• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] jb4 Lulka
Popis situace: Přibližně 19:38 13. 9. 2018 Hrála se mapa jail_bailonX, Simon (*RespecT*) AdamBanancze mě poslal na stupínek a řekl "Na slovíčko teď skočíš a na slovíčko start skočíš do bazénu" Odpověděl jsem že mu nerozumím a pak mi ten příkaz zopakoval asi 4x. Po tom 4 dopovězení se zeptal ostatních hráčů včetně přítomného Administrátora Lulky jestli je dobře slyšet. Většina včetně Lulky mu odpověděli že slyšet je a v tu dobu co dostal svou odpověď mě z ničeho nic zabil i když neřekl žádný spouštěč příkazu který jsem uvedl výše.
Lulka na tohle nijak nereagovala místo toho napsala, že by mě zabila taky když se takhle chovám. Ano, vím že jsem tahal Simona za nos ale mohl se na mě vykašlat a říct spouštěč příkazu protože by to byl můj problém kdybych ho neslyšel.
Demo nemám ale chtěl bych vyjádření od Lulky na tuto situaci.
Lulka na tohle nijak nereagovala místo toho napsala, že by mě zabila taky když se takhle chovám. Ano, vím že jsem tahal Simona za nos ale mohl se na mě vykašlat a říct spouštěč příkazu protože by to byl můj problém kdybych ho neslyšel.
Demo nemám ale chtěl bych vyjádření od Lulky na tuto situaci.
- drz
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] jb4 Lulka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb4 Lulka
Přidávám ještě chatlog zmíněného Administrátora. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=chathistory&player=212180
- drz
- Kolemjdoucí
Simon to mohl vyřešit jinak a nenechat ze sebe dělat tebou debila to ano, ale bylo to dítko, které se pravděpodobně ještě tak nějak učí budovat si jako simon respekt (všichni jsme jednou začínali
). Na serveru je pár hráčů a ty hru zdržuješ hloupostmi a totálně zbytečným zdržováním znechucuješ tu hru ostatním. Nemám ti k tomu co víc říct, řešíš životně nedůležitou věc místo vytváření nějakých hodnot 

-
Lulka - Šerif
S takovýma jako jsem já se na serveru setká často. Mohl to vyřešit jinak ale neudělal to, když se teprve učí tak má zůstat u T a pozorovat hru do doby než bude připravený být Simonem a budovat si jak si řekla "respekt". Nicméně podle mého mi dal FK protože neřekl žádný spouštěč příkazu a měl být tím pádem potrestaný.
- drz
- Kolemjdoucí
Simon tě za toto neměl zabít, takže si dostal FK. Jak si již napsal, mohl říct spouštěč a pak by tě mohl teprve zabít.
Lulka tedy pochybila a jako trest dostane 10 na holou - ten vykoná někdo z vedení na dalším srazu. Třeba se toho ujme sám Dwandy.
Stížnost oprávněná.
A raději zamykám.
Lulka tedy pochybila a jako trest dostane 10 na holou - ten vykoná někdo z vedení na dalším srazu. Třeba se toho ujme sám Dwandy.

Stížnost oprávněná.
A raději zamykám.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1