I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB4 REZIDENT/Neschopnost admina, porušováni pravidel.

Příspěvekod bflmpsvz » 17 pro 2015, 21:27

Zdravím,
1)Na server přišel hráč jménem DICK a začal dávát Free Killy, nejhorší na tom je že po prvním MFK admin radší odešel ikdyž mu celej server psal, aby daného hráče zabanoval.Admin však vypadal jak kdyby se hráče DICK bál, dělal že se nic nestalo a po chvíli radši odešel.Hráč DICK potom celou mapu dělal bordel, urážel všechny ve Voice Chatu a hlavně dávál Free Killy.Řekl sem si že si dam tu praci, aby admin i hrač dostal trest, protože tohle neni normální.Hlavně mě zklamal admin Rezident ---> Reze

2)
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serveru/65885/hltv_gamesites (17. 12. 20:11 jail_brazilian_v2)
ZAČÁTEK 22:00 (nejdůležitější) 44:25(další MFK) (ono když to projdete pořádně je tam toho víc, ale 22:00 je to nejdůležítější)

PS: Doufám že nemusim zakladat dalši temu v porušovani pravidel, aby dick dostal ban.
(jinak vrátil sem se k csku po dlouhé dobe a výborná práce ty záznamy dem)

e.Smokeyy: hráče jsem již na serveru zabanoval, takže nemusíš ;) :arrow: http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... hp?bid=369
bflmpsvz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

JB4 REZIDENT/Neschopnost admina, porušováni pravidel.

od Rumcajz » 17 pro 2015, 21:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB4 REZIDENT/Neschopnost admina, porušováni pravidel.

Příspěvekod Rezident » 18 pro 2015, 06:06

Ahoj, to si ani nemůžu zajít pro pití ? Jesli jsis nevšiml poté jsem psal že jsem byl mimo. Ptal jsem se co a jak a nic. Demo jsoem v dané situaci neměl protože se změnila mapa a nezačal jsem natáčet znova. Psal jsem 2 steam hráčům jestli mají demo neměli ho. ( Teď vyjádření proč jsem odešel -- Psali jste že dal Mfk tak jsem se šel podívat který ukládam pod názvem jb4, ale našlo mi to starou mapu od začátku do konce, takže já to neviďěl demo jsem neměl tudíš jsem konat nemohl. P.S jak jsem měl vědet když půjdu zrovna pro pití že dá MFK. ? ;)
Rezident
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Rezident » 18 pro 2015, 06:11

Psáno na mobilu. :D Poté jsem se na server už nevrátil protože i já mám svý povinosti co plním vždy na poslední chvíli. To je z mé strany vše.
Rezident
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod bflmpsvz » 18 pro 2015, 06:31

Ahoj, to si ani nemůžu zajít pro pití ?
-Byl si tam celou dobu však je to vidět i na demu
Demo jsoem v dané situaci neměl protože se změnila mapa a nezačal jsem natáčet znova. Psal jsem 2 steam hráčům jestli mají demo neměli ho.
Od toho je záznam dem, hodně slabé výmluvy.Ono v podstatě ty si za celé mapy co si tam byl nic nedělal alespoň né jako admin.+Moc steam hráčů tam nebylo(1já, +rekt boy kterého znám osobně)Takže tohle sis určitě vymyslel, kdyby si byl co k čemu tak se zeptáš všech.
bflmpsvz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod bflmpsvz » 18 pro 2015, 06:41

//Jinak nechtěl sem to napsat takhle, nechtěl sem tim říct že jenom já a rekt boy jsme tam měli steam, ale bylo nás tam pár.
Prostě pochybuju že si se někoho vůbec ptal to je hloupý výmysl.Celý server ti psal a ty si nic nedělal ani se nezeptal v chatu.

E. Jajo: I kdyby mu 1000 hráčů psalo, že mfk dal, nesmí mu dát ban pokud to sám neviděl. V hltv není zvuk tudíž neslyšíme příkazy.
bflmpsvz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Rezident » 18 pro 2015, 11:13

.+Moc steam hráčů tam nebylo(1já, +rekt boy kterého znám osobně)Takže tohle sis určitě vymyslel, kdyby si byl co k čemu tak se zeptáš všech.
-- Víš o tom že existuje tlačítko offline na steamu a můžeš hrát Cs ? :D :D Očividně ne i já to občas používám jenže nefungují práva když jsem offline.. ( Tudíž nevidíš logo u hráče ale má steam.)

Jak jsem psal ber to tak že v tu dobu co udělal MFK jsem u pc nebyl! očividně jsem to neviděl. Jak jde vidět z dema ptal jsem se tam kdo co protože očividně jsem to neviděl. Psali jste že dal Mfk šel jsem se podívat přes consolu na demo ( viewdemo jb4 ) Minulá mapa byla takže důkaz nebyl. Nemůžu banovat na posudku hráčů třeba Mfk ani nedal jen simon dal nějaký příkazy kteří vy jste dobře nemohli posoudit. P.S hráč stejně dostal ban dokonce na delší dobu. 2 Dny. Možná ban nedostal hned ode mně, ale neviděl jsem to. Měl by jsi to pochopit když jsem na serveru že furt nesleduju hru ( i když bych měl ). Nejsem stroj toť ode mně vše.
Rezident
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 18 pro 2015, 11:27

Stížnost se mi líbí, stejně jako tvůj nick :)

Pokud se stane že admin odběhne a nemůže proto dát ban, uši mu neutrhneme.
Tvoje důkazy si projdu a v případě potřeby s adminem vše probereme aby nadále neměl nějaké trauma na serveru udržovat pořádek.
Takto by mohla vypadat každá stížnost :idea:
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy