• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] JB6 / Smajlos / FK - really?
1.http://prnt.sc/di60p9 (nejde mi to zkopírovat)
2. Byla vzpoura, vzal jsem simona a řekl jsem ať pustí K a M (aspoň myslím) potom jsem běžel a za 5 sec to zopakoval... borec se v průběhu toho pohnul a já ho zabil, protože jsem to podle mě už jednou říkal. (Zabitý byl Smajlos a ještě jsem mu říkal "Hej Smajlos už jsem to dořekl a nezkoušej, že ne." a pousmál jsem se.) Smajlos nic neříkal, nic nepsal a až odejdu ze serveru, tak mi po 30 minutách napíše, že jsem to předtím neřekl a že jsem mu dal FK. Odpověděl jsem mu něco ve smyslu "řekl jsem to a jestli ne, tak sorry, ale už s tím nic neudělám..." a najednou mi přiletěl ban. Celkem by mě zajímalo, proč banuješ (možná FK), ale i po jakémsi uznání možné chyby a omluvě?
3. nemám VIP
2. Byla vzpoura, vzal jsem simona a řekl jsem ať pustí K a M (aspoň myslím) potom jsem běžel a za 5 sec to zopakoval... borec se v průběhu toho pohnul a já ho zabil, protože jsem to podle mě už jednou říkal. (Zabitý byl Smajlos a ještě jsem mu říkal "Hej Smajlos už jsem to dořekl a nezkoušej, že ne." a pousmál jsem se.) Smajlos nic neříkal, nic nepsal a až odejdu ze serveru, tak mi po 30 minutách napíše, že jsem to předtím neřekl a že jsem mu dal FK. Odpověděl jsem mu něco ve smyslu "řekl jsem to a jestli ne, tak sorry, ale už s tím nic neudělám..." a najednou mi přiletěl ban. Celkem by mě zajímalo, proč banuješ (možná FK), ale i po jakémsi uznání možné chyby a omluvě?
3. nemám VIP
- ElSabaner0
- Amatér
[Vyřešeno] JB6 / Smajlos / FK - really?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB6 / Smajlos / FK - really?
Simon umrel potom si zobral simona ty si sa rozprával s nejakým hráčom potom si dal príkaz pustite klávesnicu a myš a ty si ma zabil aj keď som príkaz splnil .Do chatu som nič nepísal lebo som si myslel že hovoríš pravdu ako bývalý admin ale potom čo som si pozrel demo tak som išiel z5 na server ale ty si tam nebol a 30 minút neubehlo. Pridal som si ťa na steam ale kým si mi to ty prijal tak už bolo neskoro ban som ti nahodil cez BL.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Dodej tady to demo i s časem situace.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Zle jsem si to přečetl. Na demu vidno že admin nepochybil a ban je oprávněný.
Příště zkus věnovat hře větší pozornost, nebo alespoň trénuj pořádnou omluvu.
Více se omlouvat samozřejmě nemusíš.
Vyřešeno.
Příště zkus věnovat hře větší pozornost, nebo alespoň trénuj pořádnou omluvu.
Více se omlouvat samozřejmě nemusíš.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1