I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Sťažnosť oprávnená]JB4/ admin Zetox

Příspěvekod Veenom » 16 bře 2019, 18:05

Dobrý den,

15. 3. 2019 ve večerních hodinách.

Hralá se mapa Jail_Andaman a u CT jsem byl já a admin "R.I.P."(Zetox). Jedno kolo jsem si vzal simona a dal jsem atrakci schody do nebe na 1 přeživšího. Hráli jsme schody do nebe a pak mi admin R.I.P. řekl, ať si ukončíme VD. VD jsem ukončil a řekl jsem "půjdeš na stůl a nebudeš s účasnit atrakce/otázek", když jsme pak dohráli schody já jsem řek "zabte všechny ostatní" a na to admin R.I.P. zabil hráče s označením VD, které se do atrakce nezapojilo. Hned na to jsem se zeptal admina proč ho zabil a on mi na to odpověděl, že jsem řekl "zabte všechny ostatní", což je pravda, ale já jsem se mu stejnak snažil vysvětlit, že dal tomu hráči s označením VD freekill, protože on se účasnit atrakce nemohl a potom jsme se i pohádali.

Admina to zřejmě nezajímalo, co jsme mu říkal, i když jsem mu říkal, že na něj pošlu stížnost. A ještě chci dodat, když jsem řekl "zabte všechny ostatní" a admin mě poslech, proč mi něco neřekl třeba, že dávám špatný příkaz atd. Ale místo toho mě poslech a řídil se tím co jsem řekl já, i když byl u toho a navíc jsem to tak nemyslel, tak on to udělal. Jakože já tohodle admina vůbec neznám a pokud je tu novej, tak by mě zajímalo, jak jste ho mohli přijmout, když poslouchá mě a neřídí se vlastní hlavou...

Doufám že se to vyřeší a omlouvám se za váš čas.

S pozdravem
Venom
Veenom
Amatér
Amatér

[Sťažnosť oprávnená]JB4/ admin Zetox

od Rumcajz » 16 bře 2019, 18:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB4/ admin Zetox

Příspěvekod TopBio » 16 bře 2019, 18:52 VIP

Zdravim
Tak se ti k tomu vyjádřim.

Dal jsi přikaz jak sám říkaš "zabte všechny ostatní" tak jsem je zabil ... to že jsi dal takový přikaz je už bohužel tvá blbost...
Máš přemýšlet nad hrou ... Ja na serveru nejsem od toho abych každé kolo každého opravoval co jeden přikaz.... Mezi tím jsem řesil s jiným hráčem problém co ma na jinem serveru.

Nemůžu stihat všeny věci najednou a jěště k tomu stalé uklidnovat hráče na serveru který nadavaji.
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
TopBio
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Veenom » 16 bře 2019, 19:17

Ty si mi řekl, ať ukončím VD v polovině mé atrakce, takže si věděl že se neúčastnil atrakce. A já nevěděl, že když ten příkaz řeknu, že to někdo nepochopí a začne zabíjet i hráče, kteří se tý atrakce neúčastnil. Ty mi píšeš, ať přemýšlím nad hrou a co si udělal ty, když si mi ukončil VD v polovině atrakce a pak ho na konci ještě zabiješ, když se neúčastnil té atrakce, tak ty mi piš něco o přemýšlení ...
A to že si na serveru a děláš si jiné věci tě neomlouva jí, byl si tam, měl si dávat pozor, pokud si neměl čas, tak si měl odtáhnout pryč a né kazit hru svou neschopnosti a nechápavostí.
To co si napsal jsou jen slátaniny a výmluvy. A od čeho si na serveru, když né od toho, aby si hlídal hru a pomáhal nám ??
Seš tam snad pro srandu králíků ??? Pak se tu ještě vymlouváš na nějaké nadávky, které v tu dobu byly minimální ...
Ty vole, ty seš úplně mimo, né jen že odbíháš od tématu, ale píšeš samé výmluvy a keci. Pokud to je všechno co si potřeboval vzdělit, tak počkáme na vyjádření někoho chytřejšího ...
Venom
Veenom
Amatér
Amatér

Příspěvekod VoLdEmOrD » 16 bře 2019, 21:05 VIP

Nebudem zlostiť Knedlíka svojimi príspevkami na fóre. Radšej mu budem písať zaľúbené správy v súkromí.
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Knedlajs » 16 bře 2019, 21:19 VIP

Budem dúfať, že toto celé je len jeden veľký žart zo strany Admina.

Ako môžeš napísať, že je to jeho blbosť? Pre mňa je z toho príkazu absolútne jasné, čo tým myslel. To ti akože predtým, než si zabil to VDčko, vôbec nevyskočila otázka: "Prečo?"?

V tejto situácii by každý človek pochopil, že príkaz "zabte všechny ostatní" bol myslený na ostatných, ktorí hrali atrakciu. Nie všetkých, ktorí sú na serveri.
A ak ti to už prišlo divné, prečo si sa nespýtal Simona, aký zmysel má zabíjať VDčko?

Si Admin a pravidlá by si mal poznať ešte lepšie ako hráči. Vedel si, že ho Simon ukončil počas atrakcie, vedel si, že sa nezapojilo a tým pádom počas atrakcie nemalo zomrieť a aj napriek tomu si ho zabil? Nooo, ja fakt neviem, čo si mám o tom myslieť.

A áno, si na serveri od toho, aby si hráčov upozorňoval na chyby.

Admin bude potrestaný. O jeho treste sa rozhodne v najbližších dňoch.
Sťažnosť jednoznačne oprávnená.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Sťažnosť oprávnená]JB4/ admin Zetox

Příspěvekod skillerwolf1 » 17 bře 2019, 15:16

Nebudem strkať svoj dlhý nos do cudzích vecí.
Hippity Hoppity Dominik Vysočanský Kouří Kokoty
Codou piska, po ciganském kokotovi se mu stýská
Mrkoblizek je gej a do huby mu ho dej
Resch is pidaras, he wants a Big Black Cock in his ass
skillerwolf1
Amatér
Amatér

Re: [Sťažnosť oprávnená]JB4/ admin Zetox

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 17 bře 2019, 18:16

TopBio, moje éra je u konce. Teď musíš hrát podle pravidel, jak je mají nastavený kluci, a měl by si je znát.
Ano, dříve to bylo ok, protože sice padl FK ale vinou Simona. Takže měl být potrestaný Simon za špatný příkaz a hráč měl dostat VD. Stížnost by proto byla neoprávněná.
Znova však opakuji, veškeré blbosti které jsem léta praktikoval pozbyly platnost a Maxipes s Knedlikem a asdf to dělají po svém a jsem si jist že minimálně stejně tak dokonale ;)

Pokud si v něčem nejsi jistý, zeptej se jich nebo požádej o přezkoušení, určitě nebude problém.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy