• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]JB4 / Poland / Fetak
Trest od admina: 50 h bez spanku
Byl udelen hraci: Fetak
S hernim ID: STEAM_0:0:192333600
Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #4
S duvodem: Zakaz k CT [Freekill]
Delka banu: 4 hodin
Hrac išiel na atrakciu . Hrač stal na mieste tým padom neplnil atrakciu . Po tom my spadol internet a dostal som ban.
Nie som VIP hrač
Byl udelen hraci: Fetak
S hernim ID: STEAM_0:0:192333600
Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #4
S duvodem: Zakaz k CT [Freekill]
Delka banu: 4 hodin
Hrac išiel na atrakciu . Hrač stal na mieste tým padom neplnil atrakciu . Po tom my spadol internet a dostal som ban.
Nie som VIP hrač

-
Fetak69 - Pokročilý
[Vyriešené]JB4 / Poland / Fetak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB4 / Poland / Fetak
Nevím, proč si dáváš UB žádost, když jsem to s tebou řešil na steamu ale ok.
Tři hráči měli nevýhodu. Hráč s výhodou se nezúčastnil atrakce, při které měli vězni hledat blok. Pokud nenašli umřeli. Já jako Simon jsem si zvolil jednoho z těchto tří hráčů ať jde první. Během atrakce však hráč s výhodou a další hráč s nevýhodou udělali bordel, že umřeli. Zbyli tedy jen dva. Oba se stejnou nevýhodou, s tím, že už bylo nevýhodné, aby šel první hráč právě tamten jen z volby Simona.
Hráče si v té atrakci zabil za to, že prý neplnil atrakci. Hráč však měl blok hledat a atrakci plnil. 2x jsem ti na sklo psal, že mu máš dát vd, no nebyl si tam už.
Ted se k PC už nedostanu kvůli dema...
Tři hráči měli nevýhodu. Hráč s výhodou se nezúčastnil atrakce, při které měli vězni hledat blok. Pokud nenašli umřeli. Já jako Simon jsem si zvolil jednoho z těchto tří hráčů ať jde první. Během atrakce však hráč s výhodou a další hráč s nevýhodou udělali bordel, že umřeli. Zbyli tedy jen dva. Oba se stejnou nevýhodou, s tím, že už bylo nevýhodné, aby šel první hráč právě tamten jen z volby Simona.
Hráče si v té atrakci zabil za to, že prý neplnil atrakci. Hráč však měl blok hledat a atrakci plnil. 2x jsem ti na sklo psal, že mu máš dát vd, no nebyl si tam už.
Ted se k PC už nedostanu kvůli dema...
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Ahoj ,
dakujem , za vysvetlenie a ospravedlnujem sa za FK cize ban opravneny .
Prajem pekne sviatky Fetak.
dakujem , za vysvetlenie a ospravedlnujem sa za FK cize ban opravneny .
Prajem pekne sviatky Fetak.

-
Fetak69 - Pokročilý
Hráč se omlouval pak i na steamu, že mu to spadlo. Jestli tu je někdo s přístupem, odebere mu to
Nemám online hlsa na steamu. Veselé Vánoce.

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Páči sa mi správanie akademika a admina. Sú sviatky a keďže vyzeráš, že si situáciu pochopil, tak som ti dal unban.
Vyriešené.

Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1