správali tak vás nebanujem a je na servery pokoj, ale to by sa svine museli naučiť lietať.
-
Spirith - Zkušený
a zas si pišeš čo chceš, tu stránku som propagovalo iba 2x a odkedy si povedal, že maš povolenie od vedenia toto banovat tak to nespamujem, tak si uvedom, že tu stranku už nespamuju. Videl si ju aby dneska ju niekto spamoval ? Jak vravím pišeš iba tak ako ti to pasuje.
- Ctrl
- Kolemjdoucí
Nějaké důkazy?Ne!Jen kecy a kecy....K jeho adrese nemáte mít žádné poznámky .Proč na sebe upozorňovat ?A se sprayem bych Vás posílal taky někam,ani nechci říct kam.
-
MrFruty - Mistr
Ty sa nevyjadruj tam kam nemaš ak nevieš o čo ide !
- Ctrl
- Kolemjdoucí

-
MrFruty - Mistr
jb3-spirith-t72839.html spokojný ?
- Ctrl
- Kolemjdoucí
Ctrl píše:http://www.gamesites.cz/forum/jb3-spirith-t72839.html spokojný ?

-
MrFruty - Mistr
dokaz je to čo som písala, je to pokrytec a dokaz je tu: Dostala som ban za slovo stupid, ale on začne riešit iné veci ako, že ta skupina atd.Takto sa spravaju pokrytci chápeš ? Napíšem to posledný krát, Spirith sa nevyjadruje k veci, ale píše niečo s čím to nesúvisi.
- Ctrl
- Kolemjdoucí
Spirith sa nevyjadruje k veci,
Ale ty taky ne,důkaz.
dokaz je tu:
Slova nejsou důkaz,důkaz je demo nebo screen,nechceš to raději nechat plavat?

-
MrFruty - Mistr
Na žádost admina zatím zamykám prospam, nechť si topic odemkne někdo kdo sem dá verdikt..
Memento mori
-
miklklein - Zkušený
Re: [čeká se na vyjadřeni HLSA] JB3/ Spirith
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1